amadino Posted December 30, 2007 Report Posted December 30, 2007 puneti poze cu voi sa va cunoastem mai bine o poza dintr-un magazin facuta cam prin martie :D Admin: Nu comentaţi ca să nu apară certuri. Quote
BigDefender Posted January 1, 2008 Report Posted January 1, 2008 BigDefender in nopatea de Revelion! Quote
Christina_Whisperwind Posted January 14, 2008 Report Posted January 14, 2008 Butterflys in my head... pe frigider... tot aia ! Quote
Christina_Whisperwind Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 daca voi nu puneti poze... las ca pun eu si pentru voi Quote
Felix Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! edit: si poze cu:euridice, rubens, narcis, ..cu voi toti...plssss ar fi un gest de mare deschidere, indrazneste cineva? he he..mi-as pune si eu poza,da-s cam uratel...ma tem sa nu va sperii Quote
Christina_Whisperwind Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 pune poza.. crezi ca noi ceilalti suntem mai cu mot ? Quote
puiu.t Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 (edited) eu zilnic ma scol cu moatze...pana ma pieptan acum serios, frumusetea trupeasca e doar un accesoriu vremelnic pe cand lumina unui chip inseninat de un zambet..inseamna mult mai mult arata ...omul Edited February 3, 2008 by puiu.t Quote
Lucian Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 Cu ce ma mandresc si eu... Ca poze cu moaca mea nu prea am- din pacate... Quote
csifer Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 (edited) A nu se lua in considerare alcolemia a fost facuta in seara de revelion asa arat eu intr-o searea normala de frecat menta online...langa mine e Ana prietena mea Edited February 5, 2008 by csifer Quote
amadino Posted February 16, 2008 Author Report Posted February 16, 2008 (edited) sa pun si eu una cu mine? eu intr-o excursie :D Edited February 16, 2008 by amadino Quote
Recommended Posts