Jump to content
Vesperala Forum

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

gata cu jelania . am incheiat treaba frumos . adica nici n-am inceput-o . da tocmai aia e . ne-am inteles ca oamenii . macar atata .

acu ma simt asa singura . nici pe Ralu nu o mai am . acu chiar sunt trista pe cont propriu

Edited by Rhini
Posted
acu chiar sunt trista pe cont propriu

Doar bucuria se imparte , iubita mea. Iluziile ei. :bighug: Tristetea, niciodata. E a ta si numai a ta. A fiecaruia in parte. Dar tine minte ca doar ea, tristetea , inalta, doar ea te aseaza vertical, doar ea construieste o personalitate puternica.

on: rutina

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted
id-ul. pot sa jur ca o cunosc de pe un alt forum. :)

Ce spui tu nu mi se leagă, Gliphy.Dacă ai fi forumizat deodată cu mine pe oricare din forumurile pe care am fost, ai fi ştiut că e vorba de mine de la bun început.Nu văd de ce-ai fi aşteptat 2 ani şi ceva să faci această remarcă.Deşi am avut id-uri diferite, în toate profilurile mele există elemente care conduc fără niciun dubiu la persoana mea.

În plus, te-aş fi recunoscut şi eu.

[Presupun că nu te-ai referit la un cont care are tot acest id, e ulterior acestuia, şi e casat, ca să zic aşa.]