Jump to content
Vesperala Forum

Crowdfunding for Volunteering Project


Mnemosyne
 Share

Recommended Posts

Salut voios de pionier!
(Vă rugăm să citiți până la capăt.)
Vara trecută am mers prin localitățile patriei și am avut întâlniri cu minunați copii în ceea ce numim „Caravana ORATWAR - Vara cu Ionescu”. Am stat câte o săptămână în fiecare localitate și i-am învățat pe tineri multe și folositoare lucruri. Vezi detalii aici: https://petruionescucaibulea.wordpress.com/.../caravana.../ și pe Youtube. Ne-au găzduit oameni de suflet, editurile: Rao, For You, Performantica și alți oameni de bine ne-au dat cărți pe care să le oferim copiilor, Universitatea Națională de Arte „George Enescu”, Iași și Universitatea din București ne-au dat diverse materiale, iar restul a fost acoperit din fondurile noastre „personale”. Vrem să permanentizăm această caravană: în timpul anului școlar - în weekend-uri, iar în vacanțe - câte o săptămână. Avem nevoie de fonduri pentru a putea susține aceast program de suflet. Prin distribuirea acestui mesaj ne ajutați să ajungem la sufletele și portofelele celor care ar putea să ne sprijine. Din februarie începem încă două programe (pentru a îmbogăți spiritual și practic pe cei mai tineri și pentru a mai aduna o parte din resursele necesare Caravanei): https://petruionescucaibulea.wordpress.com/.../oratwar.../
Pe cei care sunteți interesați de aceste noi programe vă rugăm să vă înscrieți pe email: investiminviitor@gmail.com Veți aduce multă bogăție în viața voastră și veți contribui la continuarea programului Caravanei.
Ceilalți ne puteți sprijini distribuind acest mesaj „în patru zări”, către oricine; nu se știe cine va fi bucuros de existența acestui program unic și va fi bucuros să ne sprijine.
Vă mulțumim din sufletele noastre si ale celor ce vor beneficia de sprijinul vostru!
Continuăm să facem!
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...