Jump to content
Vesperala Forum

Ce faci acum?

BeRightBack

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu cred ca ar mai fi intrat pe forum, daca era in incurcatura.

Sa zicem ca ii bat camatarii la usa. Ce-ar face? S-ar loga pe forum, si ar sta cateva minute online? Nu cred. Nu. :)

Poate e in vacanta.

Da , e corect rationamentul. Ramane in picioare vacanta.

on: Astept sa vad ce mai faceti voi! Stati la rand si raportati. :rules:

Verfic profilul lui Sykarian. Nu mai retin cu cine s-a contrazis pe-aici si din ce mareata cauza. Parca pe la religie, pe undeva. Sykarian, ne-am mai schimbat si noi intre timp, oricum am ajuns cam fara niciun Dumnezeu si ne tot ducem singuri de-a pravalisul pe coasta-n vale. Pe cont propriu si cat se poate de independenti. Pe-ici, pe-colo, ne-am mai dezbarat si de orgolii.

Ce-ai mai aflat, ce-ai mai cercetat, pe scurt, ce mai faci, maestre?

Ascult lectii de limba suedeza si calculez.

Da' mai stai si tu potolit, ca te surmenezi de tot, ba desenezi, ba compui, ba canti, ba iti pui tot felul de intrebari si cercetezi fel si fel, acum te-apuci de limbi straine, ai si job, tu cand mai dormi, cand te mai relaxezi, cu fetele cand mai iesi... :huh:

Incerc sa ma tin ocupat. M-am apucat si de scoala, muncesc, cant, desenez, alerg, citesc, scriu, vreau sa invat tot felul de lucruri (in special, limbi straine; stiu doar engleza si franceza... prea putin; am inceput acum un an cu germana, dar am lasat-o putin deoparte, o sa o reiau). Stiu ca pare obositor, dar astea sunt chiar lucrurile care ma relaxeaza (cu exceptia scolii si a serviciului :lol: ); nu mai e nevoie sa ma relaxez si altfel. :)

Suedeza e o limba interesanta. :) Imi plac mult limbile germanice. Imi plac si locurile. Norvegia, Suedia, Islanda. Sper sa ajung vreodata prin zona aceea.

La un moment dat, mai mult obligat de cineva, am incercat sa invat spaniola. Nu e genul meu...

• 2 weeks later...

Ascult muzici, beau limonada cu lamaie si menta, scriu cu voi, incerc sa numerotez de vreo 3 ore un registru de incasari si plati, dar nu reusesc.

Azi sunt lenesa, recunosc.

In plus, e o zi prea frumoasa ca sa o stric cu nimicuri.

Mi-am luat de dimineata de la un nene care vindea carti pe o taraba improvizata in zapada, 4 carti cu 10 lei.

Le-am tot privit de cand le-am luat, le-am mirosit, astept sa se faca seara sa ma pun la citit.

M-as fi pus deja, daca nu ma tineati voi de vorba. :cafea:

Ia sa va arat limonada mea facuta cu menta din ghiveciul meu. Si cartile. :P

post-1687-1391092869_thumb.jpg

post-1687-1391092950_thumb.jpg

N-am Taraf, dar CNA interzice cam multe, oricum.

Nu vad de ce ar interzice un post TV, atata timp cat nu se bat aia acolo sau nu injura, ci doar ca difuzeaza manele.

Ok, manele= incultura...dar Stirile de la ora 5, sunt cultura, cumva?

Sau emisiunile alea nereusite si regizate prost de pe diverse canale?

Si ca sa fiu ontopic...na uite ce fac...ma enervez. :)

Pfiu! Am avut noroc.

Ascult cu mici intreruperi, de aseara numai Alexandra Usurelu. (PS, aia cu manelele era o gluma acum. :D)

Ia caut-o pe YT, sa vezi despre ce zic...in caz ca nu o stii.

E o fata frumoasa cu un glas minunat.

Cică dau videoclipuri care prezintă femei în ipostaze degradante. Și nu îl interzic, doar nu-i prelungesc licența. Cu alte cuvinte, nu-i plac cuiva de-acolo. E suficient un precedent, restul vin de la sine.

Ne întoarcem la cenzură. Nu mai departe decît ieri au interzis un film la cinema, pe motiv de prea mult sex. A, pardon, nu l-au interzis. Au interzis doar proiecția cu public în sală.

După mine CNA-ul ar trebui interzis. Și CNC-ul și orice alt dinozaur de-ăsta de se ocupă cu cenzura.

Eu nu zic ca ar trebui desfiintat, ci ca ar trebui alesi alti oameni cu alte idei, mai actuale.

Din ce am vazut eu prin consiliul lor de adm, sunt cam batraiori.

Si nu ca as fi eu vreo tinerica, dar macar am vederi mai largi, nu ca nenii de la CNA.

Atatea lucruri sunt de schimbat in tara asta, ca nici nu stiu cu ce ar trebui inceput...

Ar trebui să se ocupe cu altceva. Arbitrat frecvențe, protecția minorilor, de-astea. Nu cenzură, nu aprobat grila de programe, nu licențe de emisie în funcție de ce vrea postul ăla să emită, asta e treaba pieței, dacă nu exista cerere moare singur, sau dacă are audiența 0 și vine cu bani de-acasă oricum nu deranjează pe nimeni. Nu e treaba statului să se preocupe la ce mă uit eu. Nu liste de must carry, must carry ar trebui să fie doar TVR, că e din taxa aia obligatorie. Și tot din cauza asta, tot ce face TVR ar trebui să fie public domain, că e plătit de contribuabil. Nu să vîneze TVR clipuri pe youtube și să suspende conturi.

Ontopic: acum mă enervez. Asta fac acum. :-/

Total de acord cu tine.

Daca un post are audienta lui, nu vad de ce s-ar baga CNA_ul peste manelisti.

Ca doar nu e nimeni obligat sa se uite acolo, fiecare TV are audienta ei, nu te obliga nimeni sa stai protapit la manele sau la Discovery.

Dar dictatura nu e abolita 100 % in Ro, imbraca mai multe forme, asta e una dintre ele.