Jump to content
Vesperala Forum

Recommended Posts

Posted

Am venit din centru. Mi-am gasit foi , carbune (presat si natural) si tus ...

Ma apuc de desenat. Maine am teza la romana, am impresia ca stiu, trebui sa stiu .. la romana ma pricep...

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Am varsat tusu peste toate desenele, si pe covor, exact cand i-am spus bunicii sa nu-mi arunce tusu, ca l-am pus intr-o cutie puternica de medicamente sa pot sa bag penita. :lol: .

Replica bunicii:

" Na, asta e! Daca o faceam eu ma bateai. Zambeste si spune adio covor, acum mi-am dat seama ca in atelier nu ai voie sa pui covor."

:lool:

Posted
Am varsat tusu peste toate desenele, si pe covor, exact cand i-am spus bunicii sa nu-mi arunce tusu, ca l-am pus intr-o cutie puternica de medicamente sa pot sa bag penita. :lol: .

Replica bunicii:

" Na, asta e! Daca o faceam eu ma bateai. Zambeste si spune adio covor, acum mi-am dat seama ca in atelier nu ai voie sa pui covor."

:lool:

Glip, pune si tu vreun covoras decorativ subtire, din acelea micute, carpete, se gasesc peste tot in comert, si mascheaza , acopera pata, ca sa nu renunti la covor. Poate merge, ia vezi cum incadrezi, sau vreo blanita din acelea care se pun pe jos , ceva plusat, important sa se asorteze cu covorul, sa nu distoneze.

Posted
Glip, pune si tu vreun covoras decorativ subtire, din acelea micute, carpete, se gasesc peste tot in comert, si mascheaza , acopera pata, ca sa nu renunti la covor. Poate merge, ia vezi cum incadrezi, sau vreo blanita din acelea care se pun pe jos , ceva plusat, important sa se asorteze cu covorul, sa nu distoneze.

Da Narcisa, dar mi-e mai bine fara covor. Desenez mai bine.

Pot lasa desenele sa se usuce iniante sa le fixez pe jos, nu am ce murdari...

La mine in camera e atelier.

Posted
Da Narcisa, dar mi-e mai bine fara covor. Desenez mai bine.

Pot lasa desenele sa se usuce iniante sa le fixez pe jos, nu am ce murdari...

La mine in camera e atelier.

Aaaa, atunci e in regula. :giveheart:

Posted

:hugs:

azi mi-a facut o surpriza si a venit acasa..

in afara de "comparatia" facuta de bunica mea cum ca el isi tine foile intr-un sul nu imprastiate peste tot.. e ok.

imi fac curatenie..

Posted
:hugs:

.. toti cu familie etc ..

Nu toti. Categoric, nu toti. Si-apoi, ai tu idee cati dintre cei cu familie , cu partener/a se simt singuri? Nici familia nu mai este ce-a fost odinioara.

Rhini, ghioceii infloresc primavara. Iarna stau cuminti, zgribuliti, in conservare. Ei stiu ca va veni si vremea lor. Si oamenii, la fel. :airkiss: :bighug:

• 3 weeks later...
Posted

Ce sa fac, iaca, de vreo juma' de ora citesc ce scrise Barcuta la chat...Ajunsei acolo , la punctul ala palpitant, unde zice ca martoaga era slaba de i se vedeau coastele. :rules: Va anunt cand termin.