Jump to content
Vesperala Forum

Recommended Posts

Un prieten de-al meu a intalnit o problema asemanatoare tot la un router MSI.

A pus alt canal la wireless settings, si de atunci merge brici.

 

 

Nu pot sa-ti fac captura decat de pe interfata mea de QUBS,

dar ma gandesc si eu ca setarile nu pot fi mult diferite.

 

post-110-1218452353_thumb.jpg

Link to post
Share on other sites

rupe banda pe cablu...adica s-a luat providerul de internet de el?

pe wireless,la routerul asta,1Mb este cam putin,parca este o optiune

"turbo mode"...nu sunt sigur,sa incerce asta cu canalele,sa-i dea un

"reset"(doar dac-a umblat pe-acolo),sa dea pe off aia cu "encryption"

sa se uite si la proprietaile conexiunii wireless(din comp),o fi ceva pe-acolo.

dar ar putea si sa incerce sa limiteze banda pe cablu...

Link to post
Share on other sites
un prieten are un dell inspiron 1526n achizitionat de curand de la un mag cu 2 mascote si routerul din titlu

problema este ca mai mult de 1 mbs nu prinde pe wireless iar pe cablu rupe banda

trebuie sa-i faca ceva setari ?? \

ms anticipat

 

Are cumva activata encriptia la wireless ?

Link to post
Share on other sites
IDMAN: La WEP-key te referi?

Daca pe notebook nu ar fi introdusa cheia, atunci nu ar merge deloc.

 

Repet: Schimbarea canalului a fost rezolvarea in cazul intalnit de mine.

 

Daca e activata encriptia WEP, este EVIDENT sa fie o viteza mica, pentru ca fiecare pachet este criptat/decriptat.

 

In cazul acesta, avand in vedere ca este doar un laptop, recomand dezactivarea WEP si activarea MAC Fillter ! Sau , dezactivarea WEP si pune Hidden la SSID!

 

Incearca asta !

Link to post
Share on other sites

Am citit si eu ca WEP-key incetineste viteza, dar culmea, in practica nu am observat vreo diferenta. Merge fix la fel de bine. Cu 54mbs.

 

Intre cele 4 calculatoare din retea am trusted zone pe IP-urile interne, deci am pus WEP, ca doar am si eu niste copii harnici pe-aici prin cartier. :D:

Link to post
Share on other sites
Am citit si eu ca WEP-key incetineste viteza, dar culmea, in practica nu am observat vreo diferenta. Merge fix la fel de bine. Cu 54mbs.

 

Intre cele 4 calculatoare din retea am trusted zone pe IP-urile interne, deci am pus WEP, ca doar am si eu niste copii harnici pe-aici prin cartier. :D:

 

54mbs este viteza de conectare !

 

Ai incercat sa transferi ceva intr 2 pc-uri de la tine din "trusted zone" sa vezi ce viteza ai ?

Link to post
Share on other sites

da,ati vazut,cand dai ceva aproape bun,sau aproape pe langa,nu mai zice nimeni nimic,

si asta e pacat,ia trage una bubuita pe sus de tot..,asteapta cateva minute,si-ai sa te

pomenesti cu toti,dar chiar cu orisicine inclestat adanc si complet de capatana ta.

asa merge...banda asta,asa merge si routerul asta,si asa merg toate.

modelul acesta e chiar tare,chiar are tot felu de setari,numai cine e pe langa le afla.

acum,fara...din pacate,si-a tras omu laptop si router,sa mai traga si de ele,ca ale lui e.

si daca trage atent si cu rabdare...poate ii invata si pe altii cate ceva.

daca te uiti la ce-ai luat,la ce e pe langa tine si te doare capu sa-l mai bati

atunci da-i reset la tot,ca nu e de-a buna.

si asta tot incerc sa zic,sa-i dea reset...router-ului,....nice day to start again.

Link to post
Share on other sites
Va salut. Nu au mers deloc niciuna din ideile voastre:) tot prost merge pe wireless. Chiar nu mai stiu ce sa fac in a rezolva aceasta problema

 

1. Ai incercat si ce am zis eu ?

 

2. Incearca sa fortezi routerul sa emita doar in banda G !!! nu in B+G !

 

3. In ce viteza ti se conecteaza laptop-ul ?

 

4. Posibil sa fie o incompatibilitate intre chipseturile wireless, ex. Realtek cu Intel....ceva de genu asta ! In cazul acesta recomand un update la firmware-ul routerului si/sau upgrade/downgrade la driverele placii wireless !

 

Spor.

Link to post
Share on other sites

1. Da , nu am WEP WPA , am doar mac filtering

 

2. Routeru emite doar in G : Mode: 54Mbps (802.11g) si de la canal nu e , pentru ca am schimbat pe toate canalele care sunt acolo

 

3. Direct in 54 Mbps

 

4. Am facut upgrade la firmware-ul routerului si tot la fel . Am schimbat si sistemul de operare , am pus XP ... si tot degeaba . Probabil asta este ... incompatibilitate , o sa incerc sa fac rost de un laptop sau alt router sa incerc .

Link to post
Share on other sites
1. Da , nu am WEP WPA , am doar mac filtering

 

2. Routeru emite doar in G : Mode: 54Mbps (802.11g) si de la canal nu e , pentru ca am schimbat pe toate canalele care sunt acolo

 

3. Direct in 54 Mbps

 

4. Am facut upgrade la firmware-ul routerului si tot la fel . Am schimbat si sistemul de operare , am pus XP ... si tot degeaba . Probabil asta este ... incompatibilitate , o sa incerc sa fac rost de un laptop sau alt router sa incerc .

probabil ca nu e vreo incompatibilitate,nu prea are cum..dar asa este,ca nu stim sigur.

oricat ar vrea oricine sa puna monopol,asta se face din....indirect,nu pe fata,

daca ai schimbat vista pe xp,inseamna ca intr-adevar le-ai incercat pe toate cate ai auzit si vazut.

o belea pe undeva tot este,ca de-aia nu se inteleg bine...wireless,laptopul cu routerul

daca nu-l poti testa pe alte alea,desi asa ar iesii ceva sigur,incearca aici,e un site microsoft pentru testarea routerului,daca iti iasa bine pe wireless ramane ca e de la laptop si mai vorbim...

http://www.microsoft.com/windows/using/too...gd/default.mspx

toti ne facem pareri...se fac singure,dar nu toti le spunem,probabil ca e ceva gresit la laptop.

asta e o parere.tu,daca n-ai incotro,incearca-le pe toate...imi pare rau,nu stiu ce d*cu au.

n-avem ce face....orbecaim,noi nu le vedem,ca sunt la tine...in fata ta.

de fapt vroiam doar sa-mi para rau c-am dat-o anapoda data trecuta,si-am reusit.imi pare rau.

Edited by pnv
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...