Jump to content
Vesperala Forum

Cosmote - Muziton


crysty2k5

Recommended Posts

Alege muzica care doreşti să fie ascultată de persoanele care te apelează, indiferent dacă eşti abonat sau utilizator al cartelei COSMOTE!

 

Serviciul Muziton îţi permite să selectezi o melodie (Muziton) pentru a înlocui banalul ton standard de reţea pe care-l ascultă fiecare apelant, indiferent de tipul de telefon mobil utilizat de tine sau de persoana care suna.

 

Muzitonul poate fi o secvenţă dintr-o melodie cunoscută sau un simplu sunet, pe care-l poţi alege din Galeria cu muzitonuri şi îl poţi atribui unuia sau mai multor apelanti, sau îl poţi folosi pentru toţi cei care te sună.

 

Galeria cu muzitonuri îţi oferă un număr mare de titluri, împărţite pe categorii de muzică, din repertoriul naţional cât şi internaţional, astfel încât poţi personaliza sunetul în funcţie de preferinţele tale şi de persoana care te apelează. Mai mult, poţi să-ţi setezi Muzitonuri diferite pentru fiecare apelant sau grup de apelanţi. În timp ce asteaptă, apelanţii tăi pot asculta melodia preferată de tine, hiturile momentului sau diverse efecte sonore.

 

Serviciul Muziton se supune unor Termeni şi Condiţii de utilizare corectă. Te rugăm să consulţi această secţiune, pentru că utilizarea serviciului prespune acceptarea necondiţionată a acestor termeni si condiţii.

 

Termeni si Condiţii: http://www.cosmote.ro/ro/media/Termeni_si_conditii.pdf

 

 

Pareri ?!

 

:thanks:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...