Vesperal News Posted January 30, 2008 Report Posted January 30, 2008 Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, acuza ca pe plicul scrisorii primite de la Traian Basescu pe tema uninominalului era identificat drept "presedintele UDMR". "Ori avem de-a face cu o greseala inadmisibila a Palatului Cotroceni, datorata faptului ca Traian Basescu nu mai are echipa de consilieri si acolo totul e vraiste, ori cineva a facut o gluma proasta, evident, cu acordul lui Traian Basescu", declara Vadim Tudor. vezi intregul articol Quote
Eonica Posted September 29, 2010 Report Posted September 29, 2010 "Mai, draga" am cautat si eu un topic legat de Vadim si abia, abia l-am gasit. E vechi de cand lumea dar se potriveste la fix. Iata prima poezia citita de mine avand ca autor - si anume - pe Corneliu Vadim Tudor. E culmea ca in aceasta conjuctura acestui topic pare o replica... Sper sa va placa. Eu m-am distrat de minune. Portocalii sunt rugati sa nu dea prea tare Avertizez ca e un pamflet. ADIO, CHIORULE! O poezie savuroasa scrisa de Vadim Tovarăşe Ceauşescu Fă-i chemare lui Băsescu Pîn' la toamnă s-o mierlească Să nu se mai chinuiască. Să-l vedem pe catafalc Fardat cu pudră de talc. Să-l vedem cu floarea-n gură Lecuit de băutură. Ia-l, Nea Nicule, la tine Că ne face de ruşine. Planeta rîde de noi N-a văzut aşa gunoi! Era pînă şi Rîmaru Mai normal ca Marinaru! Monstrul de Idi Amin A fost parcă mai creştin. Plînge specia umană De-o astfel de lighioană. Totul e urît la el: Nume, faţă, cerebel. Zici Băse - zici Butan Gas Lumea se ţine de nas. Nume stupid şi jenant (Trece cu deodorant). Doamne, ce păcat plătim Şi ce blestem ispăşim? Ne-ai dat o caricatură Un beţiv spurcat la gură. Nici măcar nu e român Ci os de tătar păgîn. Acu' zici că a crăpat Mitocanul C*r Pictat Dar uite-l c-a înviat! Fiindcă-i posedat de draci (Neam de vechi aurolaci!) Hai, Nea Nicu, nu fi rău Cheamă-l tu la pieptul tău Şi bagă-l cu capu-n smoală Pînă o să dea în boală. Dacă cere de băut Dă-i, Nea Nicule, un şut. Dacă cere o ţigară Vîră-i o sîrmă în nară . Iar dacă vrea şi gagici De-Andreea Pora ce zici? Pentru un aşa nebun Şi iadul este prea bun. Deci, ne-am înţeles, Nea Nicu? Scapă-ne tu de limbricu' De ciuma portocalie (Nu sînt mulţi, numai fo mie). E o ură în popor Cruntă împotriva lor. Românii, dac-ar putea Pur şi simplu i-ar linşa! Acest an, 2010, Veţi vedea ce se petrece: Chiorul va crăpa-n spital Sau aruncat la canal! Quote
pufonel Posted September 29, 2010 Report Posted September 29, 2010 Pai Vadim tot zice de vreun an ca Base e bolnav in stadiul terminal, si o fi zis ca daca il descanta scapa de el mai repede Quote
Catalin X Posted October 5, 2010 Report Posted October 5, 2010 "Mai, draga" am cautat si eu un topic legat de Vadim si abia, abia l-am gasit. E vechi de cand lumea dar se potriveste la fix. Iata prima poezia citita de mine avand ca autor - si anume - pe Corneliu Vadim Tudor. E culmea ca in aceasta conjuctura acestui topic pare o replica... Sper sa va placa. Eu m-am distrat de minune. Portocalii sunt rugati sa nu dea prea tare Avertizez ca e un pamflet. ADIO, CHIORULE! O poezie savuroasa scrisa de Vadim Tovarăşe Ceauşescu Fă-i chemare lui Băsescu Pîn' la toamnă s-o mierlească Să nu se mai chinuiască. Să-l vedem pe catafalc Fardat cu pudră de talc. Să-l vedem cu floarea-n gură Lecuit de băutură. Ia-l, Nea Nicule, la tine Că ne face de ruşine. Planeta rîde de noi N-a văzut aşa gunoi! Era pînă şi Rîmaru Mai normal ca Marinaru! Monstrul de Idi Amin A fost parcă mai creştin. Plînge specia umană De-o astfel de lighioană. Totul e urît la el: Nume, faţă, cerebel. Zici Băse - zici Butan Gas Lumea se ţine de nas. Nume stupid şi jenant (Trece cu deodorant). Doamne, ce păcat plătim Şi ce blestem ispăşim? Ne-ai dat o caricatură Un beţiv spurcat la gură. Nici măcar nu e român Ci os de tătar păgîn. Acu' zici că a crăpat Mitocanul C*r Pictat Dar uite-l c-a înviat! Fiindcă-i posedat de draci (Neam de vechi aurolaci!) Hai, Nea Nicu, nu fi rău Cheamă-l tu la pieptul tău Şi bagă-l cu capu-n smoală Pînă o să dea în boală. Dacă cere de băut Dă-i, Nea Nicule, un şut. Dacă cere o ţigară Vîră-i o sîrmă în nară . Iar dacă vrea şi gagici De-Andreea Pora ce zici? Pentru un aşa nebun Şi iadul este prea bun. Deci, ne-am înţeles, Nea Nicu? Scapă-ne tu de limb De ciuma portocalie (Nu sînt mulţi, numai fo mie). E o ură în popor Cruntă împotriva lor. Românii, dac-ar putea Pur şi simplu i-ar linşa! Acest an, 2010, Veţi vedea ce se petrece: Chiorul va crăpa-n spital Sau aruncat la canal! Poate aia pe care-i deranjeaza rau de tot versurile de mai sus or fi portocalii . Nu stiu . Dar sunt sigur ca trebuie sa fii maroniu rau de tot sa-ti placa abjectii de genul asta ... Quote
Lucareli Posted October 5, 2010 Report Posted October 5, 2010 Poate aia pe care-i deranjeaza rau de tot versurile de mai sus or fi portocalii . Nu stiu . Dar sunt sigur ca trebuie sa fii maroniu rau de tot sa-ti placa abjectii de genul asta ... De-asta imi place mie de tine. Quote
Recommended Posts