Jump to content
Vesperala Forum

Exista posibilitate?

RoAp
 Share

Recommended Posts

Vreau sa initiez o tema legata de declinul economic 2008-2009.

O vreau la "topicul meu" fiindca o raportez la mine. Adica sa pot povesti ce cred eu ca e

albastru sau mov in viata de zi cu zi DOAR din punctul meu de vedere.

Chestia este ca mi-ar placea sa scrie oricine chiar daca e ceva personal.

Adica sa accept doar moderare tehnica. Fara injurii sau cuvinte obscene. Atat.

S-ar putea opta pentru discutie deschisa sau discutie inchisa la "topicul meu". Nu cred ca e greu.

Sa spunem ca ar fi un soi de zona libera de pareri de moderator subiectiv. Zona mea, in situatia

dorita.

Pare ceva deplasat?

Vreau sa initiez o tema legata de declinul economic 2008-2009.

O vreau la "topicul meu" fiindca o raportez la mine. Adica sa pot povesti ce cred eu ca e

albastru sau mov in viata de zi cu zi DOAR din punctul meu de vedere.

Chestia este ca mi-ar placea sa scrie oricine chiar daca e ceva personal.

Adica sa accept doar moderare tehnica. Fara injurii sau cuvinte obscene. Atat.

Nu pricep de ce, dacă vrei discuţie, nu faci topic la economie. Şi acolo poţi povesti ce crezi tu despre economie.

Spun asta pentru că nu, în secţiunea topicul meu regula e una pentru toţi: pe topicul userului postează doar userul.

Sa spunem ca ar fi un soi de zona libera de pareri de moderator subiectiv. Zona mea, in situatia dorita.

Pare ceva deplasat?

Te-aş ruga să nu jigneşti moderatorii. Oricum Aria economie nu are moderator momentan.

Deplasată e atitudinea ta care refuză moderarea. Dacă fiecare şi-ar dori ca el să fie excepţia s-ar alege praful de locul ăsta.

Şi îmi jigneşti echipa deşi nu cred că vreunul s-a purtat vreodată urât/subiectiv etc cu tine.

Dar răspunsul rămâne: deschizi unde doreşti şi respecţi regulile ariei în care deschizi.

:hatoff:

Nu pricep de ce, dacă vrei discuţie, nu faci topic la economie. şi acolo poţi povesti ce crezi tu despre economie.

Spun asta pentru că nu, în secţiunea topicul meu regula e una pentru toţi: pe topicul userului postează doar userul.

Te-aş ruga să nu jigneşti moderatorii. Oricum Aria economie nu are moderator momentan.

Deplasată e atitudinea ta care refuză moderarea. Dacă fiecare şi-ar dori ca el să fie excepţia s-ar alege praful de locul ăsta.

Şi îmi jigneşti echipa deşi nu cred că vreunul s-a purtat vreodată urât/subiectiv etc cu tine.

Dar răspunsul rămâne: deschizi unde doreşti şi respecţi regulile ariei în care deschizi.

:hatoff:

De raspunsul asta superficial m-am temut.

Sa spunem ca dorinta mea, absolut deloc lipsita de respect se referea la faptul ca nu trebuie ca

un moderator sa se implice in parerile tertilor legat de mine folosind adresari agresive(tertul).

Sa spunem ca as accepta pareri mai putin ortodoxe, ca idee, nu ca limbaj.

E un motiv, cred eu suficient de bun ca sa nu deschid discutia la economie.

Departe de mine ideea legata de lipsa moderarii! De unde pana unde asta?

Glumiti sper!

Departe de mine ideea legata de lipsa moderarii! De unde pana unde asta?

Glumiti sper!

pur şi simplu aşa ai formulat.

Sa spunem ca dorinta mea, absolut deloc lipsita de respect se referea la faptul ca nu trebuie ca

un moderator sa se implice in parerile tertilor legat de mine folosind adresari agresive(tertul).

nu va exista pe acest board loc unde moderatorii să nu se implice

repet, încetează să te mai consideri excepţie de la reguli.

ele există pentru toţi.

chiar şi pentru tine.

De raspunsul asta superficial m-am temut.

Nu e nimic superficial.

E doar rugămintea de a nu îmi cere să schimb regulile pe forum doar pentru că aşa ai tu chef.

Sa spunem ca as accepta pareri mai putin ortodoxe, ca idee, nu ca limbaj.

Să spunem că asta nu e la latitudinea ta să accepţi sau nu. Nu suntem aici ca să acceptăm pe altul sau să îi dăm eject după bunul plac.

pur şi simplu aşa ai formulat.

nu va exista pe acest board loc unde moderatorii să nu se implice

repet, încetează să te mai consideri excepţie de la reguli.

ele există pentru toţi.

chiar şi pentru tine.

