Jump to content
Vesperala Forum

Postul TV preferat

vesperala

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tare. :) Astia-s aia care se inchina zeului Traian. Si ei vorbesc despre pupin***(whatever)ism. :rolleyes: Libidinosii naibii.

b1 e postul meu favorit. :) Asta de cand a fost invitat Vanghelie, imediat dupa ce fusese "ejaculat" (exprimarea ii apartine :)) de la conducerea PSD Bucuresti.

Tare. :) Astia-s aia care se inchina zeului Traian. Si ei vorbesc despre pupin***(whatever)ism. :rolleyes: Libidinosii naibii.

b1 e postul meu favorit. :) Asta de cand a fost invitat Vanghelie, imediat dupa ce fusese "ejaculat" (exprimarea ii apartine :)) de la conducerea PSD Bucuresti.

Nasolule, are si umorul meu limite.

:yessir:

• 4 weeks later...
M-a mancat in posterior sa ma iau dupa voi.

Sa ma uit pe a3.

O sa cronometrez publicitatea. Incepand cu 22.

Unul dintre dusmanii mei genetici ii sova. Senatorul ala de se da interesant pe prost, pe post, pardon.

Pe restul din seara asta ii inteleg. Au de luat un salariu.

E posibil sa sparg televizorul. Glumesc.

Revin si insist.

Se agita apele cateodata, asa-i?

Dacă ăia care se uită pe B1Tv se închină zeului Traian , mă intreb la câți zei se-nchină privitorii de A3 și RTV ? Bănuiesc că-s politeiști .

Revenind la pupincurism , la câte buci au de pupat angajații A3 și Rtv , e nevoie de buze , nu gluma . Mai nasol este când vor să-l pupe pe Voiculescu , că trebuie să-i de-mufeze pe Badea și pe ăla-cu-fruntea-cât-noptiera , mai intâi ...

• 2 weeks later...