NightShift Posted August 4, 2008 Report Posted August 4, 2008 Nimeni? Atunci hai ca incerc eu. Vii dinspre centrul vechi inspre gara, prin stanga vechiului zid al orasului. Nu stiu cum se numeste bulevardul, dar este si un parc acolo, iar pe stanga se vede vechiul teatru, angajat la zidul de fortificatie. Urmeaza un sens giratoriu prin care mergi drept inainte, si treci podul peste liniile ferate. Aceea chiar se si numeste ... calea/strada Gusteritei. Presupun ca mergand mai departe pe ea,,, tot pe-acolo trebuie sa fie si dealul Gusteritei. Cam cu atat te pot ajuta. Quote
vesperala Posted August 4, 2008 Author Report Posted August 4, 2008 mulţumesc, a fost de ajutor... pentru că aşa s-a putut localiza calea Gusteritei pe hartă uşor. Quote
NightShift Posted August 4, 2008 Report Posted August 4, 2008 Ma bucur de 2 ori: - ca ti-am fost de ajutor. - si ca nu am uitat inca orasul Quote
Publispace Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 Nimeni? Atunci hai ca incerc eu. Vii dinspre centrul vechi inspre gara, prin stanga vechiului zid al orasului. Nu stiu cum se numeste bulevardul, dar este si un parc acolo, iar pe stanga se vede vechiul teatru, angajat la zidul de fortificatie. Urmeaza un sens giratoriu prin care mergi drept inainte, si treci podul peste liniile ferate. Aceea chiar se si numeste ... calea/strada Gusteritei. Presupun ca mergand mai departe pe ea,,, tot pe-acolo trebuie sa fie si dealul Gusteritei. Cam cu atat te pot ajuta. Ma lasi sa fac si eu cateva completari? Pentru a ajunge in dealul Gusteritei ai 3 posibilitati, in functie de zona din care pleci. 1. Plecare din Cartierele: Terezian, Piata-Cluj, Piata-Cibin, Tiglari, - orasul vechi mai exact Exceptand putin Terezianul, care are 2 posibilitati, cel mai usor drum ar fi pe Moara de Scoarta... Pentru a ajunge aici, este suficient sa ajungi pe malul Cibinului, pana la fabrica Libertatea (fosta fabrica). De pe moara de scoarta, continui pe Laurean, si in final vei ajunge pe Calea Gusteritei (Cartier Lazaret). 2. Trecerea prin zona Centru - 1 posibilitate (ar mai fi cateva dar nu va recomand) Cartierele din care poti cobora pe aici catre Gusterita sunt: Hipodrom 2, Calea Dumbravii, Valea Aurie, Strand, Turnisor, Toata problema este sa ajungi pe B-dul Coposu, e usor de aflat intreband (catre Teatru - sau catre Magazinul Dumbrava). Acesta este bulevardul despre care spunea NightShift mai sus. Cobori catre maternitate, si dupa sensul giratoriu se vede Podul Garii. Urci ...cobori... si vei iesi tot in cartierul Lazaret care te va duce in Gusterita. 3. Zona industriala - 2 posibilitati Cartierele de unde se pleaca: Vasile Aaron, Piata Rahovei, Hipodrom 1, Broscarie. a) ajungand catre srada Balea (imposibil sa nu stie cineva unde este fabrica de bere)... cobori strada si ajungi in acelasi sens giratoriu despre care puteti citi in punctul 2 (deci veti ajunge la Podul Garii) b) Trebuie sa ajnugeti pe Str. Stefan cel Mare - Colt cu Str. Semaforului - in cartierul Vasile Aaron. Traversati podul, pentru a ajunge in cartierul Ipas, (nu faceti dreapta intrucat ajungeti in Broscarie) iar drumul duce tot in Lazaret. Concluzie, oriunde v-ati afla, pentru a ajunge in Dealul Gusteritei, trebuie sa ajungeti intai in Lazaret. De aici singurul drum principal merge in Gusterita. Si totusi stiti ce? Ia luati-va un GPS ca e pacat sa va pierdeti pe acolo... Quote
Recommended Posts