Nu e nimic superficial.

E doar rugămintea de a nu îmi cere să schimb regulile pe forum doar pentru că aşa ai tu chef.

Să spunem că asta nu e la altitudinea ta să accepţi sau nu. Nu suntem aici ca să acceptăm pe altul sau să îi dăm eject după bunul plac.

Stiti ca nu-mi plac editarile.

Cu atat mai putin astea de azi.

Toate bune dumneavoastra! :d1:

Stiti ca nu-mi plac editarile.

Cu atat mai putin astea de azi.

Toate bune dumneavoastra! :d1:

Nu am editat. Am postat ca şi tine, postare după postare. Dar postând repede se contopesc.

Ai buton de refresh, poţi să îl foloseşti .

Buna seara. Scuze de consecutiv.

M-am gandit si cred ca e de bun simt sa deschid topicul pe "economic". Aveti dreptate.

Vreau insa si cu tot respectul o cer, acces la posturile sterse eventual de catre un moderator.

Sper sa nu fie cazul. Desigur la cerere. Nu legat de butoane.

Multumesc.

Am sa gasesc cumva o cale de asa natura incat sa nu ne certam si pana la urma sa ne protejam

cumva toti, macar ca idee, de situatii nu neaparat fericite financiar.

:d1:

Buna seara. Scuze de consecutiv.

M-am gandit si cred ca e de bun simt sa deschid topicul pe "economic". Aveti dreptate.

Vreau insa si cu tot respectul o cer, acces la posturile sterse eventual de catre un moderator.

Sper sa nu fie cazul. Desigur la cerere. Nu legat de butoane.

Multumesc.

Am sa gasesc cumva o cale de asa natura incat sa nu ne certam si pana la urma sa ne protejam

cumva toti, macar ca idee, de situatii nu neaparat fericite financiar.

ceea ce se şterge merge la TRASH.

adică la coşul de gunoi.

e văzut doar de administratori.

nu îmi cere imposibilul.

Am spus la cerere. Si doar pe topicul de care spuneam.

N-am cerut nimic imposibil nimanui. :d1:

Coşul de cunoi se numeşte aşa tocmai pentru că în el stau toate amestecate. Când vezi ceva de acolo , vezi tot. Şi nu vezi numai tu, ci toţi din grupul în care te afli.

Ca să îl vezi îţi trebuie permisii speciale .

Dacă asta vei vrea şi vei insista să ai, îţi voi schimba grupul şi nu vei mai fi în grupul Stars.

Tu alegi .

Pentru tine schimbarea e posibilă. Dar din acea clipă eşti deja privilegiat.

Si înţelegerea a fost : fără privilegii...:hi:

Restul discuţiei pe PM.

Răspunsul meu e final: userii nu pot vedea coşul de gunoi. Nici măcar Moderatorii şi SuperModeratorii nu pot.

Coşul de cunoi se numeşte aşa tocmai pentru că în el stau toate amestecate. Când vezi ceva de acolo , vezi tot. Şi nu vezi numai tu, ci toţi din grupul în care te afli.

Dacă asta vei vrea şi vei insista să ai, îţi voi schimba grupul şi nu vei mai fi în grupul Stars.

Tu alegi .

Pentru tine schimbarea e posibilă. Dar din acea clipă eşti deja privilegiat.

Restul discuţiei pe PM.

Răspunsul meu e final: userii nu pot vedea coşul de gunoi. Nici măcar Moderatorii şi SuperModeratorii nu pot.

Revin partial la prima idee. Sefii sa permita sa citesc macar cateva ore dupa-amiaza. Pot intarzia eventual stergerea unor posturi. Cu exceptia celor vulgare. Alea nu intereseaza pe nimeni.

Nu e corect sa cer privilegii. Nu-mi sta in fire asta. Imi puneti in carca chestii de care is strain.

Sa dau un exemplu de raspuns. "Bai cretinule de ce crezi ca o sa dau eu faliment ca alpinist utilitar

daca Plaza hotaraste sa spele geamurile doar timestrial si nu lunar? "

Sa spunem ca e de bun simt sa fie sters "Bai cretinule", nu toata fraza.

La asa ceva ma refeream.

Toate bune tuturor! :d1:

Revin partial la prima idee. Sefii sa permita sa citesc macar cateva ore dupa-amiaza. Pot intarzia eventual stergerea unor posturi. Cu exceptia celor vulgare. Alea nu intereseaza pe nimeni.

Nu e corect sa cer privilegii. Nu-mi sta in fire asta. Imi puneti in carca chestii de care is strain.

Sa dau un exemplu de raspuns. "Bai cretinule de ce crezi ca o sa dau eu faliment ca alpinist utilitar

daca Plaza hotaraste sa spele geamurile doar timestrial si nu lunar? "

Sa spunem ca e de bun simt sa fie sters "Bai cretinule", nu toata fraza.

