Narcisa Posted October 19, 2008 Report Posted October 19, 2008 (edited) Wow, cum de seamana asa bine?! Edited October 19, 2008 by Narcisa Quote
vesperala Posted October 19, 2008 Author Report Posted October 19, 2008 mă aşteptam să reacţionezi şi tu, şi pe mine m-a surprins seamănă Quote
vesperala Posted November 10, 2008 Author Report Posted November 10, 2008 vezi de ce e uluitor ce a făcut? i-a ieşit totul ştiind despre mine doar ce ştii şi tu nu a avut nevoie de nimic în plus. Quote
pnv Posted May 24, 2009 Report Posted May 24, 2009 eu nu pot trage o linie care sa para macar putin dreapta de la un metru dar eu am facut toate astea cu mainile mele si din toata inima mea Am spus de atatea ori..daca vrea cineva ceva ,atunci sa vorbeasca aici! in afara de o singura data,cand am primit un p.m.de la..nu mai stiu a fost ceva neinsemnat..cateva programe,de pe toate gardurile si de fratele gabriel,singurul care mi-a cerut ajutorul pe fata, adica nu s-a rusinat de pnv care e,sa recunostem...cam intr-o steluta! in rest numai tacere,si ce-a mai fost de rau chiar nu-mi pasa deloc Dar n-am spus si pe acest "topic",pentru ca aici a fost decat EA spun acum,daca isi doreste cineva sa incerce zane din castele si orice 3D am sa fac tot ce ..si mai mult decat pot in clipele astea nenorocite pentru ca intotdeauna oricare dintre noi va putea mai mult decat poate! Quote
Recommended Posts