NightShift Posted September 10, 2008 Report Share Posted September 10, 2008 Ma gandesc si eu sa scot SKIP-ul de pe canalul OTV. Aia chiar par baieti destepti, cu numaratoarea lor inversa pana la sfarsitul lumii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piko Posted September 10, 2008 Report Share Posted September 10, 2008 depinde pe ce post sunt meciurile care ma intereseaza....inainte era TVR 1..meciurile nationalei....si PRO TV , Champions League....acum nu mai stiu cum s-au schimbat...cu GSP-ul lor cu tot....post mai slab decat GSP nu cred ca mai exista....sau ba da...mai este OTV-ul mai prost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabriel Posted September 10, 2008 Report Share Posted September 10, 2008 discovey turbo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted September 10, 2008 Report Share Posted September 10, 2008 [quote name='piko' date='Sep 10 2008, 11:39 AM' post='13655 mai este OTV-ul mai prost. Ai tu noroc ca-s prinsa intr-o alta batalie si nu pot deschide al doilea front...desi daca ma gandesc bine, imi surade provocarea...ca batalia cealalta e pe sfarsite... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danco Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 Antena 3 şi programele Discovery. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asimetric Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 In ultimul timp, Antena 3, pentru ca ma uit la TV doar cand sunt emisiunile lui Gadea, respectiv Badea. Si la ora aia nu mai e altceva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pufonel Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 Eurosport, mai ales cand e snooker In rest Discovery si NG, mai prind cate un episod din Star Trek pe AXN SciFi si ceva stiri pe Realitatea (nu-i inghit pe oamenii lui Felix, ma uit doar cateodata la Jay Leno pe A3). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin X Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 Nat Geo Wild Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitza Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 Nu am doar un post preferat. Din cele care imi plac si pe care ma uit : Eurosport 1, 2 / Sport.ro [ Suna mai bine Tv Sport ] , National Geografic, Discovery, Animal Planet , Pro Tv , Antena1 , Cartoon [ pentru scooby do ] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbrgeorge Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 HBO si HBO COMEDY daca prind filme bune stau cu orele pe el. De altfel, mai urmaresc din posturile romanesti PRO TV. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyry Posted January 31, 2011 Report Share Posted January 31, 2011 (edited) PRO TV Dar a aparut un nou post de filme (doar in reteaua DIGI) DIGI FILM .Sa speram ca continua treaba buna inceputa de fostul DIGI FILM 1 si 2 Edited January 31, 2011 by tyry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dorateo Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Realitatea si Antena 3 -stirile pe primul loc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoAp Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Realitatea si Antena 3 -stirile pe primul loc. Vrei sa te angajezi acolo? Trebuie ceva mai amplu. Is pretioase cururile acolo. Despre care stiri vorbesti? Despre cele doua pe zi? Fa o comparatie legata de informatie cu tvr info sau cu bbc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Is pretioase cururile acolo. Asemenea si tie, RoAp, multa sanatate iti dorim! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aprig Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Realitatea si Antena 3 -stirile pe primul loc. Ce legătură au ştirile cu posturile alea două? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
illudere Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 Urmaresc realitatea si antena 3 pentru stiri, si asa cum afirma RoAp, sunt doar cateva, repetate cu obstinatie. Urmeaza discovery, history, tv cultural si tvr1 pentru seriallele coreene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 Eu nu mai marturisesc nimic, de frica lui RoAp...daca, in romantismul lui, zice ceva si de c....de pe-acolo, ce ma fac, nu-mi da mana sa ma judec cu cei cu bani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoAp Posted May 17, 2011 Report Share Posted May 17, 2011 M-a mancat in posterior sa ma iau dupa voi. Sa ma uit pe a3. O sa cronometrez publicitatea. Incepand cu 22. Unul dintre dusmanii mei genetici ii sova. Senatorul ala de se da interesant pe prost, pe post, pardon. Pe restul din seara asta ii inteleg. Au de luat un salariu. E posibil sa sparg televizorul. Glumesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Emanuel Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 Discovery Channel atunci cand sunt difuzate documentare utile asa cum ne-a obisnuit deja. In cazul programelor de stiri Antena 3 ramane favoritul cu maxima incredere spre deosebire de altele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoAp Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 Discovery Channel atunci cand sunt difuzate documentare