RoAp Posted October 31, 2008 Report Posted October 31, 2008 Habar nu am ce orgolii va motiveaza sau altceva. O singura rugaminte. Sa ramana un skin fara indexarea tampita pe care ati reintrodus-o. Anuntati skin-ul va rog. Mi-ar placea sa lasati ipb pro-ul in pace. Best regards!
vesperala Posted October 31, 2008 Report Posted October 31, 2008 1. tu nu eşti user şi ai arie pe care poţi să scrii. nu văd de ce nu ai făcut-o. aşa cum puteai scrie un pm. 2. aici nu cred că e vorba de "orgolii" şi formularea ta e extrem de nefericită. termenul tâmpită mă măguleşte deja indiferent de context. nu uita că scosesem respectiva monitorizare din proprie iniţiativă, nu avusesem nevoie să fiu trasă de mânecă... Am repus-o pentru că momentan siteul de monitorizare merge, nu mai are hopuri. 3. motivul reintroducerii monitorizării e complex: a) softul de cPanel e extrem de sărac în informaţii necesare unui admin: cuvinte recent căutate prin care s-a ajuns pe site, refereri. în felul acesta, oprind monitorizarea de care zici eu nu pot să ştiu informaţia minimă: ce îi interesează pe cei ce accesează vesperala.com b) monitorizarea îmi oferă ocazia să depistez cum şi de unde vin userii noi: pe baza IP-ului de înregistrare pot să ştiu dacă userul e venit prin google sau dintr-un link aflat pe alt site. la ce îmi trebuie să ştiu? ei bine e o certitudine în plus când userii au acelaşi ip , că nu sunt clone. sau când ei au nume asemănătoare: vezi cazul scorpio, scorpyo... c) îmi pot da seama dacă activitatea zilnică e în creştere sau scădere. am repus în momentul în care eu aşteptam o îmbunătăţire a poziţiei în topul alexa şi m-am trezit cu o scădere. am vrut să îmi dau seama de motiv, "după ochi" nu aproximez mereu corect. motive pentru reintroducere au fost. pe mine nu m-a incomodat încă repunerea, dar înţeleg că sunt probleme. probabil o voi scoate de pe toate skinurile, mai puţin de pe skinul principal, vesperala. e drept că nu voi mai putea spune exact dacă siteul e frecventat mai mult sau mai puţin comparativ cu alte dăţi, dar e important să nu aveţi probleme. regret, în cPanel nu am chiar tot ce mi-aş dori să am.
RoAp Posted October 31, 2008 Author Report Posted October 31, 2008 1. tu nu eşti user şi ai arie pe care poţi să scrii. nu văd de ce nu ai făcut-o. aşa cum puteai scrie un pm. 2. aici nu cred că e vorba de "orgolii" şi formularea ta e extrem de nefericită. termenul tâmpită mă măguleşte deja indiferent de context. nu uita că scosesem respectiva monitorizare din proprie iniţiativă, nu avusesem nevoie să fiu trasă de mânecă... Am repus-o pentru că momentan siteul de monitorizare merge, nu mai are hopuri. 3. motivul reintroducerii monitorizării e complex: a) softul de cPanel e extrem de sărac în informaţii necesare unui admin: cuvinte recent căutate prin care s-a ajuns pe site, refereri. în felul acesta, oprind monitorizarea de care zici eu nu pot să ştiu informaţia minimă: ce îi interesează pe cei ce accesează vesperala.com b) monitorizarea îmi oferă ocazia să depistez cum şi de unde vin userii noi: pe baza IP-ului de înregistrare pot să ştiu dacă userul e venit prin google sau dintr-un link aflat pe alt site. la ce îmi trebuie să ştiu? ei bine e o certitudine în plus când userii au acelaşi ip , că nu sunt clone. sau când ei au nume asemănătoare: vezi cazul scorpio, scorpyo... c) îmi pot da seama dacă activitatea zilnică e în creştere sau scădere. am repus în momentul în care eu aşteptam o îmbunătăţire a poziţiei în topul alexa şi m-am trezit cu o scădere. am vrut să îmi dau seama de motiv, "după ochi" nu aproximez mereu corect. motive pentru reintroducere au fost. pe mine nu m-a incomodat încă repunerea, dar înţeleg că sunt probleme. probabil o voi scoate de pe toate skinurile, mai puţin de ep skinul principal, vesperala. e drept că nu voi mai putea spune exact dacă siteul e frecventat mai mult sau mai puţin comparativ cu alte dăţi, dar e important să nu aveţi probleme. regret, în cPanel nu am chiar tot ce mi-aş dori să am. Mie mi-e lene si sa respir. Daca exista un skin neindexat ma mut pe el. Suficient sa-l anuntati.
vesperala Posted October 31, 2008 Report Posted October 31, 2008 Mie mi-e lene si sa respir. Daca exista un skin neindexat ma mut pe el. Suficient sa-l anuntati. să înţeleg că nu contează ce am scris, că oricum nu citeşti am spus , voi scoate de pe toate, mai puţin vesperala. fain tonul, încă o seară stricată pentru mine... păcat că nu există un site să le monitorizeze şi pe astea.
Recommended Posts