Jump to content
Vesperala Forum

Animalele pe care le indragesti


amadino

Recommended Posts

Am si eu un motanel,este un maidanez tip "albinos", il iubim si-l alintam , e rasfatatul casei. Iubesc toate animalele, ma doare suferinta lor muta. Nu plec niciodata de acasa fara sa am in plasa o bucata de paine, pentru eventualitatea ca intalnesc vreun suflet chinuit de foame. Indeosebi caini maidanezi ,care nu au nicio vina pentru ca s-au nascut in strada si ca le e foame. De vina suntem noi,oamenii, ca nu le controlam inmultirea si caram mereu apa cu ciurul.

Daca oamenii ar fi determinati sa iubeasca si cainii vagabonzi, nu ar mai exista atatia abandonati. Mi se pare ceva nedrept ca numai cainii de rasa sa fie iubiti, in timp ce nefericitii vagabonzi stau mereu in ger, asteptand o bucatica de paine sau,macar,o mangaiere. Si ei sunt fiinte la fel de sensibile si iubitoare ca si cei rasfatati de soarta. Dar cu mult mai putin noroc. Sa ne uitam in ochii lor si nu vom mai trece nepasatori pe langa atata durere. :flowers:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 years later...
  • 2 years later...

Animalele pe care le indragesti

 

Oamenii. :pardon: Plus catei, purcei, pisici, pasari etc. Orice, pana la artropode, reptile, viermi , dar mai ales atropode. Si oricum, am o relatie platonica cu animalele, imi plac, le iubesc, mi-e mila de ele, insa nu simt nevoia sa scarpin, sa tin in brate sau sa pup vreunul dintre cele amintite mai sus, decat extrem de rar si pentru extrem de putin timp :crazy:.

Am doua aratari ( a se citi satane) de pechinezi. Amandoi liberi, prin ograda, unul pe la tara, altul pe la curte.

Link to comment
Share on other sites

A, eu le zic satane pe baza ispravilor pe care le fac. Cel de la tara are deja 10 ani, e in maxima forma ( cu exceptia faptului ca incepe sa-si piarda serios din dentitie) si, fara exagerari, cred ca a lasat gestanta fiecare catelusa din satul ala, de cel putin trei ori. :imao: E vedeta acolo. Iar asta din oras, are o problema extrem de acuta si de personala cu orice forma de pisica, nu-i cale sa-l calmezi si sa-l impaci.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...