Jump to content
Vesperala Forum

Recommended Posts

Acum cateva zile m-am uitat la episodul 16 din Cronica Scepticului a d-lui Cristian Roman, care se ocupa de revista Stiinta si Tehnica[revista f. buna..doar ca abia daca se mai gaseste pe la tarabe].....in care el lua la puricat toate argumentele pro ale acestui dispozitiv pe nume Torser, dezvoltat cica in colaborare cu NASA.

 

Pt. a nu face reclama negativa, si a ne forma o parere cat mai obiectiva legata de acest aparat.....

1.Va las voua placerea de a urmari acest episod -> http://www.stiintasitehnica.ro/index.php?news=125 Cronica Scepticului 16

 

2.Va intreb...voi ati lua un asemenea dispozitiv?...Cei care ati cumparat deja...a avut vreun efect vizibil, si de asemenea verificabil prin analize riguroase si nu doar un usor efect Placebo? :)...

 

In asteptarea mai multor pareri,

va salut, Tudor

Link to post
Share on other sites
  • 4 weeks later...
Acum cateva zile m-am uitat la episodul 16 din Cronica Scepticului a d-lui Cristian Roman, care se ocupa de revista Stiinta si Tehnica[revista f. buna..doar ca abia daca se mai gaseste pe la tarabe].....in care el lua la puricat toate argumentele pro ale acestui dispozitiv pe nume Torser, dezvoltat cica in colaborare cu NASA.

 

Pt. a nu face reclama negativa, si a ne forma o parere cat mai obiectiva legata de acest aparat.....

1.Va las voua placerea de a urmari acest episod -> http://www.stiintasitehnica.ro/index.php?news=125 Cronica Scepticului 16

 

2.Va intreb...voi ati lua un asemenea dispozitiv?...Cei care ati cumparat deja...a avut vreun efect vizibil, si de asemenea verificabil prin analize riguroase si nu doar un usor efect Placebo? :)...

 

In asteptarea mai multor pareri,

va salut, Tudor

 

NU trebuie sa credeti in nimeni si nimic.. .. cautati, informati-va, testati si dupaia puneti eticheta .. nu va lasati influentati de oameni sau interese negative!

"zero point gravitation" - "torsion fields"..?

 

Am cautat special pe google cuvintele forum torser sa vad cata ignoranta si totala lipsa de argumente a celor care posteaza contra Torser ...si am urmarit filmuletul de mai sus in care acel domn Cristian Roman foarte bine imbracat probabil ca sa-si ia salariul mai gros..sau sa-si atraga noi adepti a prezentat ironic cu "bascalie" tehnica folosita inainte de 1989 si care continua si acuma asa cum se vede, fara nici un argument solid...pentru intimidarea si suprimarea oricaror "valori noi" si de asemeni de introducere a comportamentului negativ printr-un mod subtil in constiinta needucata si neantrenata a omului simplu care crede si accepta cu mare usurinta orice e mai aproape de stilul lui de viata...

 

Torser este singurul dispozitiv din lume care protejeaza organismul uman de radiatiile electromagnetice (calculatoare,pc, telefoane)si de orice alta natura(influente social-patogene), prin formarea unui scut de protectie in jurul organismului care nu se opune legilor ecologice ale ecosistemului, ale functionarii normale din punct de vedere biologic al organismului uman astfel se pare ca este singura metoda fara efecte adverse! ... electronii din jurul nucleului au o rotatie de stanga si de dreapta pentru a pastra niveluri de echilibru...Torser genereaza camp de torsiune de dreapta ...(campurile de torsiune de stanga sunt nocive iar cele de dreapta pozitive) ..

Orice boala existenta in organismul uman este supusa tratamentului ...Imaginati-va restul...

 

Cristian Roman a prezentat scenariul personal la episodul 16 din Cronica Scepticului motiv pentru care a uitat sa mentioneze ca tehnologia "Torsion field" din Torser este motivul pentru care experimentul de la Geneva LHC are loc si ca tehnologia care sta la baza Teoriei Cartan-Einstein a fost studiata in secret pentru dezvoltarea de noi arme in domeniul militar si nu numai, in timpul razboiului mondial de echipa de cercetatori sub sprijinul lui Hitler, acestia din urma fiind lichidati pentru ca descoperirile au fost uluitoare, (cititi cartea "The Hunt for Point Zero" si veti afla toate raspunsurile) dar nu s-a oprit aici fenomenul... a fost continuate in secret in urma unei intelegeri intre cele 2 puteri principale ale lumii: SUA si Rusia, progresul major a fost inregistrat in ultimii 30 de ani in Rusia la Centrul de

Tehnologii Nontraditionale unde aportul KGB cu fonduri nelimitate ( in presa se speculeaza numai 500 milioane de ruble minim) a avut succesul urmarit, dupa 1991 a fost incercata denigrarea proiectului pentru a ascunde descoperirile de lumea stiintifica (interesele) dar cercetarile au continuat tot de Ministerul apararii intr-o alta institutie nou infiintata! Toate aceste proiecte au fost etichetate "Above Top Secret" ( locul dezvoltarii conceptelor de Arme Psihotronice si Parapsihologie ). Astfel s-a ajuns la concluzia ca tehnologia de torsiune poate fi folosita in scop de aparare si vindecare a organismului sau in orice alt domeniu pe care Omul il poate imagina!

 

Calatoriile in timp sau in viitor, Teleportarea, Nave spatiale, (flying saucer) si orice scenariu care poate exista in mintea unui om practic poate fi realizat cu ajutorul campurilor de torsiune!

Intrati pe internet, informati-va singuri, deveniti mici cercetatori pentru a va dezvolta capacitatile de filtrare a informatiilor pentru a va proteja singurul lucru important "psihicul", energia.. drumul in viata ..de influentele negative ale oamenilor ignoranti sau rau intentionati pentru a-si atinge tintele conturilor personale din banca! ....

 

TOrser este prima descoperire care nu se opune legilor naturii, ale organismului uman. ale vietii care au pus deja pe ganduri marile companii producatoare de "solutii" (fel si fel de denumiri stintifico-fantastice cu efecte adverse grave - este o crima) pentru vindecarea organismului uman!, unde este mai mare coada ca la alimentara! Imaginati-va potentialul economic ale acestor companii si dorinta de a fi lideri pe piata!

 

Stiati ca Cercetarile si finantarile in domeniul cancerului sunt facute de companiile de telefonie? .. si nu e singurul interes..

Normal ca nimeni nu va recunoaste impactul telefoanelor asupra organismului uman....etc etc. cautati .. informati-va ..comunicati.. filtrati totul din jur..

 

Torser se cumpara o singura data ( termenul de valabilitate este minim 7 ani - cel de viata 10 ani) dar nu se cunoaste inca in ce procent dispare capacitatea de protectie dispare ..sau daca dispare..unii spun nu .altii spun da.. asteptam sa vedem..) Formele geometrice provoaca campuri de torsiune care atata timp cat forma exista campurile nu dispar...Orice obiect are un camp de torsiune ....un "spin"..

 

cititi mai multe pe adresa www.torser.info acolo veti gasi informatiile despre cum puteti testa un dispozitiv Torser precum si modalitatile de achizitionare!

Alte informatii despre protectia psihica le puteti obtine si online pe chat ..id yahoo: "userpsy"

 

eu vand aceste dispozitive si le vand cu cea mai mare placere posbila!!!

numai descrierea fenomenului in sine stimuleaza energia psihica, creativitatea si imaginatia oricarei persoane pozitive avand probabil efect opus la persoanele negative..

 

sa fie bine.. ca de rau e satula lumea si de vorbe fara argumente sau pacaleli la tot pasul..macar acum este singurul fenomen care poate fi

numit STIINTA - metode non-invazive - ecologie 100% garantat!

 

Si nu uitati .. aveti 30 de zile sa returnati produsul.. cei mai sceptici au timp linistiti sa-l testeze..

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

Pt. informatia ta, dl. Cristian Roman nu are dorinta de a-si mari un anumit cont in banca. Faptul ca emisiunea lui, inca mai este in picioare, si nu este calcata de alte interese media gen "dansez pt. tine" sau "tradati in dragoste", eeste ca apare la o televiziune unde oamenii de obicei nu se uita! Incearca sa-si faca reclama desi stie ca fffff putini vor asculta?....Tu ai face o asemenea gafa? :) Si nu are intrese meschine. A luat punct cu punct tot ceea ce spunea Torser ca ar fi in avantajul lui, ca produs, si le-a analizat. Si "a dat cu virgula". Adica nu a gasit nimic pt. a dovedi pretentiile acestui produs. A facut exact ceeea ce ai spus tu. Un mic cercetator, despicand firul in 4. Daaca tu spui ca el facand chestia asta, nu a fost decat o reclama proasta, apai imi pare rau, dar cine este ignorant?

