vesperala Posted February 4, 2008 Report Share Posted February 4, 2008 parlamentari dormind am văzut... mai sunt şi alte meserii unde se poate dormi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulvanorton Posted February 4, 2008 Report Share Posted February 4, 2008 sigur ca se poate efectua nani cu succes si in alte domenii de activitate. eu de exemplu cand plec in probe cu o nava fac nani ca la concurs(concurs de nani) nu ma deranjeaza ca sunt la serviciu.dorm dus.rog un coleg sa ma trezeasca din ora in ora ca sa ma intorc pe partea cealalta.nu de alta dar nu vreau sa mucegaiesc. cica as avea rau de mare si asa se manifesta.posibil,nu ma contrazic.bine ca am un motiv. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
puiu.t Posted February 4, 2008 Report Share Posted February 4, 2008 ohoooooooooooooooooooooooo cand lucram de noapte dormeam 6 din 8 ore.............. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted February 4, 2008 Report Share Posted February 4, 2008 Eu din pacate nu am avut "privilegiul" asta, in meseria mea nu-ti permiti sa dormi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
puiu.t Posted February 4, 2008 Report Share Posted February 4, 2008 nici macar nu stii ce fain este... mergeam la hotel la intercontinental si puneam la rulat filmele pentru cei cu circuit inchis(pay per view) facusem un sistem de autorepeat ce zbarnaia, mergea strong... intram la 22 ai ma trezeam la 5, pentru ca la 6 sa plec acasa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius-Doru Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 ...nu odata cu, conditia sa fie liniste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rubens Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 Niciodata, dar atipesc de cel putin 10 ori, cu ochii in ecran, mai ales dupa pauza de masa ... un chin .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
puiu.t Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 si..atipirea nu se pune? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rubens Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 nu, ca dureaza poate o secunda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulvanorton Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 atipire de 10 ori a cate o secunda... e clar.dormi in campul muncii. bun venit in randul oamenilor muncii descurcareti. la serviciu avem o vorba:trecem la dormit pe bani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
puiu.t Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 nu, ca dureaza poate o secunda curata asuprire! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christina_Whisperwind Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 eu nu ... dar o colega de-a mea atipise in ora de franceza cand se incheiau mediile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulvanorton Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 eu nu ... dar o colega de-a mea atipise in ora de franceza cand se incheiau mediile aha.asa zici... adicalea elevu' cand pleaca la scoala el merge la servici'... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesperala Posted February 15, 2008 Author Report Share Posted February 15, 2008 aha.asa zici... adicalea elevu' cand pleaca la scoala el merge la servici'... e muncă şi asta.. aşa că vezi, când merge gugulete la grădiniţă... fiecare cu anii lui. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amadino Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 si eeu dorm la scoala :D mai ales ca eu nu am somn noaptea stau si recuperez la scoala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 si eeu dorm la scoala :D mai ales ca eu nu am somn noaptea stau si recuperez la scoala amadino, daca tu crezi ca scoala este servici te inseli, asculta la mine ca am 30 de ani de munca si as da orice sa mai fiu elev, sa mai am viata de elev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christina_Whisperwind Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 aha.asa zici... adicalea elevu' cand pleaca la scoala el merge la servici'... munca intelectuala... intr`o zi ..o sa facem radacini in banca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Folderaş Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Nu lucrez in tura de noapte deci nu am cum sa experimentez somnul oe bani ... Dar in timpul zilei duoa pranz incerc sa ma relaxez un sfert de ora stand in scaun . Cateodata reusesc si imi prinde bine . Am fost ontopic ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LIVIA Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Daaaaa...chiar acum 2 saptamani lucram de noapte si era sa cad din picioare norocul meu ca am vazut-o pe sora mea care adormise sprijinita de o sticla si m-a bufnit rasul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piko Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 in clasa a 3a am adormit in banca....M-a lasat invatatoarea sa dorm....dar m-a parat la sedinta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anca Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 doar am atipit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesperala Posted January 13, 2010 Author Report Share Posted January 13, 2010 ar fi totuşi interesant să ai pat la serviciu, pentru pauze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucareli Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 Niciodata, desi intr-o luni am inceput serviciul, in conditiile in care cu o seara inainte am fost la o nunta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbrgeorge Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 Pfff...de o gramada de ori...dupa inventarele lungi. Mai dormeam cand faceam tura de noapte si termiinam treaba prea devreme si nu puteam pleca acasa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Carmen* Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Nu prea am cum sa adorm la serviciu, pentru ca nu pot, oricat de obosita as fi. Si, in al doilea rand, care de fapt ar trebui sa fie primul am o slujba care nu imi perminte sa stau degeaba. Trebuie sa fiu mereu in alerta si sa am grija la ceea ce fac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts