h007_2005 Posted January 15, 2011 Report Posted January 15, 2011 am terminat cu marfa si acum sa intre Narcisa Quote
vesperala Posted January 19, 2011 Report Posted January 19, 2011 nu mai recitesc nimic. e cazul să-mi mai golesc şi eu mesageria, prea păstrez toate nimicurile. Quote
RoAp Posted January 19, 2011 Report Posted January 19, 2011 nu mai recitesc nimic. e cazul să-mi mai golesc şi eu mesageria, prea păstrez toate nimicurile. O sa-i superi pe expeditori. Nasol! Fac probe la server Spor. Quote
vesperala Posted January 25, 2011 Report Posted January 25, 2011 scot la imprimantă pentru ultima dată (speeer) ciorna unui nou articol. 1.pdf Întrucât la final vom fi doi autori (joint work with my own supervisor), ştiu că materialul e gata în proporţie de 99%. Acel 1% rămas va dura probabil exact cât au durat toate celelalte 99%, pentru că acum materialul intră în faza de separare a boabelor de grâu de cele de neghină. nu va rămâne cărămidă pe cărămidă în toată această construcţie 99% gata . Quote
RoAp Posted January 25, 2011 Report Posted January 25, 2011 scot la imprimantă pentru ultima dată (speeer) ciorna unui nou articol. 1.pdf Întrucât la final vom fi doi autori (joint work with my own supervisor), ştiu că materialul e gata în proporţie de 99%. Acel 1% rămas va dura probabil exact cât au durat toate celelalte 99%, pentru că acum materialul intră în faza de separare a boabelor de grâu de cele de neghină. nu va rămâne cărămidă pe cărămidă în toată această construcţie 99% gata . E exact ca la medici sau ca-n afaceri corporate. Quote
Narcisa Posted January 25, 2011 Report Posted January 25, 2011 Imi fac bagajul, parca vad ca primul sef care se abate prin Tiganie ne zboara de-acolo. Quote
vesperala Posted January 25, 2011 Report Posted January 25, 2011 aştept să termine narcisa de făcut bagajul mutaţi-vă aici http://www.vesperala.com/index.php?showtopic=13498 Quote
Narcisa Posted January 25, 2011 Report Posted January 25, 2011 aştept să termine narcisa de făcut bagajul mutaţi-vă aici http://www.vesperala.com/index.php?showtopic=13498 Maai, parca dadui in bobi, numai numele sefului nu-l ghicii, ca-n rest, Mafalda fusei... Auzi, exista un impediment major, noi avem corturi fixe, cele mobile sunt mai scumpe si nu ne permitem. Quote
pufonel Posted January 26, 2011 Report Posted January 26, 2011 Lucrez la argumentul lucrarii pentru gradul I, dar nu prea am chef Quote
Gliphy Posted January 26, 2011 Report Posted January 26, 2011 Aştept să vină Marius la mine şi îmi pregătesc lucrurile (şi o cameră separată) pentru pictură. Quote
vesperala Posted January 26, 2011 Report Posted January 26, 2011 făcui curăţenie prin calculator. curăţat regiştrii, defragmentat şamd... Quote
vesperala Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 vesperala, This email has been sent from http://www.vesperala.com/ You have received this email because a user account password recovery was instigated by you on Vesperala Forum. ce fac? caut IP-ul celui ce a fost curios să îmi ştie parola... să nu dea sfinţii IPB să-l aflu! Quote
anaiD Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 vesperala, This email has been sent from http://www.vesperala.com/ You have received this email because a user account password recovery was instigated by you on Vesperala Forum. ce fac? caut IP-ul celui ce a fost curios să îmi ştie parola... să nu dea sfinţii IPB să-l aflu! stii eu is cumintica si sa nu cumva sa ma banui pe mine iti trimit o poza Quote
vesperala Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 ce fac? caut IP-ul celui ce a fost curios să îmi ştie parola... să nu dea sfinţii IPB să-l aflu! blue sun, te întreci cu gluma stii eu is cumintica si sa nu cumva sa ma banui pe mine iti trimit o poza te bâzâia o muscă, aşa-i? Quote
Narcisa Posted February 2, 2011 Report Posted February 2, 2011 Imi numar postarile. Nici macar Barcuta, in vremurile lui bune, nu avea atatea... Quote
Gliphy Posted February 5, 2011 Report Posted February 5, 2011 Am desenat toată seara iar acum am luat o pauză de ţigară. Cred că va trebui să desenez toată ziua să îmi termin temele.. doar la grafică.. Quote
RoAp Posted February 7, 2011 Report Posted February 7, 2011 Spal vase. Ii tehnica verificata. De fapt mint. Cea mai sfanta tehnica e sa speli ciorapi, maieuri si chiloti. Quote
Narcisa Posted February 8, 2011 Report Posted February 8, 2011 Spal vase. Ii tehnica verificata. De fapt mint. Cea mai sfanta tehnica e sa speli ciorapi, maieuri si chiloti. Meditez la ce zice RoAp pe afisul asta. Pacat ca nu se spala totul cu Ariel. Se pare ca a avut de spalat o "albie" mai mare de rufe, din moment ce o parte din ele le-a adus pe forum . Oricum, in lumina celor afirmate de el (vorba dragei mele mesmerize) eu m-am sesizat din oficiu si, pe cale de consecinta, m-am perpelit toata noaptea. Nu de altceva, dar am constatat si eu ca , mai nou, imi lipseste taman ce zice el, adica succesul ala ! Si ce lista mare aveam odinioara! Acum, de , pe lista mi-au ramas mai putinei, ca unii au cotit-o spre locul cu verdeata , fara sa tina cont de sentimentele mele profunde, nici ca le-a pasat lor ca ma lasa singurica si cu lipsuri la inventar. Dar o scapare tot mai am, actualizez si eu lista, o fac cu doua rubrici, viii si mortii, sa-mi iese totalul, ca n-am eu nicio vina c-au zbughit-o ei... Quote
Recommended Posts