Jump to content
Vesperala Forum

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
COMOARA

Prietenul sau, coplesit de mila, înainte de a pleca, îi strecura în buzunar un diamant de mare pret.

Fiecare persoana de lânga noi ne daruieste o comoara de mare pret. Cel mai adesea însa nu ne dam seama de acest lucru.

Bruno Ferrero

Big, eu imi dau seama, insa cam pe dos si-mi da cu minus. :blush-1: Nu stiu cum se face, dar, in zilele noastre , cand iti baga cineva mana-n buzunar nu mai gasesti nici ce-ai avut, dar'mi'te ceva in plus! :cry: Tie ti s-a-ntamplat, ai gasit vreodata vreun diamant in buzunar, fie si mai micut, cat o neghina, ai gasit , Big? :confused: Eu sunt cu ochii pe fiecare de langa mine, cum bine spui si tu, dar nu ca sa-mi dea, ci sa nu-mi sterpeleasca ce bruma mai am pe-acolo... :resent:

• 2 weeks later...
Posted
D'acord. :hatoff:

Incepem sa ne-ntelegem. :kiss_the_star:

Mi-am permis sa folosesc un emo. I-al ca atare si d"aci incolo(sic) nu mai conta pe asta.

In sens de interpretare. O sa folosesc cel mai exact exemplu.

Daca scriu ca esti frumoasa intr-o fotografie, inseamna ca asa este.

Intelegi tu. :bighug:

Posted

Lume, iaca o dadui pe cercetare, sa nu ziceti ca voi munciti si eu stau degeaba. :yahoo:

Ma tin ca scaiul dupa Titeica si Moisil, sa incropesc de niscaiva monografii. :rules:

Stiati ca sora academicianului Moisil a fost mama Zoei Petre?

Posted
Lume, iaca o dadui pe cercetare, sa nu ziceti ca voi munciti si eu stau degeaba. :yahoo:

Ma tin ca scaiul dupa Titeica si Moisil, sa incropesc de niscaiva monografii. :rules:

Stiati ca sora academicianului Moisil a fost mama Zoei Petre?

Daca nu au fost incurcati cu Zavoranu, Columbeanu sau Dragusanu, nu e interesant. :lol:

Ma gandesc la mancare. Prieten vechi. Nu ne-am mai vazut de mult.