 

Hai sa mai luam lucrurile si mai mult in detaliu. Se spune ca torserul te protejeaza de radiatiile electromagnetice emise de telefon da?....Pai bine mai nene, nu prin radiatiile acelea se transmite informatia? :) Daca tu te protejezi impotriva lor, e ca si cum nu ai primi informatia de la bun inceput, ca si cum nu ai mai vorbi la telefonul mobil :)...

 

Si n-avea grija, am pus mana si pe cartea tehnica a dispozitivului TORSER. Si imi pare rau, dar argumente solide pt. acest dispozitiv nu am gasit in toate acele 50+ pagini. Ca sa nu mai adaugam aprecierile altora, care sunau in felul urmator :

"În trenul electric, un bărbat de 70 de ani a avut criză de inimă, a întrat în stare de inconştienţă, culoarea feţei era galben pergament, pulsul insesizabil.

I s-a pus dispozitivul TORSER pe regiunea inimii. După 10-15 minute, bărbatul şi-a recăpătat cunoştinţa, a început să vorbească, faţa a căpătat culoarea roz şi el, singur, putea să ţină dispozitivul în mână. La următoarea staţie îl aştepta salvarea, spre care a fost condus la braţ.

"

Oameni buni, voi trebuia sa faceti tot posibilul sa-l resuscitati, nu sa-i puneti o smecherie la gat!

 

"Descrie observaţiile situaţionale: purtarea dispozitivului TORSER uşurează contactul cu oamenii de anumite profesii - poliţişti, grăniceri, controlori, inspectori fiscali, vameşi etc. Tendinţa generală: sau aceştia nu te observă, sau au o comportare politicoasă şi corectă, fără a fi agresivi." Tu ai idee ce inseamna asta? Daca e adevarat atunci tu realizezi cati HOTI au trecut granita in timp ce granicerii le zambeau?[evident cei care purtau Torser]. Poti tu oare sa convingi vamesul sa te lase in pace fara sa-i dai spaga?....in romania?..Get REal!

 

De asnemenea, se spune ca Torser te aduce intr-o buna dispozitie!

 

Asteptand alte contra-argumente din partea d-voastra,

va salut, Tudor

Link to post
Share on other sites

 

ignoranta si neatentie...cum sa devieze undele??? unde ai vazut tu ca scrie asa ceva? :))))

citeste mai clar pe site-ul cu Torser si dupaia corecteaza-te singur pe forum.. nu de alta da..rade lumea de tine..

ca inventezi aiureli sa poluezi site-ul.. ..:) HINT: componenta informationala ....etc..etc..

 

si las-o balta cu Cristian Roman .. ca saracu se crede inca pe vremea comunistilor cand lumea pune botu la tot ce vorbeste un "norocos" la televizor!!!

Daca intr-adevar vroia sa faca ceva demonstra cu fapte nu cu vorbe ... s-au invatat toti sa pacaleasca poporul cu televizorul!!!

 

Cititi si sa nu uitati!: Firma care vinde Torser demonstreaza proprietatile dispozitivului cu aparatura specifica si orice persoana care cumpara Torser poate confirma proprietatile benefice! ... deci easy cu comentariile daca nu aveti dovezi .. contra! Daca va place sa vorbiti ...mergeti si voi in alta parte lasati lumea sa evolueze ..nu mai opriti lucrurile cu gandirea voastra negativa ca de rau e satula lumea.. .. !...

Link to post
Share on other sites
ignoranta si neatentie...

 

Cititi ... daca nu aveti dovezi .. contra! Daca va place sa vorbiti ...mergeti si voi in alta parte lasati lumea sa evolueze ..

Apoi lucrurile stau cam aşa: dacă aveai argumente tu, le spuneai, nu ne trimiteai pe noi să citim sau ne dădeai copy paste.

În lipsă de argumente tu te cam apropii de jignire şi atac la persoană.

Tu spui că vinzi aşa ceva...Asta înseamnă că ar trebui să te consideri informat şi să ai argumente (pro), nu să etichetezi drept ignoranţi pe ceilalţi dacă nu se minunează de benefiiciile miraculoase ale produsului.

 

Cât despre mergeţi voi în altă parte, nu cred că eşti persoana în măsură să spună asta aici...:) Regret să te dezamăgesc, eu chiar nu am unde să mă duc în altă parte.

 

 

Presupun că argumentele sunt epuizate...

 

 

Mesaj

Topicul se inchide. Daca mai exista intrebari suplimentare pe aceasta tema va rog sa imi trimiteti un mesaj personal si va fi redeschis.

 

:closed:

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...