Jump to content
Vesperala Forum

Ce fel de oameni nu îţi plac "din oficiu"?


vesperala

Recommended Posts

cei carora le trebuie 15 min sa spuna o fraza, olteanca iute fiind ( cu limbarita , cu par pe limba, cu limba ascutita) n-am rabdare nici cu mine ( citeodata e buluceala de idei in capatina si cuvintele parca nu ies suficient de repede sa termin de spus tot ce gindesc :boogie:) dar cu ceilalti ..

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nu imi plac oamenii super-prietenosi,adica cei care se apropie de tine fara motiv,chiar daca te porti jalnic cu ei sau nici macar nu ii observi,genul asta de persoana mereu imi da semne de intrebare..ce vrea de la mine?De asemenea imi displac persoanele care cred ca li se cuvine totul,fac orice ca sa isi atinga unele scopuri stupide fara sa le pese ca ii ranesc pe cei din jur.

Link to comment
Share on other sites

Nu-mi plac oamenii prefacuti... Care joaca mereu rolul de victima... Care mint cu nerusinare. Astia-s in capul listei...

 

Nu imi plac oamenii super-prietenosi,adica cei care se apropie de tine fara motiv,chiar daca te porti jalnic cu ei sau nici macar nu ii observi,genul asta de persoana mereu imi da semne de intrebare..ce vrea de la mine?De asemenea imi displac persoanele care cred ca li se cuvine totul,fac orice ca sa isi atinga unele scopuri stupide fara sa le pese ca ii ranesc pe cei din jur.

 

Asa, buon, dupa ce din aceste citate m-am regasit si m-am simtit prost, mai adaug si eu la lista oamenii pe care nu-i suport cel mai mult : cei care fac un anumit lucru pe care eu mi l-as dori sa il fac, cu exact aceeasi lejeritate si egoism. Cand am fost egoist pt. o anumita persoana, nu mi-a iesit nimic, dar cand ea a fost pt. altcineva, totul parca a decurs de la sine :( Cum sa nu-i urasc? :(

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

In ultima perioada, mi-am dat seama ca ...sefii mari(poate cei mai sus-pusi dintre toti) sunt mult mai de treaba decat sefilicii astia parliti care au si ei in subordine 5 insi si se cred Dumnezeu...si profita de ocazie si te exploateaza cum au chef,ca de,tre' sa ascult de ei....

Deci...nu suport paduchii astia...superiori fata de tine doar cu un rang care au impresia ca tu esti prost iar ei,abuzand de functie te umplu de nervi. Desi de multe ori simt ca ard de nervi, si imi imaginez cum ar fi sa ii ard lu unu un cataroi intre dinti,reusesc sa ma abtin,si sa ma calmez repede....sper sa o tin tot asa :lol:

 

Ah,mi-am amintit. Nu imi plac persoanele mute. De exemplu,atunci cand iesi la un suc cu o tipa, si nu vorbeste nimic. Ma enerveaza cand trebuie sa vorbesc doar eu,sa ii pun eu intrebari,ea sa imi dea raspunsuri scurte, si directe....Imi lasa impresia ca , ori ii e rusine cu mine acolo,ori e redusa mintal....

Si tot asa , mai sunt oamenii aia,cu care daca esti nevoit sa stai o ora si nu stiu ce e aia conversatie,ai impresia ca minutele sunt ore....

Edited by piko
Link to comment
Share on other sites

Poate vi se pare ca aberez, insa mie nu imi place sa stau in preajma persoanelor mult prea preocupate de aspectele micute, superficiale ale acestei vieti. Le simt mult prea "prinse" in aceasta lume a aparentelor, o lume nesemnificativa si daunatoare. Ca niste exemple, as putea mentiona persoanele barfitoare, insetate de senzational, la fel ca si persoanele extrem de preocupate de imaginea proprie si care au mereu in cap "ce haine sa-mi cumpar", "cum sa-mi fac parul" etc.

Nu urasc, nu ma intelegeti gresit. Oricine are anumite motive pentru care se comporta asa cum se comporta. Nimeni nu a ajuns asa cum este...de flori de mar. Ii inteleg, insa incep sa simt un anumit disconfort in prezenta lor.

Link to comment
Share on other sites

In ultima perioada, mi-am dat seama ca ...sefii mari(poate cei mai sus-pusi dintre toti) sunt mult mai de treaba decat sefilicii astia parliti care au si ei in subordine 5 insi si se cred Dumnezeu...

