Jump to content
Vesperala Forum

Ce faci acum?


BeRightBack

Recommended Posts

Pai nu are nevoie sa i le faca nimeni, pentru ca daca e sa ascultam legenda, el este ubicvist, prin urmare nu numai ca are acces la toate prajiturile din lume, dar ar putea chiar sa si locuiasca intr-una. :blink:

 

 

 

 

Acum aberez, si-as abera mai mult, am chef de scris una dintre acele lungi povesti, dar ma abtin. La naiba, viata asta este un lung sir de abtineri! :girlcry:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Yelle, cu tine avea parte doar prima parte a postării mele, cea despre cofetarul lui Doamne-Doamne, unde glumeam. Fac precizarea pentru ca nu care cumva, înţelegând fiecare altceva, să mă mai trezesc cu vreo etichetă lipită pe geam de vreun analist isteţ.

Link to comment
Share on other sites

se scarpină în cap cu mâna nepotrivită.

 

Sefule, hotaraste-te, cap sau pajura, ce-o tot tii otova, cap, picioare , urechi? Ca, mai nou, nu stiu pe unde sa arunc mingea de care pomenisi... in ograda altora nu ma-ndur , ca ce vina au ei , la o adica? Eu gandesc sa arunc prosopul in ring, pune un semn si continuam maine-dimineata , ca pic de somn .

 

Link to comment
Share on other sites

indraznesc sa zic ca aici s-a strecurat o eroare. cand ati facut lumea V-ati odihnit inainte de vreme si ati lasat-o nefinisata.

Ar trebui să vă pedepsesc 7 ani, de 7 ori câte 7, pentru îndrăzneala dvs., dar aveţi dreptate - lumea e plină de erori. Ocazional, am încercat să o mai corectez, Cernobîlul aproape că a funcţionat.

Link to comment
Share on other sites

Trag cu urechea la Lumea lui Banciu si cu ochiul la snooker

Eu acum trag cu ochiul la snooker. Joaca O'Sullivan cu Ali Carter. Un meci mai dezechilibrat decat as fi crezut (desi, pana acum, Allister nu l-a batut niciodata pe Ronnie, in 11 meciuri). Vad ca, desi are un avantaj mare in game-ul curent, Ronnie nu se opreste pana nu curata masa. :lol: Asta, ca sa ii "rasuceasca cutitul in rana" lui Carter. :(

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...