piko Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 m-am jucat de curand Call of Duty 4,este un shooter extrem de reusit. Grafica este perfecta,povestea,gameplay-ul sunt superbe.... Singura lui problema este ca,este putin cam prea scurt....sau ...cel putin asa mi s-a parut mie...ca m-am jucat ca nebunu Pentru cei interesati de un astfel de joc (uitati-va la toate) http://www.youtube.com/watch?v=u7-sxQ7dVuw...feature=related Quote
gabriel Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 e aparut demult jocul , e super tare si la multiplayer, e putin cam scurt, dar daca incerci sa joci ca veteran ai sa vezi ca nu e usor de trecut peste ultimele niveluri, succes Quote
Sly Posted January 27, 2009 Report Posted January 27, 2009 Probabil cea mai buna poveste dintr-un FPS, cel mai jucat FPS de anul trecut, statisticile au vorbit pe xfire.Cine are bani sa si-l cumpere, e cel mai bun joc, iar sistemul de rank din multiplayer e cel mai inedit lucru, ceva asemanator fiind in Battlefield.2, acesta fiind mai mult un joc de tactica si team. Quote
piko Posted December 5, 2011 Author Report Posted December 5, 2011 Tocmai am terminat Call of Duty- Modern Warfare 3. Este bestial. Il recomand celor care joaca astfel de jocuri. Quote
Barcelona Posted December 11, 2011 Report Posted December 11, 2011 sfat: sa nu incerci medal of honor(ala din 2010). mai bine battlefield :D Quote
poem Posted February 3, 2012 Report Posted February 3, 2012 Call of Duty 4 difera mult de primul? Quote
Barcelona Posted February 3, 2012 Report Posted February 3, 2012 Call of duty 1 a fo` cu ww2/ww1.Cu germani,rusi gen.Asta al 4`lea ii Modern Warfare adica un fel de afganistan/pakistan*insert tari ca astea here.Esti pus de SUA(ca doar nu de bangladesh) sa te duci c`un grup de 2 soldati sa omori in 10-20-30-40-50-60-70 misiuni peste 1 miliard de omuleti veseli cu accent de chinezi echipati numa` cu rachete si ak47.Fun.Alt joc Call of duty era cu ceva bomba nucleara..da` nu`mi aduc aminte titlu` Quote
poem Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 ... imi place ideea ... imi place si sa joc .... cind treg cu pusca ma gindesc ca aia din fata is dusmanii mei si cum am facut armata la"zii" nu la XBOX le am si cu tactica ... Quote
Recommended Posts