Narcisa Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 Sunt in fereastra Tu si muscatele rosii... Quote
Asimetric Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 Ma pregatesc pentru concert. Mai sunt 2 zile. Quote
Narcisa Posted June 10, 2011 Report Posted June 10, 2011 COMOARA Prietenul sau, coplesit de mila, înainte de a pleca, îi strecura în buzunar un diamant de mare pret. Fiecare persoana de lânga noi ne daruieste o comoara de mare pret. Cel mai adesea însa nu ne dam seama de acest lucru. Bruno Ferrero Big, eu imi dau seama, insa cam pe dos si-mi da cu minus. Nu stiu cum se face, dar, in zilele noastre , cand iti baga cineva mana-n buzunar nu mai gasesti nici ce-ai avut, dar'mi'te ceva in plus! Tie ti s-a-ntamplat, ai gasit vreodata vreun diamant in buzunar, fie si mai micut, cat o neghina, ai gasit , Big? Eu sunt cu ochii pe fiecare de langa mine, cum bine spui si tu, dar nu ca sa-mi dea, ci sa nu-mi sterpeleasca ce bruma mai am pe-acolo... Quote
Lucareli Posted June 20, 2011 Report Posted June 20, 2011 Ma prefac ca muncesc. Ma pricep asa de bine Quote
Lucareli Posted June 20, 2011 Report Posted June 20, 2011 Ma gandesc la Lucareli. In sens bun. Asta-i o noutate. Quote
Lucareli Posted June 20, 2011 Report Posted June 20, 2011 Exagerezi. Chiar? Bine. Crap de somn, oricum. Quote
RoAp Posted June 20, 2011 Report Posted June 20, 2011 Chiar? Bine. Crap de somn, oricum. Bine ca nu mai suntem adolescenti. As fi luat drept afront asta. Quote
Lucareli Posted June 20, 2011 Report Posted June 20, 2011 Bine ca nu mai suntem adolescenti. Vorbeste in numele tau. Eu ma simt foarte tanara. Quote
RoAp Posted June 20, 2011 Report Posted June 20, 2011 Vorbeste in numele tau. Eu ma simt foarte tanara. Aici esti nedreapta. Quote
RoAp Posted June 20, 2011 Report Posted June 20, 2011 D'acord. Incepem sa ne-ntelegem. Mi-am permis sa folosesc un emo. I-al ca atare si d"aci incolo(sic) nu mai conta pe asta. In sens de interpretare. O sa folosesc cel mai exact exemplu. Daca scriu ca esti frumoasa intr-o fotografie, inseamna ca asa este. Intelegi tu. Quote
RoAp Posted June 20, 2011 Report Posted June 20, 2011 Bine. Minte-ma frumos. Legat de asta sa nu te aud. Quote
Narcisa Posted June 22, 2011 Report Posted June 22, 2011 Citesc. http://mugetul-carpatilor-online.webs.com/...elemuntilor.htm Quote
Narcisa Posted June 25, 2011 Report Posted June 25, 2011 Lume, iaca o dadui pe cercetare, sa nu ziceti ca voi munciti si eu stau degeaba. Ma tin ca scaiul dupa Titeica si Moisil, sa incropesc de niscaiva monografii. Stiati ca sora academicianului Moisil a fost mama Zoei Petre? Quote
Barcelona Posted June 25, 2011 Report Posted June 25, 2011 ascult muzica,downloadez si ma pregatesc sa joc fm. Quote
RoAp Posted June 25, 2011 Report Posted June 25, 2011 Caut anumite postari Multumita de anumitele postari? Quote
Asimetric Posted June 25, 2011 Report Posted June 25, 2011 Lume, iaca o dadui pe cercetare, sa nu ziceti ca voi munciti si eu stau degeaba. Ma tin ca scaiul dupa Titeica si Moisil, sa incropesc de niscaiva monografii. Stiati ca sora academicianului Moisil a fost mama Zoei Petre? Daca nu au fost incurcati cu Zavoranu, Columbeanu sau Dragusanu, nu e interesant. Ma gandesc la mancare. Prieten vechi. Nu ne-am mai vazut de mult. Quote
Recommended Posts