RoAp Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 Pentru cretinii de azi si de ieri recomand absolut intamplator: http://www.b1.ro/stiri/eveniment/oda-patro...video-7175.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asimetric Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 Tare. Astia-s aia care se inchina zeului Traian. Si ei vorbesc despre pupin***(whatever)ism. Libidinosii naibii. b1 e postul meu favorit. Asta de cand a fost invitat Vanghelie, imediat dupa ce fusese "ejaculat" (exprimarea ii apartine ) de la conducerea PSD Bucuresti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoAp Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 Tare. Astia-s aia care se inchina zeului Traian. Si ei vorbesc despre pupin***(whatever)ism. Libidinosii naibii. b1 e postul meu favorit. Asta de cand a fost invitat Vanghelie, imediat dupa ce fusese "ejaculat" (exprimarea ii apartine ) de la conducerea PSD Bucuresti. Nasolule, are si umorul meu limite. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eonica Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 10TV n-are fani? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoAp Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 M-a mancat in posterior sa ma iau dupa voi. Sa ma uit pe a3. O sa cronometrez publicitatea. Incepand cu 22. Unul dintre dusmanii mei genetici ii sova. Senatorul ala de se da interesant pe prost, pe post, pardon. Pe restul din seara asta ii inteleg. Au de luat un salariu. E posibil sa sparg televizorul. Glumesc. Revin si insist. Se agita apele cateodata, asa-i? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin X Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 Dacă ăia care se uită pe B1Tv se închină zeului Traian , mă intreb la câți zei se-nchină privitorii de A3 și RTV ? Bănuiesc că-s politeiști . Revenind la pupincurism , la câte buci au de pupat angajații A3 și Rtv , e nevoie de buze , nu gluma . Mai nasol este când vor să-l pupe pe Voiculescu , că trebuie să-i de-mufeze pe Badea și pe ăla-cu-fruntea-cât-noptiera , mai intâi ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aurel Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 mie imi place mult Cultural TV, ca fiecaruia de ce nu are parte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts