Narcisa Posted December 23, 2011 Report Posted December 23, 2011 Narcisa, sper ca n-o sa-mi dai in cap cu tigaia achizitionata la promotii! Sa stii ca nu sunt vinovat pentru matoleala de aseara a Mithrasului. eu doar l-am imbiat, nu l-am fortat. on: Acum, numar cati useri au sange albastru si cati nu. Vor fi fiind si cu sange violet? ...las' ca-i depistez eu si p'astia! Illule, nu tine, se vede cat de colo pizma pe Mithras, aseara a fost la biserica cu cativa frati de cruce, avem dovezi! Mi-a adus lumanari , smirna si-a stiut pe de rost tot ce-a zis popa la slujba, ia sa-l intrebi, sa vezi tu cum stie! Lume, m-apucai sa fac carnatii cu carne taiata "la cutit". In anii trecuti am dat carnea prin masina de tocat, dar acum ma facui viteaza , ca m-apuca asa o nostalgie dupa carnatii facuti de mama . Saraca de ea, toata noaptea se chinuia singurica taiand carnea cu cutitul , dar facea niste carnati de te lingeai pe degete, cu carnea data prin masina de tocat parca nu-i acelasi lucru. Quote
poem Posted December 23, 2011 Report Posted December 23, 2011 Dau iama prin dulapuri dupa haine violet. Pantofi, cizme, ghete, posete, portofele , tot ce gasesc violet. Dac-oi gasi ceva. Si nu mai fac un pas fara ele. Nu stiam de unde-mi vin numai mie toate ponoasele, de la bej si vernil imi vin, m-am gasit eu desteapta sa-mi achizitionez tot felul de lucrusoare colorate asa. Ca violet nu m-a dus mintea sa cumpar. Pe vremea mea ne feream sa cumparam haine violet, ca prea semana culoarea asta cu mov. Domnul Boc nu mai da jos cravata aia cu norocul si uite ce bine-i merge ! Eu as zice ca tot romanu' sa fie obligat prin constitutie sa aiba cate ceva violet pe el , de fiecare data. Pe dedesubt sau pe deasupra , sa fie asigurat si dreptul de liber arbitru. Atunci si numai atunci am ajunge si noi toti la prosperitate! Mai propun sefilor sa schimbe culoarea asta albastra a forumului , cu nuante de violet. Cat mai mult violet, imprastiat peste tot. Si emoticoanele sa le faca tot violet , uite asa, ca astea: Cum vreti voi sa ne mearga bine daca ati imbrezat forumul cu albastru, situatia a devenit tot albastra , inimile tot albastre si forumul nostru sta pe loc cand n-o ia de tot la vale! Ia uite , pana si steagul l-ati facut albastru, vedeti? Culoarea mov (violet) are un efect antiseptic si purificator. De asemenea, movul reduce pofta de mancare si echilibreaza metabolismul corpului. Printre efectele psihologice ale culorii violet se numara stimularea creativitatii, a spiritualitatii si a compasiunii. De asemenea, aceasta culoare aduce pacea si elimina socurile, obsesiile, temerile si alte tulburari emotionale. Quote
illudere Posted December 24, 2011 Report Posted December 24, 2011 Caut in dulap o cravata violet Narcisucooo auzii ca iar arsesi cozonacii. Quote
poem Posted December 30, 2011 Report Posted December 30, 2011 ma gindesc cum au trecut anii.... si cum mi s-au schimbat planurile vietii fara voia mea Quote
Gliphy Posted December 31, 2011 Report Posted December 31, 2011 Astept sa treaca ziua. Pe mine nu ma ating sarbatorile niciodata. Quote
Mnemosyne Posted February 23, 2012 Report Posted February 23, 2012 am sufletul incarcat de ura si tristete.. ascult o melodie comerciala Quote
*Carmen* Posted February 25, 2012 Report Posted February 25, 2012 Citesc de pe forum si beau o cana cu lapte cald amestecat cu Inka. Quote
Yelle1 Posted February 28, 2012 Report Posted February 28, 2012 beau o cafea si-mi fac curaj sa infrunt ziua ce sta sa inceapa Quote
Yelle1 Posted February 29, 2012 Report Posted February 29, 2012 Mananc dulceata de visine puuutin zaharistita si beau o cafea. Quote
poem Posted March 2, 2012 Report Posted March 2, 2012 am ajuns in 2 martie 2012 dupa 1 martie si nu am fost Quote
poem Posted March 2, 2012 Report Posted March 2, 2012 ma gandesc sa-mi schimb religia sa ma duc l-a Biserica Baptista din urbe... sa-L cunosc pe Dumnezeu. Ma poate indruma vreun frate sau vreo sora, poate ca-s oaia ratacita, poate nu-s demn Quote
Yelle1 Posted March 31, 2012 Report Posted March 31, 2012 sunt lesinata de somn (e prima zi cand renunt la cafea), deci ma duc sa ma culc Quote
Yelle1 Posted April 1, 2012 Report Posted April 1, 2012 Ma rig de zana buna a forumului (oricare ar fi aceea), sa ma ierte, ca n-am putut sa ma abtin, dar incerc sa nu mai fac! Quote
Alexandros Posted April 7, 2012 Report Posted April 7, 2012 Am descoperit la bunica în polatră jurnalul unei fete (habar nu am cum a ajuns acolo, asta fiind o altă dilemă) scris între anii '85 - '86. O lume complet nouă pentru mine. Ea avea 16 ani atunci, deci acum ar avea vreo 42, dacă ar mai fi în viaţă. E vechi şi pe margini ros de şoareci, dar mă întreb dacă a reuşit să facă tot ceea ce a scris acolo, dacă şi-a urmat visurile până la capăt, ori dacă s-a plafonat şi acum trăieşte între 4 pereţi, spălând rufe şi plimbând copilul prin parc. Mă gândesc ce să fac cu el. Quote
Alexandros Posted April 7, 2012 Report Posted April 7, 2012 Mă gândesc că o să îi cadă părul înainte de vreme. Quote
samsara Posted April 7, 2012 Report Posted April 7, 2012 ma intrebam ce-i cu Alexandros, pare mai abatut Quote
Recommended Posts