vesperala

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Cat costa Duhul Sfant in Romania?, no comment...

piko
post May 5 2009, 04:57 PM
Post #1


StarGazer
Group Icon
******

Group: Stars
Posts: 3,991
Joined: 9-April 08
From: Constanta
Member No.: 141Putini dintre noi isi imagineaza ca in Romania, tara in care aproape totul este de vanzare, se poate cumpara chiar si harul preotiei. Si totusi, exista inalti prelati care nu se dau in laturi sa intermedieze accesul la Duhul Sfint, daca doritorul este om cu stare. Reporterii incognito ai Romaniei libere dezvaluie care sunt caile prin care se poate ajunge preot, rapid, ocolind canoanele si regulamentele Bisericii Ortodoxe Romane. Printre cei care s-au aratat dispusi sa-l ajute pe unul dintre jurnalistii sub acoperire sa devina preot este insusi Arhiepiscopul Tomisului, Inalt Prea Sfintia Sa Teodosie. Liderul spiritual al Dobrogei a intermediat inscrierea reporterului la Facultatea de Teologie a Universitatii de Stat "Ovidius" din Constanta in luna martie, desi trecusera deja sase luni de la inceperea scolii.

http://www.romanialibera.ro/a152882/cat-co...in-romania.html


User's Signature

Ridicați drapelu’ sus, sus, să se vadă… Scrieți pe el “România e de pradă!"Că merg oamenii cu capu’ plecat pe stradă, apăsați de o viață de corvoadă…Bravadă în mass-media, guvernu’ face media. Trăim bine, să mor eu, asta-i concluzia...Europeni... Da’ pentru cine nu știa, europenii, pe la noi, au spor de lumea-a-treia…
Go to the top of the page
PM
+ Quote Post

RoAp
post May 5 2009, 07:42 PM
Post #2


StarGazer
Group Icon
******

Group: Stars
Posts: 7,854
Joined: 2-January 08
Member No.: 31QUOTE (piko @ May 5 2009, 05:57 PM) *
Putini dintre noi isi imagineaza ca in Romania, tara in care aproape totul este de vanzare, se poate cumpara chiar si harul preotiei. Si totusi, exista inalti prelati care nu se dau in laturi sa intermedieze accesul la Duhul Sfint, daca doritorul este om cu stare. Reporterii incognito ai Romaniei libere dezvaluie care sunt caile prin care se poate ajunge preot, rapid, ocolind canoanele si regulamentele Bisericii Ortodoxe Romane. Printre cei care s-au aratat dispusi sa-l ajute pe unul dintre jurnalistii sub acoperire sa devina preot este insusi Arhiepiscopul Tomisului, Inalt Prea Sfintia Sa Teodosie. Liderul spiritual al Dobrogei a intermediat inscrierea reporterului la Facultatea de Teologie a Universitatii de Stat "Ovidius" din Constanta in luna martie, desi trecusera deja sase luni de la inceperea scolii.

http://www.romanialibera.ro/a152882/cat-co...in-romania.html


Preotia ii o slujba ca oricare alta. In general preotii in devenire is animati de cu totul altceva in afara de credinta.
Is impinsi de parinti in general. Sau de mici scapari craniene. E mai rau ca la NASA. Din 10000 raman 100.

Insa o conduita civilizata in cariera, un nivel mare de studiu, o idee credinta, pot desavarsi un om care a ales calea asta.
La care putea renunta oricand.

Ii doar o slujba. Cu toate defectele obtinerii ei.

Go to the top of the page
PM
+ Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 RSS Lo-Fi Version Time is now: 19th September 2019 - 02:00 AM
Arta si savoare www.iconcert.ro
 Vesperala Forum