Narcisa Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Iata si pe Narcisa cu mararul de pus in ciorba. Si cu o intrebare din topul si de tipul celor cretine. Ce se intampla daca cineva care se pricepe copiaza si muta ce zice Aurel c-ar trebui mutat? E dificil de facut asta, cere mult timp, e impotriva legii? Am vazut ca el a dorit f. mult acest lucru si de-aici a inceput disputa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciu Piciu Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 ma uit la cer ca-i inorat afara si iar o sa vad soarele numai in poze sau la Tv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesperala Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Ce se intampla daca cineva care se pricepe copiaza si muta ce zice Aurel c-ar trebui mutat? Singurul admin root al forumului sunt eu. Alt admin cu acces la cPanel nu există. Mie pnv nu mi-a cerut să mut nimic, în schimb s-a certat inutil cu cineva care nu putea face astfel de mutări. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rocozaur Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Turbez. Si nu mai am somn. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Singurul admin root al forumului sunt eu. Alt admin cu acces la cPanel nu există. Mie pnv nu mi-a cerut să mut nimic, în schimb s-a certat inutil cu cineva care nu putea face astfel de mutări. Plecaciune, adminule root , atunci muta tu, cand o sa ai timp, ca Aurel vrea sa ne dea, nu sa ne ia. Daca voi faceti mofturi, ma duc eu si i le iau pe toate, vrac, nu ma-ncurc cu sapte, ca nu stiu care-s alea, le-ncarc frumusel intr-o caruta si le-aduc aici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesperala Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Cum spuneam, eu nu ştiu ce se dorea mutat şi unde. PS ontopic: am examen săptămâna viitoare, deci asta fac acum: învăţ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
florin7franky Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 ascult muzica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nevermind Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Touche Narcisa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 [quote name='nevermind' post='314307' date='Jul 7 2011, 02:17 Touche Narcisa. Adica eu sunt veverita din dreapta? Ok, mai incerc o data! nevermind, ii bat si-i omor la rand, unu' cate unu', ce cred ei, ca daca n-am titluri si functii, n-am nici gura? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoAp Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Sap la un topic nou. Strict de bine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Strict de bine. RoAp se reinventeaza, asa ca astept premiera. Daca nu v-o placea, rupeti randurile in mod organizat, nu incercati sa fugiti in grup pe-aceeasi usa si nici sa va ascundeti toti in acelasi cotlon. Amintiti-va ca panica a facut intotdeauna mai mult rau decat evenimentul care-a provocat-o . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoAp Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Mi-e greu sa contest faptul c-o iubesc pe Narcisa. Dimpotriva. Ma gandeam la un topic in care sa adunam cele bune. Surprinzator? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nevermind Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Astept sa fiu uimita. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mnemosyne Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 ma gandesc la amandoi ... si s trista . niciunul nu e in acelasi oras cu mine .. unu m a starnit altu mi a dat romantism si caldura ... si eu totusi dc ma gandesc la amandoi? nu pot renunta ca pe unul sa il observ si pe altul sa vb la telefon cu el Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nevermind Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 Inca astept Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mnemosyne Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 ii zic lui Barcelona ca eu eram Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barcelona Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 mi'am dat seama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mnemosyne Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mnemosyne Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 http://www.quantumjumping.com/special/counselors-technique Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nevermind Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 Am baut. Mi se rupe de toata lumea. In traducere libera SUNT MATOALA. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 Adun coji de nuci, s-o pun in genunchi pe nevermind. Nu-i o metoda moderna, dar rezultatele sunt garantate. nevermind, problema cu ruptul e mult mai grava decat se pare si, de obicei, intra rapid in actiune reciproca. Rapid si cat se poate de brutal. Si-atunci bravada devine bumerang. Cat despre pahar, el n-a ajutat niciodata pe nimeni, nu cunoaste mila, fura si ce bruma de noroc a mai ramas. La fel, tigarile... Vorbesc la general, nu pe caz particular. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nevermind Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 noroc?am suficient,altceva imi lipseste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciu Piciu Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 ... ma gindesc ca nu vorbeste nimeni cu mine, o sanctiune, un ban ceva sa stiu ca mai exist si eu... aaa am uitat asa mi-e statul unuia de la Casa Copilului... marginas, eu nu am pe nimeni si credeam ca am multi prieteni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesmerize Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 N-am niciun fel de toleranţǎ pt manifestǎrile ofensatoare şi consider necesarǎ amendarea lor. Aşadar, de acord cu corectitudinea deciziei tale, Asimetric. Observ însǎ, colegial şi principial, 2 aspecte legate de felul în care ţi-ai exprimat aici pe topic argumentul. O fac cu maximǎ simpatie, în considerarea tinereţii tale şi a lipsei fireşti de experienţǎ, deci în ideea cǎ-ţi prinde bine în general un pdv mai matur. Apoi, dupa cele 7 zile, s-a intors si a postat o scrisoare "de dragoste" adresata mie.Din acel moment obiectivismul a iesit din discutie Zic cǎ obiectivismul n-avea cum sǎ iasǎ din discuţie pt cǎ n-avea cum sǎ fie în discuţie, iar obiectivitatea n-avea voie sǎ iasǎ pt cǎ e de esenţa unei astfel de decizii. Ba chiar ai fost obiectiv, cǎ dacǎ ai fi fost subiectiv, l-ai fi putut ignora, ierta sau izola pe un topic de cǎinţǎ pateticǎ şi exprimare graţioasǎ. Uite, dacǎ ziceai doar ‚Ban pt jigniri’, era un argument obiectiv, suficient, care nu necesitǎ nicio explicaţie, mǎsura reflectând respectul pe care ni-l datorǎm unii altora ca premisǎ a comunicǎrii, fǎrǎ sǎ aibǎ relevanţǎ calitatea celui ofensat sau a celui care ofenseazǎ. ‚Ban pt cǎ m-a jignit’ mutǎ centrul de greutate de la faptǎ la destinatarul acesteia. Din asta, coroborat cu subiectivismul de care te-ai prevalat, rezultǎ doar:’Dacǎ îl jigneşti pe Asimetric, iei ban de la Asimetric, dacǎ jigneşti pe altcineva, nu se ştie.’ Sigur, nu e nicio problemǎ dacǎ pe lângǎ regula generalǎ ‚Ban pt jigniri’, se adaugǎ una specialǎ, în considerarea calitǎţii persoanei. Ierarhia e necesarǎ, face lucrurile sǎ meargǎ, iar instrumentele ei pe forum sunt regulile. Cei care le aplicǎ nu consider cǎ sunt de cealaltǎ parte a unei baricade în raport cu cei care n-au butoane, pt cǎ se presupune cǎ userii sunt conştienţi cǎ regulile sunt în favoarea tuturor, iar cei care le încalcǎ îi pun pe cei supraordonaţi în postura ingratǎ de-a lua mǎsurile necesare neplǎcute. Oricum, in realitate, nu e niciodata in discutie, atata timp cat nu sunt judecator si de decizia mea nu depinde vietile unor cetateni. Eu zic cǎ realitate, atât în realitate cât şi în spaţiul virtual, obiectivitatea în aplicarea regulilor trebuie sǎ rǎmânǎ în discuţie, deoarece, la modul practic, e singura cale de-a asigura stabilitate, predictibilitate, siguranţǎ şi confort pt toatǎ lumea, indiferent cǎ e o comunitatea micǎ sau mare, stabilǎ sau ‚fluidǎ’. Mephisto a sugerat o cale practicǎ de a-l pune la adǎpost de suspiciunea subiectivismului pe cel pus în situaţia de-a aplica o sancţiune când regula încǎlcatǎ l-a prejudiciat. Deciziile tale de admin sunt uneori ca cele de judecǎtor, pt cǎ evaluezi în concret fapte prin prisma unor reguli. De deciziile tale nu depind vieţile unor cetǎţeni, dar depinde ocrotirea demnitǎţii.Altfel nu s-ar pedepsi jignirile. Noi cei care ne fredonǎm pe forum luǎm act de decizii şi argumente, cǎ doar nu suntem legaţi la ochi. Şi nu vǎd niciun motiv de supǎrare dacǎ ne spunem pǎrerea fǎrǎ sǎ mutǎm discuţia pe vreun câmp de luptǎ. Autoritatea ta de admin nu e ştirbitǎ câtuşi de puţin dacǎ întrebǎm/discutǎm pe marginea unei decizii sau a unui argument. Cât priveşte deciziile şi argumentele lor, într-adevǎr, ce se întâmplǎ pe un forum e o micro-nimica toatǎ faţǎ de realitate. PS: Sunt multi destepti pe aici. Multi se cred adevarate staruri si au impresia ca, atunci cand se apuca sa tasteze, se opreste timpul in loc, iar cand apasa butonul "Adauga raspuns", toti ceilalti useri cad lesinati la picioarele lor. Jignirile si intepaturile sub forma de metafore sunt armele lor care, aparent, le ofera o superioritate intelectuala. Armele mele sunt butoanele de moderare. Cu asta m-ai topit, Asimetric. Cu jignirile am înţeles cum stǎm, poştaşul nu sunǎ de douǎ ori decât dacǎ se admite reabilitarea şi apoi intervine o nouǎ alunecare pe teren verbal. Cu înţepǎturile zic cǎ se descurcǎ fiecare dupǎ cum îl lasǎ inspiraţia, umorul, ironia şi alte resurse. Cât priveşte ambalajul metaforic, la jigniri, zic cǎ nu merge.La înţepǎturi, zic cǎ ar putea fi cam ca la injecţie:baţi umpic locul, metaforic, sǎ rezulte relaxarea terenului ce urmeazǎ a fi înţepat, arunci acul - mai subţire sau mai bont, auch!, şi apoi aplici un mic pansament metaforic.Ǎsta ar fi sandviş-ul înţepǎturii metaforice.Poate lipsi primul episod sau ultimul, dar nu amândouǎ cǎ rǎmâne doar înţepǎtura. Uite, tu ai început direct cu înţepǎtura:’Sunt mulţi deştepţi pe aici.’ Dacǎ dǎdeai nume, nu era înţepǎturǎ, ci o radiografie a ‚deşteptǎciunii’ pe forum, în opinia ta, ceea ce era ok. Dacǎ nu-i convenea vreunui nominalizat pǎrerea ta, era problema lui. Nu datorai explicaţii, era un punct de vedere subiectiv, pe care presupun cǎ-l emiteai în calitate de user, nu de admin. Nu ştiu dacǎ m-ai avut în vedere dar mǎ amuzǎ ipostaza şi just for fun, în ideea cǎ în timp ce postai, te uitai la un film palpitant, thriller rǎzboinic SF, fapt ce te-a inspirat sǎ împleteşti acest buchet de metafore încerc sǎ empatizez cu viziunea ta cinematograficǎ. Searǎ de iulie, cadru cu apus fluorescent. Mesmerize se uitǎ pe o listǎ, bifeazǎ conştiincios şi mormǎie ceva. Spectatorilor trebuie sǎ le rezulte cǎ şi-a cam terminat munca, alergǎturile şi treburile administrativ-gospodǎreşti, şi cǎ-şi face planul pt a doua zi. Nu pare nici mulţumitǎ, nici nemulţumitǎ, are un aer banal, aproape stupid, amprentǎ a cotidianului extenuant şi a lipsei unui orizont cu viziuni halucinante. O forţǎ cosmicǎ de care încǎ nu e conştientǎ îi pregǎteşte o surprizǎ. Terminǎ cu lista, bâzâie calculatorul, se uitǎ în mail, dǎ o turǎ pe la ştiri, deschide forumul. Atrasǎ de topicul fazan, se pregǎteşte sǎ scrie un cuvânt. În momentul în care atinge tastele, un fulger o strǎbate din creştet pânǎ-n tǎlpi.Într-o zvârcolire de frisoane transcedentale, simte cǎ se metamorfozeazǎ într-o entitate nouǎ şi dǎ o fugǎ pânǎ la oglindǎ pt a se asigura cǎ orice-ar fi, a rǎmas blondǎ. Da, a rǎmas, dar Doamneee! ce aurǎ o înconjoarǎ, ce forţǎ divinǎ îi curge prin vene, ce aripi de libelulǎ galacticǎ i-au crescut, iar degetele..ei bine, degetele în mişcare emit o muzicǎ stelarǎ. Fuge la taste pt a turna momentul de graţie într-un cuvânt.Trebuie sǎ înceapǎ cu ti.Primul care-i vine-n minte e timpan.Poate pt cǎ-i ţiuie urechile de atâta concentrare. Cuvântul se aprinde pe ecran.E ca o flacǎrǎ-metaforǎ.Lui mesmerize îi creşte temperatura, spectatorii au emoţii cǎ va lua foc, pare epuizatǎ dar nu e.E doar transfiguratǎ. Cucul din ceas a amuţit stupefiat, tic-tac-ul s-a mutat în tastaturǎ. Privirea lui mesmerize cautǎ bara care afişeazǎ userii.Vrea sǎ se asigure cǎ n-au armurǎ metaforico-protectoare şi dex-ul ca scut.I se pare cǎ dureazǎ o veşnicie pânǎ se deruleazǎ pagina. Ah, da, iatǎ-i, sunt acolo - gogu, yahoo, dorel.Striviţi de apǎsarea tastei ‚adaugǎ rǎspuns’ cu care mesmerize a înnobilat topicul ‚fazan’, agonizeazǎ la un pas de leşin - unul vânǎt de la presiune, altul roşu de la temperaturǎ şi celǎlalt multicolor de la tensiunea oscilantǎ.Picǎ seceraţi. Mesmerize le verificǎ pulsul cu tocul. Awww... E la un pas de momentul de glorie absolutǎ în care se va saluta pe chat cu propria persoanǎ pe care a lǎsat-o c-o zi în urmǎ pe topic sǎ ţinǎ bine de ‚hello’, când un ding-dong dramatic îi tulburǎ statutul de superstar. Are un moment de panicǎ existenţialǎ, se ridicǎ de la calculator şi pt o clipǎ e confuzǎ, nu pricepe ce e cu alarma aceea teribilǎ. Respirǎ adânc şi se regrupeazǎ.Of, ce tâmpenie, tocmai acu’ s-a gǎsit sǎ fie gata pandişpanul ǎla cu vişine. Cere time-out de la regizor, reduce cuptorul la tǎcere, scoate prǎjitura, dupǎ care revine la calculator pt a-şi continua misiunea astralǎ. Îi adunǎ cu fǎraşul pe userii leşinaţi, îi plaseazǎ pe un topic de prim-ajutor, dupǎ care îşi scrie un mesaj privat în care-şi dǎ un 10 la superioritatea intelectualǎ. Şi-l trimite cu o teamǎ mortalǎ cǎ s-ar putea pierde, dar nu!, zeii vegheazǎ, aşa cǎ-l primeşte imediat, îl deschide cu nerǎbdare şi daaaa, e în extaz, are dovada cǎ a atins nirvana softului personal convulsiv. De atâta entuziasm, se dezechilibreazǎ, cade din profil, se loveşte cu capul de Board statistics, vede stele verzi şi leşinǎ. Noroc cǎ Moş Ene, care trece prin zonǎ activat ca bot universal, o adunǎ de pe jos şi-o aruncǎ-n carul alegoric. PS.Pe bune, Asimetric, de acord cǎ pe un forum poţi detecta o mulţime de aspecte mai mult sau mai puţin plǎcute care ţin de persoana celui ce posteazǎ, dar totuşi..mulţi ‚deştepţi’ staruri la taste, e cam..adicǎ nu e prea..ca sǎ zic aşa. Eu cred cǎ majoritatea suntem mega-super-staruri când luptǎm cu cotidianul şi-i mai domolim cât de cât şocurile, când achitǎm facturile, când ne zbatem s-o scoatem la capǎt cu tot ce avem pe cap şi ne seacǎ, zi de zi. Pe forum, copilǎrim oarecum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Carmen* Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 Mananc gogosi cu gem si chec. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts