Jump to content
Vesperala Forum

Chiromantia !


Recommended Posts

Daca aveti experiente legate de ghicitul in palma ar fi interesant sa le auzim si noi . Sigur ca sunt o gramada de carti pe care poti sa le citesti si devii un expert in ghicit . Dar voi ati trecut prin asa ceva . Ati fost ghicit in palma ( daca pot spune asa ). Cat de mult ati crezut in ce v-a spus ghicitoarea?

Daca vreti incarc eu o poza aici cu palma mea si cine vrea poate sa faca pe ghicitorul . OK ??/ :wish_upon_a_star:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ma inscriu si eu la programul de ghicit daca se pricepe cineva...sa-mi zica cand o sa-mi fie bine. :imao:

Pai vad ca nimeni nu vrea sa recunoasca ca au fost la ghicitoare in palma . :don-t_mention:

 

Malitzia , Narcisa si Vespe ! Haideti sa ne punem pe documentat . Uite am eu o intrebare . Pe Youtube se citeste in palma stanga . Asa ca haideti sa trimitem cate o poza cu palma stanaga

 

http://uk.youtube.com/watch?v=unG2z_du130&...feature=related

Link to comment
Share on other sites

dragii mei, o păţanie a cuiva ştiu şi eu: vrăjitoarea a spus că îi ghiceşte şi că îl costă un buchet de flori

la sfârşitul şedinţei însă a vrut bani ca să îi ardă , altminteri nu putea avea efect descântecul...

ba mai mult, dacă nu îi dădeai bani l-a ameninţat pe "credul" cu ghinionul pe viaţă

finalul: a plătit-o.. :focus:

:whitch:

Link to comment
Share on other sites

din păcate aici nu ne jucăm de-a topicele.

imaginile scoase din postări fac topicul să îşi piardă sensul pentru cine îl citeşte.

 

nu am decât să şterg postările.

asta e

învăţătură de minte moderatorilor.

Link to comment
Share on other sites

din păcate aici nu ne jucăm de-a topicele.

imaginile scoase din postări fac topicul să îşi piardă sensul pentru cine îl citeşte.

 

nu am decât să şterg postările.

asta e

învăţătură de minte moderatorilor.

corect ! :rolleyes:

 

acum ontopic am fost si eu odata la o ghicitoare . si dupa un interviu de vreo juma de ora despre ce si cum e cu mine mi-a spus si mie unele lucruri care pe juma s-au adeverit . dar as fi fost mai convins ca totul a fost "arta de a ghici "daca nu aveam interviul ala de inceput .

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Viitorul e mult mai fascinant asa cum este el, nedivulgat. Daca ma duc la o ghicitoare si imi zce a voi muri in doua zile...cu ce ma aleg?

 

Nu ,multumesc. Mi se pare o practica ieftina- in cele mai multe cazuri- si care nu ma prea intereseaza. Nu vreau sa stiu ce voi pati sau cu cine am sa ma casatoresc. Nu imi place si in ultimul rand, nu mi se pare o treaba curata :whistle:

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Liniile palmei, muntii palmei, forma palmei iti tradeaza personalitatea

 

Clasica interpretare in chiromantie se rezuma la cele trei linii ale palmei: linia vietii, a capului si a inimii. In functie de lungimea, adancimea si semnele aflate pe aceste linii, se pot determina primele caracteristici ale unei persoane. Tabloul in palma nu este insa complet fara a se lua in considerare aspectele muntilor palmei si bineinteles forma palmei si a degetelor.

 

Linia vietii nu indica prin lungime, cum s-ar crede, durata vietii, ci are rolul de a evidentia nivelul de energie a fiecaruia. O linie lunga si pronuntata denota in general o persoana activa, vioaie, gata sa accepte provocari. O linie scurta si pronuntata poate fi semnul unei personalitati dominatoare dar foarte sigure pe calitatile ei. Cu cat linia e mai slab reprezentata, cu atat nivelul de energie e mai scazut iar participarea la viata sociala e mai redusa.

 

Linia capului, cu cat este mai lunga, cu atat denota pastrarea capacitatilor mentale pana la varste inaintate. Cu cat este mai dreapta, cu atat indica logica, claritate si fermitate in gandire, de regula o inclinatie spre stiinte exacte. Dimpotriva, o linie valurita indica o aplecare spre stiintele umaniste si poate sa denote, cu cat este mai mult indreptata spre interiorul palmei, un psihic labil sau o departare de realitate.

 

Linia inimii arata deopotriva comportamentul sentimental-sexual, dar reflecta si sanatatea inimii ca parte anatomica. O linie pronuntata va caracteriza o persoana fidela, constanta in dragoste, cu capacitatea de a avea un singur partener de viata. Cu cat sunt prezente mai multe linii, inlantuite, cu atat persoana este dispusa catre flirturi sau aventuri amoroase. De asemenea, o linie foarte slab reprezentata poate fi si un semn de probleme la nivelul cordului, ca si un nivel emotional redus, care nu primeaza in structura afectiva a individului.

Chiromantia intre ghicitul in palma si interpretarile mitologice, psihologice si oculte

 

Pentru a completa tabloul personalitatii individuale, chiromantia ne propune si analiza celorlalte elemente.

 

Muntii palmei reprezinta cate o trasatura de personalitate, atribuita de regula in concordanta cu numele acestora, cu reprezentarile mitologice ale zeitatilor si implicit cu caracterul planetelor din astrologie.

 

Muntele lui Venus, identificat ca fiind cea mai mare proeminenta a palmei (sub degetul mare), este evident responsabil de nivelul sexualitatii: cu cat este mai pronuntat, cu atat aceasta trasatura se manifesta mai pregnant in comportament.

 

Urmatorul este muntele lui Jupiter, cel care releva ambitia, orgoliul, manifestarile puterii, ale conducerii.

 

Muntele lui Saturn, situat sub degetul mijlociu, reprezinta relatia cu societatea, gradul de integrare, nivelul de comunicare.

 

Muntele Soarelui, situat sub inelar, este cel responsabil de interiorizarile si exteriorizarile personalitatii, fiind adesea citit impreuna cu forma degetului inelar: cu cat acesta este mai deformat, cu atat persoana se releva a fi mai degraba interiorizata si mai supusa introspectiei. De asemenea, acesta reflecta si inclinatiile artistice.

 

Muntele lui Mercur este reprezentantul inteligentei, al simtului umorului, al inclinatiei catre afaceri si indemanarea de a obtine bunuri materiale prin propriile forte.

 

Muntele Lunii, opus muntelui lui Venus, a doua mare proeminenta a palmei, reprezinta capacitatea imaginativa si fantezia individului, latura sa creativa dar si sensibila.

 

Forma palmei trebuie sa intregeasca portretul, in functie de proportia palma-degete (degete si palma scurta, indesata – o fire violenta si instinctiva, palma si degete lungi si fine - o fire sensibila, artistica, ganditoare). De asemenea, culoarea palmei releva starea de sanatate: o palma rosie inseamna probleme vasculare; culoarea albastruie, probleme de circulatie pulmonara; o palma roz: o sanantate buna.

Sfaturi Info-Ghid:

 

Daca doriti sa va specializati in ghicitul in palma, nu uitati o regula important: desi de obicei se citeste in palma stanga, citirea ambelor palme este necesara, deoarece palma dreapta poate sa confirme sau sa infirme anumite caracteristici, in functie de prezenta lor in una sau ambele palme.

 

Sursa: http://www.info-ghid.com/chiromantia-ghici...ihologie-s.html

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 10 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...