emijo Posted August 19, 2008 Report Posted August 19, 2008 Am fost nu de mult , pentru a doua oara in Brasov. Si am ales ca traseu canionul 7 scari. A fost o excursie super. Quote
BigDefender Posted August 19, 2008 Report Posted August 19, 2008 Nu cunosc prea bine zona Brasovului, dar daca te intereseaza valea Buzaului iti pot relata cate ceva! Si daca vrei sa vezi pe unde am calatorit eu in viata si ce am mai facut, vezi la TOPICUL MEU_BigDefender. Quote
samsara Posted August 19, 2008 Report Posted August 19, 2008 Foarte mult mi-a placut la Baile Herculane, este o zona superba. Quote
emijo Posted August 20, 2008 Author Report Posted August 20, 2008 anul trecut, dupa ce m-am casatorit, am plecat in "luna" de miere la Tasnad, la 30 km de Carei (Satu Mare). Mi-a placut foarte mult curatenia de acolo. Au doua bazine mari cu apa termala si unul cu apa obisnuita. Schimba apa din bazine la 2-3 zile. Quote
Recommended Posts