Jump to content
Vesperala Forum

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

De altfel, la pacientii dializati, nivelul de aluminiu este de 5 ori mai mare decat cel identificat la pacientii cu Alzheimer, dar nu provoaca degenerescenta nervoasa. :blink:

sursa

• 2 weeks later...
Posted
Vreau sa definiti ingratitudinea.

Ajutati-ma si pe mine sa definesc ce zice RoAp! :pray: Ca daca-i zic definitia aia din dictionar , o dau in bara la sigur... :think:

Auzi, RoAp, din toata lumea asta luminata m-alesesi tot pe mine pentru discutii amiabile, nu-mi mai amintesc contextul, nu am nimic de spus. Nici vreo suparare nu mai este, nici vreo discutie nu mai poate fi, lucrurile dintai au trecut.

Posted
Ajutati-ma si pe mine sa definesc ce zice RoAp! :pray:

cred ca , optional, poti defini si "ingraditura", c-o vad subliniata. poate scapi mai ieftin. evident ca puteam discuta aspectul si la bucatarie, cum bine a zis un confrate, dar zisei sa am si eu o postare.

• 2 weeks later...
Posted
Ajutati-ma si pe mine sa definesc ce zice RoAp! :pray: Ca daca-i zic definitia aia din dictionar , o dau in bara la sigur... :think:

Auzi, RoAp, din toata lumea asta luminata m-alesesi tot pe mine pentru discutii amiabile, nu-mi mai amintesc contextul, nu am nimic de spus. Nici vreo suparare nu mai este, nici vreo discutie nu mai poate fi, lucrurile dintai au trecut.

Lucrurile dintai nu aveau absolut nicio legatura cu dumneavoastra.

O sa caut candva o cale de discutie.

Mai bine spus, o sa iau in considerare o eventuala oferta de comunicare.

Posted

acum, de fapt adineaori, citeam si dadeam sfaturi in sectiunea Casa mea.

• 2 weeks later...
Posted
Defapt, cred ca o sa pun si pe aici ceva poze :cucu:

Urgent, sefule ! :fix:

on: Ce sa fac, vai de mama mea, azi se-mplineste saptamana de cand am inceput operatiunea "Marea debarasare". Ca, pe-a mica , am facut-o in primavara. Am strans de prin casa pe putin zece saci cu boarfe, carti, reviste, vase etc. Si, precum am muncit sa le-aduc, tot pe-atat am muncit sa le-arunc. Mai de voie, mai de nevoie. A se citi constransa de vespe. Cu cateva argumente forte, de genul: " Cand le-ai folosit ultima data? " "Ai purtat vreodata asta?" Si tot asa. Eu trageam de agoniseala spre inauntru, ea tragea spre in afara. :cry: Si, colac peste pupaza , l-am mai platit si pe Mithras sa le care la gunoi. :resent: Neplatit n-a vrut cu niciun chip! :sadwalk: Acum, tot la al treilea locuitor al orasului vad cate-o buleandra din cele aruncate de mine...