utile asa cum ne-a obisnuit deja. In cazul programelor de stiri Antena 3 ramane favoritul cu maxima incredere spre deosebire de altele. Care-s alealalte? Ca sa ma lamuresti ca e un post bun pe informatie da-mi un link despre legaturile lui voiculescu cu securitatea sau cu energia. O stire macar. De la ei de pe acolo. Dar mai bine zi-mi de tipul de la Baia-Mare. Pupa-l din partea mea pe garoi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Emanuel Posted June 2, 2011 Report Share Posted June 2, 2011 (edited) ....... Ce spun eu si ce indrugi tu aici, cine esti tu sa-l judeci pe voiculescu, legaturile lui cu securitatea si energia si ce mai spui tu, te indrum sa-l pupi tu mult pe garoi daca tot esti cu pupatu. In caz ca nu ai consumat etnobotanice stiu cat inseamna incredere acordata unui post de stiri si care sunt limitele, este treaba mea strict cat cred in niste oameni si cat nu, ce ai vrea, sa cred in stirile tvr ori realitatea ? Nu ma gandeam ca aici in forum o sa dau de tine care intepi subtil, musti pe la spate, probabil un sut direct in gura e singura solutie viabila. Uite-te pe taraf ori pe otv, n-am sa inteleg ce treaba ai tu ca am incredere in antena 3, n-am sa inteleg ne-pomenind nimic eu de voiculescu de ce tot tragi de sosetele lui cu dintii, nu-mi pasa cine e si ce a facut, are cine sa-l judece, mor oamenii cu zile de spitale inchise si saracie si tie-ti arde de voiculescu si securitatea. altii taie padurile, plimba vapoare de grau, de asta mor romanii de prostie, stau in fundul lui voiculescu cu ochii si nasul in timp ce altii le-o trag de la maturator la politist, de la cretin la inginer etc. Daca tu si altii aveti ceva cu voiculescu nu va mai irositi timpul chinuind tastatura, ati pot da dresa televiziunii Antena sa i-o spui direct lui voiculescu, altfel te comporti exact ca un rocker care se chinuie cautand manele pe youtube special sa lase comment-uri acide ori care saq jigneasca subtil. Nu-mi pasa cine-i el, despre el discuti cu altcineva, nu ma priveste viata lui. Edited June 2, 2011 by Mr.Emanuel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 Ce spun eu si ce indrugi tu aici, Ce-ndruga , fratie, spune si mie daca pricepusi cat de cat, luate asa, una cate una, imi suna si mie cunoscute, stiu ce e aia securitate, energie, garoi, pupa-l pe colo si pe dincolo, dar in ordinea scrisa de RoAp nu mi se leaga , raman doar cu forma si-mi scapa mereu sensul. Doar chestia aia cu Baia Mare am inteles-o bine, stiu ca este un oras din Romania , resedinta judetului Maramures. Si, de aici, mergand pe firul Sasarului , imi dau perfect seama cat de rusine trebuie sa-mi fie cu posturile mele preferate, ca mi-e jena sa le spun si numele, fi-mi-ar cultura de ras sa-mi fie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoAp Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 Ce spun eu si ce indrugi tu aici, cine esti tu sa-l judeci pe voiculescu, legaturile lui cu securitatea si energia si ce mai spui tu, te indrum sa-l pupi tu mult pe garoi daca tot esti cu pupatu. In caz ca nu ai consumat etnobotanice stiu cat inseamna incredere acordata unui post de stiri si care sunt limitele, este treaba mea strict cat cred in niste oameni si cat nu, ce ai vrea, sa cred in stirile tvr ori realitatea ? Nu ma gandeam ca aici in forum o sa dau de tine care intepi subtil, musti pe la spate, probabil un sut direct in gura e singura solutie viabila. Uite-te pe taraf ori pe otv, n-am sa inteleg ce treaba ai tu ca am incredere in antena 3, n-am sa inteleg ne-pomenind nimic eu de voiculescu de ce tot tragi de sosetele lui cu dintii, nu-mi pasa cine e si ce a facut, are cine sa-l judece, mor oamenii cu zile de spitale inchise si saracie si tie-ti arde de voiculescu si securitatea. altii taie padurile, plimba vapoare de grau, de asta mor romanii de prostie, stau in fundul lui voiculescu cu ochii si nasul in timp ce altii le-o trag de la maturator la politist, de la cretin la inginer etc. Daca tu si altii aveti ceva cu voiculescu nu va mai irositi timpul chinuind tastatura, ati pot da dresa televiziunii Antena sa i-o spui direct lui voiculescu, altfel te comporti exact ca un rocker care se chinuie cautand manele pe youtube special sa lase comment-uri acide ori care saq jigneasca subtil. Nu-mi pasa cine-i el, despre el discuti cu altcineva, nu ma priveste viata lui. Oare de ce d*cu nu ma mir? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbrgeorge Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 Mi-era dor de Roap. si stilul lui direct Sunt inca fan PRO TV. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoAp Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 M-a mancat in posterior sa ma iau dupa voi. Sa ma uit pe a3. O sa cronometrez publicitatea. Incepand cu 22. Unul dintre dusmanii mei genetici ii sova. Senatorul ala de se da interesant pe prost, pe post, pardon. Pe restul din seara asta ii inteleg. Au de luat un salariu. E posibil sa sparg televizorul. Glumesc. About sova. Vedeti presa de azi. Iar am cobit, asa-i? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts