Anahiti Posted September 22, 2011 Report Posted September 22, 2011 Multumesc! Si mie a ta! Ascult muzica si ma gandesc. Quote
vesperala Posted October 24, 2011 Report Posted October 24, 2011 mă pregătesc de spmn noapte bună, dragii mei Quote
pufonel Posted October 26, 2011 Report Posted October 26, 2011 ascult la radio si butonez pe forum Quote
Mnemosyne Posted October 27, 2011 Report Posted October 27, 2011 (edited) "da' tu ai fost singura pe care nu am suportat-o" Edited October 27, 2011 by Rhini Quote
Mnemosyne Posted November 1, 2011 Report Posted November 1, 2011 http://www.trilulilu.ro/puSt0aik/9a959f4c378f06 Quote
BigDefender Posted November 1, 2011 Report Posted November 1, 2011 pregatesc varza...pentru butoi! Quote
Mnemosyne Posted November 1, 2011 Report Posted November 1, 2011 tre sa imi gasesc un iubit de moment ca sa uit de cineva Quote
Mnemosyne Posted November 2, 2011 Report Posted November 2, 2011 hai ca vad si partea buna a lucrurilor . am ce povesti nepotilor mai tarziu Quote
Mnemosyne Posted November 18, 2011 Report Posted November 18, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=BogeS6wGQHE...feature=related Quote
vesperala Posted December 13, 2011 Report Posted December 13, 2011 mai am vreo 10 pagini de corectat la teza de doctorat şi pot să i-o prezint apoi supervizorului fără să încasez laude sper să se apropie de final redactarea ei Quote
Narcisa Posted December 14, 2011 Report Posted December 14, 2011 Pai, ce sa fac, ia, imi schimb statutul de chirias cu cel de musafir. In speta, vizitator. M-am prins ca acolo e locul ideal: ai cu cine sta de taina in voie, lume multa, nu doi-trei useri ca inauntru, informatii, distractie, antren. In felul acesta , iti manifesti frustrarea, lehamitea, protestul fara sa te citeze careva si sa te traga de maneca . Ca daca e asa lume adunata la categoria asta, inseamna ca oamenii astia stiu ei ce stiu, nimeni nu merge de bunavoie la rau , vorba ceea, tot omu' la bine trage. Mai stii, or fi pe-acolo si ceva oferte , oi prinde si eu vreo tigaie, ca vin sarbatorile . Daca ma capatuiesc cu doua, ii dau si lui illu una, la suprapret. Deci, daca aveti ceva pentru mine ( vreo informatie, vreo citatie, vreun sfat sau vreun mesaj, vreo injuratura ) nu scrieti pe chat, ca acolo n-am acces. Partieeee, sosesc! Quote
poem Posted December 20, 2011 Report Posted December 20, 2011 mai am vreo 10 pagini de corectat la teza de doctorat şi pot să i-o prezint apoi supervizorului fără să încasez laude sper să se apropie de final redactarea ei Asa de greu corectezi? Da de ce numai vii sa stai si cu noi? Quote
Narcisa Posted December 22, 2011 Report Posted December 22, 2011 Dau iama prin dulapuri dupa haine violet. Pantofi, cizme, ghete, posete, portofele , tot ce gasesc violet. Dac-oi gasi ceva. Si nu mai fac un pas fara ele. Nu stiam de unde-mi vin numai mie toate ponoasele, de la bej si vernil imi vin, m-am gasit eu desteapta sa-mi achizitionez tot felul de lucrusoare colorate asa. Ca violet nu m-a dus mintea sa cumpar. Pe vremea mea ne feream sa cumparam haine violet, ca prea semana culoarea asta cu mov. Domnul Boc nu mai da jos cravata aia cu norocul si uite ce bine-i merge ! Eu as zice ca tot romanu' sa fie obligat prin constitutie sa aiba cate ceva violet pe el , de fiecare data. Pe dedesubt sau pe deasupra , sa fie asigurat si dreptul de liber arbitru. Atunci si numai atunci am ajunge si noi toti la prosperitate! Mai propun sefilor sa schimbe culoarea asta albastra a forumului , cu nuante de violet. Cat mai mult violet, imprastiat peste tot. Si emoticoanele sa le faca tot violet , uite asa, ca astea: Cum vreti voi sa ne mearga bine daca ati imbrezat forumul cu albastru, situatia a devenit tot albastra , inimile tot albastre si forumul nostru sta pe loc cand n-o ia de tot la vale! Ia uite , pana si steagul l-ati facut albastru, vedeti? Quote
illudere Posted December 23, 2011 Report Posted December 23, 2011 Narcisa, sper ca n-o sa-mi dai in cap cu tigaia achizitionata la promotii! Sa stii ca nu sunt vinovat pentru matoleala de aseara a Mithrasului. eu doar l-am imbiat, nu l-am fortat. on: Acum, numar cati useri au sange albastru si cati nu. Vor fi fiind si cu sange violet? ...las' ca-i depistez eu si p'astia! Quote
Recommended Posts