La asa ceva ma refeream.

Toate bune tuturor! :d1:

Hai să nu mai presupunem ceva ce aici nu va fi niciodată... Acest forum are o temă unică: prietenii vesperalei. Prietenii nu îşi vorbesc aşa.

Te-aş ruga să încetezi cu scenariile şi să reclami problemele atunci când apar, nu să presupui că pot apărea. Nu poţi cere ceva ce depăşeşte atribuţiile de membru atât timp cât rămâi în ipostaza Stars...:) Nu îţi pun în cârcă nimic, doar îţi repet: nu se poate vedea coşul de gunoi şi nu pot pune piedica unui moderator venit în fuga mare târând mopul după el..:smile:

Moderatorii fac exact ce consideră necesar pe ariile pe care moderază. Aici nu există moderatori de paie şi nici moderatori cărora să li se spună ce să facă şi ce să nu facă. Atunci când atitudinea lor nu concordă cu politica forumului, hotărârile se iau la un alt nivel, şi nu public. Până atunci, au butoane şi le folosesc aşa cum consideră necesar. :mods1:

Mi-ar placea sa stiu, la cerere, desigur, daca a existat acel "Bai cretinule".

Când se editează , se vede motivul editării. Şi da, la editări se va scrie întordeauna motiv: jigniri.

La ştergerea unei astfel de postări deja vei avea de citit un topic în aria cu sancţiuni. Şi acolo va exista un link spre locul unde au fost jignirile. Cred că asta chiar e o chestiune de ţinut minte, valabilă pentru orice sancţiune dată pe motivul jignirilor.

Pentru că astfel putem cât de cât să ştim ce fel de subiecte declanşează nervii interlocutorilor ad-hoc.

Hai să nu mai presupunem ceva ce aici nu va fi niciodată... Acest forum are o temă unică: prietenii vesperalei. Prietenii nu îşi vorbesc aşa.

Te-aş ruga să încetezi cu scenariile şi să reclami problemele atunci când apar, nu să presupui că pot apărea. Nu poţi cere ceva ce depăşeşte atribuţiile de membru atât timp cât rămâi în ipostaza Stars...:) Nu îţi pun în cârcă nimic, doar îţi repet: nu se poate vedea coşul de gunoi şi nu pot pune piedica unui moderator venit în fuga mare târând mopul după el..:smile:

Moderatorii fac exact ce consideră necesar pe ariile pe care moderază. Aici nu există moderatori de paie şi nici moderatori cărora să li se spună ce să facă şi ce să nu facă. Atunci când atitudinea lor nu concordă cu politica forumului, hotărârile se iau la un alt nivel, şi nu public. Până atunci, au butoane şi le folosesc aşa cum consideră necesar. :mods1:

Pare un raspuns cinstit. Il iau ca atare. Cam lung, e drept.

Am recitit integral.

Practic ati reusit sa ma bagati in vizorul echipei de moderare. Drept sau nu, ii amanunt deja.

Remarcabila maniera.

:flowers: Sefa. :d1:

Nu s-ar zice că nu te-ai băgat singur în gura lupului. Doar că Gabi e extrem de paşnic..:P:

Ştii bine că nu ai de ce să îţi faci griji. Dacă nu ştii, citeşte a treia oară.

Cu accent pe:

Dacă asta vei vrea şi vei insista să ai ...

:smile:

Mi-ar fi placut, daca tot ati scris asta, sa spuneti ca imi apartine propozitia.

Asta-i motivul care m-a facut sa scriu ceea ce am scris.

Atat si inca ceva. Norocul meu ca ma stiu multi sefi. :funny:

Toate bune tuturor. :d1:

Mi-ar fi placut, daca tot ati scris asta, sa spuneti ca imi apartine propozitia.

Asta-i motivul care m-a facut sa scriu ceea ce am scris.

Atat si inca ceva. Norocul meu ca ma stiu multi sefi. :funny:

Toate bune tuturor. :d1:

îţi aparţine..:)

fără ea, multe nu erau cum sunt azi :rolleyes:

ghinionul tău că te ştiu eu..:tease:

• 1 year later...
îţi aparţine..:)

fără ea, multe nu erau cum sunt azi :rolleyes:

Mai fratilor, n-ati putea voi sa faceti o exceptie in cazul lui RoAp si sa-l sanctionati doar la cererea expresa a userilor lezati?

Ca , altfel, sta numai pe la usa, mereu exilat!

Si nici prea corect fata de noi nu este, de ce trebuie musai sa ni-l scoateti repede din gheare, lasati-ne si noua satisfactia luptei si victoriei, abia incepem tranta si voi il scoateti din ring!

Ce ziceti, bateti palma?