vesperala Posted September 20, 2008 Report Posted September 20, 2008 1 oră suspend pentru calmare. 0 % warn
vesperala Posted November 18, 2008 Author Report Posted November 18, 2008 4 zile suspend pentru certuri din senin cu membrii şi moderatorii în ultimul timp +10 zile pentru publicare fragment din mesaj personal primit de la un moderator. Bucăţile de mesaj nu sunt relevante deoarece sunt scoateri din context. Postarea mesajelor personale nu e permisă de regulament. Pe mine mă silesc să verific întreaga discuţie. Drept urmare 10% warn pentru băi ninja
vesperala Posted April 21, 2009 Author Report Posted April 21, 2009 10% warn şi 3 zile suspendată abilitatea de a posta, pentru jigniri ...Observ ca ai fost cam nefericit in viata ta. ....constat ca poti sa te iei de mana cu Sandu Ciorba,ca cam atat il duce si p-ala mintea .... Nu stiu ce fel de educatie ai, nu stiu ce fel de parinti te-au crescut,dar asta este concluzia mea. Mă tem că sunt niţel indulgentă, când recitesc astfel de postări. P.S. Rog moderatorii sa isi faca treaba asa cum trebuie. Daca au ceva de editat , sa editeze si la stimabilul de mai sus....Si nu vreau sa mi se stearga tot postul , un simplu edit cu puncte -puncte la ce nu convine este mereu aprobat de toata lumea. Multumesc Indicaţiile preţioase privind moderarea nu absolvă pe nimeni de vina de a încălca regulamentul. Ai fost moderator, trebuia să ştii că moderatorii şterg, nu editează.
vesperala Posted April 28, 2009 Author Report Posted April 28, 2009 7 zile -ignorare avertismente repetat -jigniri repetate -offtopic repetat Că spui amigo cui vrei e treaba ta, cât timp nu deranjează. Luarea peste picior nu îi e permisă nimănui. Nici postarea offtopic doar de dragul certurilor. Zeus poţi să spui cui ai chef, dar nu aici. E a 4-a suspendare, deja se adună cam multe. Va trebui să se hotărască dacă mai stă pe aici. Că dacă intră doar pentru a-şi bate joc, îi pot recomanda câteva locuri spre care să se îndrepte.
Recommended Posts