 

Uniforma aia ii schimba pe majoritatea oamenilor si sunt 2 tipuri de a te impune : cu frica (teroare si stres) sau cu respectul (pentru orice om). Am avut sefi din ambele categorii si am ales exemplul ce credeam eu ca e demn de urmat.

 

In concluzie, te inteleg perfect. Am trecut prin stadiile astea.

Link to comment
Share on other sites

Piko, daca ti-ai gasit sa critici sefii, te sustin in totalitate. Adevaratul caracter al unui om se evidentiaza numai dupa ce ii dai putere si sa il pui sef. Eu nu ii pot suporta.

Vazandu-i cum se prind cu niste lanturi in acele functii si nu mai vor sa scape de acolo m-a facut sa reflectez intens la ce poate insemna puterea si cum poate distruge un om.

Link to comment
Share on other sites

Ca esti neinformat sau slab de inger ii alta.

 

Comparativ cu tine, mereu informat si tare de inger. Si mereu tentat sa comentezi atitudinea, caracterul, capacitatile si abilitatile de orice fel ale celorlalti.

Aici e vorba de intelepciune, tact, spirit preventiv, de ce sa te bagi in tot felul de necazuri cand poti sa le ocolesti? Daca simti ca sunt putine sanse sa comunici cu anumite persoane sau categorii de persoane , e normal sa le eviti, ce rost are sa dai cu capul?

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Cei rai. :run:

Oamenii cu suflet rau fac altora tot atata rau cat reusesc sa-si faca lor insisi. Marii psihologi avertizeaza ca sufletul rau duce la un chin deloc usor de dus, trait sub semnul unei solitudini nesfarsite auto-indusa si, evident, auto-generata prin neputinta fatala de a recunoaste dreptul celuilalt de a fi tot om.

Link to comment
Share on other sites

Aprioric , nu-mi plac barbatii ( la femei n-am urmarit fenomenul ) care isi lasa unghiuta de la degetul mic ( de la mana ) sa creasca . Poate o fi functionala , sau multifunctionala - nu stiu , dar daca vad pe cineva cu o podoaba de genul asta consider ca stiu , deja , suficient de mult despre persoana respectiva ca sa nu-mi doresc sa am vreo relatie cu ea .

Pe lista indezirabililor din oficiu ar mai fi manelistii , cei care folosesc expresii de genul " sa moara mama " - sau alta ruda , tipii cu lanturi groase la gat care nu sunt rapperi , tipii cu ghiuluri care nu sunt chitaristi , cei care arunca gunoaie oriunde , numai la gunoi nu , mancatorii ambulanti de seminte , cei care si-au facut o meserie din a fi membri de galerie de fotbal , cei care scuipa pe strada si au trecut de mult de varsta adolescentei , etc .

Link to comment
Share on other sites

Nu pot să lucrez cu oamenii care nu sunt punctuali.În afara muncii, pot trece cu vederea lipsa de punctualitate cu condiţia să nu-mi rezulte că persoanele respective se comportă ca şi cum timpul lor e mai preţios ca timpul meu, caz în care dau 'access denied' la timpul meu, în procedura de urgenţă.

 

Persoanele capricioase, imprevizibile, inconstante sunt în topul preferinţelor mele.Culinare :imao: N-am nicio disponibilitate pt a ghici viraje inexplicabile de comportament şi a-mi adapta dispoziţia după ele şi chiar dac-aş avea, ar fi incomod, obositor şi contraproductiv să am de-a face cu ele.

 

Cei care au impresia că n-ai ochi să vezi, urechi să auzi şi propria minte să judeci cu ea consumă mult oxigen, dar sunt greu de evitat pt că sunt mulţi.Vor să-ţi dea la pachet şi percepţiile, şi concluziile.Ale lor, bineînţeles, şi cu forţa, deşi ai văzut, ai auzit şi eşti lucid.Ba ai şi discernământ.Dacă nu sunt rude/afini mai în vârstă, o tai repede fără să invoc vreun motiv.

 

Oamenii lipsiţi de educaţia elementară şi de bun simţ îmi atacă energia vitală într-un mod decisiv.Simptome:mi se face brusc foame, sete, somn, aşa că mă lansez pe orbita trebuinţelor elementare să-mi completez urgent aura :pink:

 

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...
  • 3 weeks later...

Țăranii care de Sf. Gheorghe își pun la poartă în loc de o crenguță de fag, conform tradiției de pe aici - cel puțin , un ditamai copacul de câțiva ani . Cu cât e mai mare copacul cu atât e mai fălos idiotul .

 

Uitasem de boii care și-au pus chiar doi copaci ...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...