Jump to content
Vesperala Forum

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

mă gândesc cam ce temperaturi sunt pe la Braşov...

habar nu am ce fel de haine să îmi pregătesc, bănuiesc că e mai răcoare ca prin Dolj...

:ping:

Posted

:huh: pe rând, mold000, pe rând...

dă-i prioritate fetei.

pff, aş zice să-i ceri scuze ei, şi să te cerţi cu pnv.... merge? :)

Posted

vesperala :airkiss: cu fata pot sa ma cert in fiecare ora ca tot ma impac:)

eu acum bantui de azidimineata pe forum, sper sa apara si pnv sa imi raspunda daca ma mai ajuta. Daca s-a suparat pe mine asa rau si nu mai vrea, ma mai chinui eu sa fac ceea ce nu stiu :-/

Posted
si imi mai cer scuze si lu pnv pe forum.

Pai, de ce de-a-ndoaselea? :confused: Aurel trebuie sa-si ceara scuze, tu nu i-ai facut nimic. El are toane si toane, dar nu-i baiat rau. Singur intra-n clinciuri .

Posted

Pur si simplu...ma amuz la cum elevii tot fac scandal ca pentru picarea BAC-ului sunt de vina camerele de supraveghere si...subiectele grele.

Aho aho copii si frati. Subiectele au fost mai usoare decat atunci cand le-am dat eu. Sa nu aud pe cineva ca se plange de subiecte dificile.

Acest rezultat este...cat se poate de real si trebuie constientizate urmatoarele probleme:

1. Elevul!!!

2. Programa scolara si profesorii.

3. Modul in care sunt evaluati elevii. Cat timp vom ramane la stadiul de intrebari idioate la probele scrise sau orale de limba romana, n-avem nici o sansa sa ne redresam. Vreau si eu sa vad odata, un subiect care sa-ti ceara parerea personala legata de o anumita opera sau citat. Vreau sa vad elevi care spun ca nu sunt de acord cu citatele narcisiste, sau ca sunt de acord si tot textul sa reprezinte argumentatia lor legata de acel subiect. Oare e asa greu sa-ti spui parera personala? Oare e asa greu sa ceri treaba asta unui elev de 18-19 ani? Daca nici la varsta aia nu incepe sa aibe opiniile lui pe care sa le argumenteze, apai cand o sa le aibe?

4. Competente...sunt oripilat cand citesc rezultatul de la proba orala de limba romana: Utilizator experimentat. Total aiurea tata, lasati notele inapoi la locul lor. Lasati-le va rog.

Si ghiciti ce? Generatiile acestea vor ajunge jurnalisti la ProTV. Si vor scrie ca jumatate din generatie a fost distrusa de BAC. Deformand realitatea cum ca BAC-ul ar fi de vina cu regulile de supraveghere. Sau cu subiecte in care ar fi trebuit sa-ti folosesti unu-doi neuroni. Acea jumatate de viitor jurnalisti...sper sa fie acea jumatate care nu a trecut BAC-ul. Si din cei care au trecut, feriti-va de magarusul Pro. Eu sunt satul de stiri deformate si ei sunt campioni la asta. In opinia mea, i-au intrecut si pe cei de la ZeroTV. Iarasi in opinia mea, cei care lucreaza la ProTV n-ar fi trebuit sa ia BAC-ul. Sau sa intre la Jurnalism.Poate si de-aia deformeaza stirea ca se simt cu musca pe caciula :lol:

Be right back...