Yelle1 Posted May 12, 2012 Report Posted May 12, 2012 ma gandesc cum sa fac, ca sa fac, ca sa dorm. Quote
alinpopa90 Posted May 24, 2012 Report Posted May 24, 2012 Ma gandesc ce bilete sa mai pun la pariuri azi.. Quote
Yelle1 Posted May 29, 2012 Report Posted May 29, 2012 Caut casa noua, dar m-am saturat de din astea cu chirie . Quote
Yelle1 Posted July 2, 2012 Report Posted July 2, 2012 De altfel, la pacientii dializati, nivelul de aluminiu este de 5 ori mai mare decat cel identificat la pacientii cu Alzheimer, dar nu provoaca degenerescenta nervoasa. sursa Quote
Narcisa Posted July 16, 2012 Report Posted July 16, 2012 Vreau sa definiti ingratitudinea. Ajutati-ma si pe mine sa definesc ce zice RoAp! Ca daca-i zic definitia aia din dictionar , o dau in bara la sigur... Auzi, RoAp, din toata lumea asta luminata m-alesesi tot pe mine pentru discutii amiabile, nu-mi mai amintesc contextul, nu am nimic de spus. Nici vreo suparare nu mai este, nici vreo discutie nu mai poate fi, lucrurile dintai au trecut. Quote
Mithras Posted July 17, 2012 Report Posted July 17, 2012 Ajutati-ma si pe mine sa definesc ce zice RoAp! cred ca , optional, poti defini si "ingraditura", c-o vad subliniata. poate scapi mai ieftin. evident ca puteam discuta aspectul si la bucatarie, cum bine a zis un confrate, dar zisei sa am si eu o postare. Quote
clonaRoAp Posted July 25, 2012 Report Posted July 25, 2012 Ajutati-ma si pe mine sa definesc ce zice RoAp! Ca daca-i zic definitia aia din dictionar , o dau in bara la sigur... Auzi, RoAp, din toata lumea asta luminata m-alesesi tot pe mine pentru discutii amiabile, nu-mi mai amintesc contextul, nu am nimic de spus. Nici vreo suparare nu mai este, nici vreo discutie nu mai poate fi, lucrurile dintai au trecut. Lucrurile dintai nu aveau absolut nicio legatura cu dumneavoastra. O sa caut candva o cale de discutie. Mai bine spus, o sa iau in considerare o eventuala oferta de comunicare. Quote
oanadraga Posted July 30, 2012 Report Posted July 30, 2012 acuma ascult muzica si stau pe facebook (momentan pe forum) iar putin de tot mai incolo ma duc sa mananc ca sunt lihnita. :P Quote
Niculae Posted August 1, 2012 Report Posted August 1, 2012 acum, de fapt adineaori, citeam si dadeam sfaturi in sectiunea Casa mea. Quote
pufonel Posted August 14, 2012 Report Posted August 14, 2012 Ma gandesc ce poze sa pun pe feisbuc, ca am cam neglijat bietul meu cont in ultima vreme. Defapt, cred ca o sa pun si pe aici ceva poze Quote
Narcisa Posted August 15, 2012 Report Posted August 15, 2012 Defapt, cred ca o sa pun si pe aici ceva poze Urgent, sefule ! on: Ce sa fac, vai de mama mea, azi se-mplineste saptamana de cand am inceput operatiunea "Marea debarasare". Ca, pe-a mica , am facut-o in primavara. Am strans de prin casa pe putin zece saci cu boarfe, carti, reviste, vase etc. Si, precum am muncit sa le-aduc, tot pe-atat am muncit sa le-arunc. Mai de voie, mai de nevoie. A se citi constransa de vespe. Cu cateva argumente forte, de genul: " Cand le-ai folosit ultima data? " "Ai purtat vreodata asta?" Si tot asa. Eu trageam de agoniseala spre inauntru, ea tragea spre in afara. Si, colac peste pupaza , l-am mai platit si pe Mithras sa le care la gunoi. Neplatit n-a vrut cu niciun chip! Acum, tot la al treilea locuitor al orasului vad cate-o buleandra din cele aruncate de mine... Quote
poem Posted August 18, 2012 Report Posted August 18, 2012 ma minunez ce dexteritate are macaragiul .... http://www.youtube.com/watch?v=u5oG9ND_kzg Quote
Lucareli Posted August 19, 2012 Report Posted August 19, 2012 beau morning coffee si ma pregatesc sa fac pe babysitter-ul Quote
poem Posted August 19, 2012 Report Posted August 19, 2012 Ma gandesc daca Lucareli s--o intalnit cu Vespe Quote
pufonel Posted August 19, 2012 Report Posted August 19, 2012 ma relaxez dupa un weekend de pus conserve pentru iarna (si mai am si maine, sa fac suc de rosii) Quote
Narcisa Posted August 20, 2012 Report Posted August 20, 2012 un weekend de pus conserve pentru iarna (si mai am si maine, sa fac suc de rosii) Alo, Mithras, la tine se aude? Quote
Recommended Posts