Gliphy Posted November 29, 2010 Report Posted November 29, 2010 Am venit din centru. Mi-am gasit foi , carbune (presat si natural) si tus ... Ma apuc de desenat. Maine am teza la romana, am impresia ca stiu, trebui sa stiu .. la romana ma pricep... Quote
Gliphy Posted November 29, 2010 Report Posted November 29, 2010 Am varsat tusu peste toate desenele, si pe covor, exact cand i-am spus bunicii sa nu-mi arunce tusu, ca l-am pus intr-o cutie puternica de medicamente sa pot sa bag penita. . Replica bunicii: " Na, asta e! Daca o faceam eu ma bateai. Zambeste si spune adio covor, acum mi-am dat seama ca in atelier nu ai voie sa pui covor." Quote
Narcisa Posted November 29, 2010 Report Posted November 29, 2010 Am varsat tusu peste toate desenele, si pe covor, exact cand i-am spus bunicii sa nu-mi arunce tusu, ca l-am pus intr-o cutie puternica de medicamente sa pot sa bag penita. . Replica bunicii: " Na, asta e! Daca o faceam eu ma bateai. Zambeste si spune adio covor, acum mi-am dat seama ca in atelier nu ai voie sa pui covor." Glip, pune si tu vreun covoras decorativ subtire, din acelea micute, carpete, se gasesc peste tot in comert, si mascheaza , acopera pata, ca sa nu renunti la covor. Poate merge, ia vezi cum incadrezi, sau vreo blanita din acelea care se pun pe jos , ceva plusat, important sa se asorteze cu covorul, sa nu distoneze. Quote
Gliphy Posted November 29, 2010 Report Posted November 29, 2010 Glip, pune si tu vreun covoras decorativ subtire, din acelea micute, carpete, se gasesc peste tot in comert, si mascheaza , acopera pata, ca sa nu renunti la covor. Poate merge, ia vezi cum incadrezi, sau vreo blanita din acelea care se pun pe jos , ceva plusat, important sa se asorteze cu covorul, sa nu distoneze. Da Narcisa, dar mi-e mai bine fara covor. Desenez mai bine. Pot lasa desenele sa se usuce iniante sa le fixez pe jos, nu am ce murdari... La mine in camera e atelier. Quote
Narcisa Posted November 30, 2010 Report Posted November 30, 2010 Da Narcisa, dar mi-e mai bine fara covor. Desenez mai bine. Pot lasa desenele sa se usuce iniante sa le fixez pe jos, nu am ce murdari... La mine in camera e atelier. Aaaa, atunci e in regula. Quote
Gliphy Posted November 30, 2010 Report Posted November 30, 2010 azi mi-a facut o surpriza si a venit acasa.. in afara de "comparatia" facuta de bunica mea cum ca el isi tine foile intr-un sul nu imprastiate peste tot.. e ok. imi fac curatenie.. Quote
Narcisa Posted December 3, 2010 Report Posted December 3, 2010 Luai iar urma lui myrock! Am facut o obsesie! Quote
Narcisa Posted December 3, 2010 Report Posted December 3, 2010 :cry: :cry: Rhini, tu esti Taur , taurii sunt optimisti, razbesc peste tot , eu asa stiu! Quote
Mnemosyne Posted December 3, 2010 Report Posted December 3, 2010 da . stiu .. dar sarbatorile ma doboara .. toti cu familie etc .. Quote
Narcisa Posted December 4, 2010 Report Posted December 4, 2010 .. toti cu familie etc .. Nu toti. Categoric, nu toti. Si-apoi, ai tu idee cati dintre cei cu familie , cu partener/a se simt singuri? Nici familia nu mai este ce-a fost odinioara. Rhini, ghioceii infloresc primavara. Iarna stau cuminti, zgribuliti, in conservare. Ei stiu ca va veni si vremea lor. Si oamenii, la fel. Quote
Narcisa Posted December 25, 2010 Report Posted December 25, 2010 Ce sa fac, iaca, de vreo juma' de ora citesc ce scrise Barcuta la chat...Ajunsei acolo , la punctul ala palpitant, unde zice ca martoaga era slaba de i se vedeau coastele. Va anunt cand termin. Quote
Gliphy Posted December 27, 2010 Report Posted December 27, 2010 Ghioceii s-au ascuns anu' asta... in inima mea. Quote
Gliphy Posted December 29, 2010 Report Posted December 29, 2010 Ascult cum prietenu' meu isi face de cap cu creionu pe foaie si ascult muzica... Nu vreau sa desenez. Nu mai pot astazi. Quote
illudere Posted January 2, 2011 Report Posted January 2, 2011 Tastez mici "tampenii" pe aici...da' voi sa nu le credeti pe toate! Quote
Narcisa Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 Caut postarile mele de la hemoroizi, ca zisesem ceva genial pe-acolo si vroiam sa dezvolt... Quote
Gliphy Posted January 5, 2011 Report Posted January 5, 2011 Dati un vot va rog!! http://novatvmedias.wordpress.com/2010/12/...ul-anului-2010/ Pentru Mihai Zgondoiu. Quote
Narcisa Posted January 14, 2011 Report Posted January 14, 2011 Ma uit , de una singura, la cei 17 vizitatori . Quote
Recommended Posts