RoAp Posted October 22, 2008 Report Posted October 22, 2008 Distinsa Admin Vesperala, Poate isi aminteste ca in alte forumuri initiate vorbeam si eu despre colectii. Ce am colectionat? Va aduc in prim-plan un singur argument: *** DONAŢIE Domnul Mihai LEONTE DIN Moldova Veche, jud. Caraş-Severin, ne scrie, „Am adunat în cei 35 ani de apariţie a Magazinului Istoric întreaga colecţie, am legat-o în câte două volume pe an, 6 numere , excepţie anul 1967, unde e un singur volum. Consultându-mă cu soţia şi copii, am hotărât să donăm întreaga colecţie astfel aranjată Grupului Şcolar Industrial Moldova-Nouă, pentru ca, la conţinutul acestei inepuizabile enciclopedii, care este revista Magazin Istoric, să aibă acces cât mai mulţi cititori, respectiv elevii. Aduc pe această cale un omagiu deosebit tuturor celor care lucrează în învăţământul românesc, cărora, chiar la adânci bătrâneţi le datorăm respectul pentru îndrumările primite în şcoală. Răspuns apărut la rubrica „Dialog cu cititorii” din Magazin Istoric – martie 2003 Avem a invata din gestul dumneavoastra. Nu e putin lucru. Quote
Narcisa Posted October 22, 2008 Report Posted October 22, 2008 Distinsa Admin Vesperala, Poate isi aminteste ca in alte forumuri initiate vorbeam si eu despre colectii. Ce am colectionat? Va aduc in prim-plan un singur argument: *** DONAŢIE Domnul Mihai LEONTE DIN Moldova Veche, jud. Caraş-Severin, ne scrie, „Am adunat în cei 35 ani de apariţie a Magazinului Istoric întreaga colecţie, am legat-o în câte două volume pe an, 6 numere , excepţie anul 1967, unde e un singur volum. Consultându-mă cu soţia şi copii, am hotărât să donăm întreaga colecţie astfel aranjată Grupului Şcolar Industrial Moldova-Nouă, pentru ca, la conţinutul acestei inepuizabile enciclopedii, care este revista Magazin Istoric, să aibă acces cât mai mulţi cititori, respectiv elevii. Aduc pe această cale un omagiu deosebit tuturor celor care lucrează în învăţământul românesc, cărora, chiar la adânci bătrâneţi le datorăm respectul pentru îndrumările primite în şcoală. Răspuns apărut la rubrica „Dialog cu cititorii” din Magazin Istoric – martie 2003 Un gest nobil de la un suflet la fel de nobil...Acestea-s colectiile care ne imbogatesc sufletul , "adevarate comori de spirit romanesc". Cu deosebita admiratie , Domnule Leonte. Quote
vesperala Posted October 22, 2008 Author Report Posted October 22, 2008 Distinsa Admin Vesperala admirabil gestul cu adevărat îmi amintesc şi o colecţie cu flori de mină Quote
Rain Posted October 22, 2008 Report Posted October 22, 2008 Din cate se pare colectionez relatii esuate... Quote
Narcisa Posted October 23, 2008 Report Posted October 23, 2008 Din cate se pare colectionez relatii esuate... Nu se puneeee De-astea avem toti, cu toptanul Quote
Rain Posted October 24, 2008 Report Posted October 24, 2008 Atunci colectionez haine... haine de tot felul... Quote
Want3D Posted December 29, 2008 Report Posted December 29, 2008 Timbre filatelice(daaa..) , reviste auto am mai colectionat la un anumit moment, carti...sunt destul de multe. Cu totii suntem colectionari insa , colectionari de amintiri , de saruturi , de priviri , de atingeri.. fara a o sti.. Quote
Lucareli Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 pungute de cadouri, imi plac foarte mult Quote
cnd Posted January 15, 2009 Report Posted January 15, 2009 Eu am o colectie de masini si motociclete pentru ca masinile sunt viata mea :P Quote
gabriel Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 ai acealasi avatar ca daniela on topic brelocuri am multe feluri Quote
barlogdotorg Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 eu am colectionat bancnote vechi si monezi, dar le-am donat altcuiva.. care era mai fan decat mine.. acum am ramas doar cu timbrele. Quote
KyKy Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 diferite monezi vechi, noi si timp din viata Quote
nigh rider Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 Cutii de chibrite de pe toate meleagurile unde am umblat. Linistit pot aproviziona un magazin de cartier 3 luni... Quote
LIVIA Posted March 30, 2009 Report Posted March 30, 2009 (edited) am colectionat magazinul istoric dar am daruit toate cartile lui danco, lui ii folosesc mai mult decat mie...acum colectionez ingerasi-statuete Edited March 30, 2009 by LIVIA Quote
samsara Posted March 30, 2009 Report Posted March 30, 2009 abtibilduri, dar a inceput fie-mea sa le lipeasca pe usi Quote
pinturicchio Posted April 10, 2009 Report Posted April 10, 2009 Tot ce gasesc cu Juventus si Ferrari Quote
Nemo Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 machete pe care le construiesti :D cand eram prin clasele 1-4 (probabil a 3-a) au aparut primele semne de obsesie. prima mea macheta a fost un avionas din al doilea razboi (un mustang parca) apoi un F-16. prin clasa a 4-a am inceput vase, apoi niste masini dar cu totul altceva... adica nu trebuiau lipite, erau ca un kinder mai mare (mult mai mare), apoi s-a cam stins pasiunea ca nu prea mai gaseam machete sau erau prea scumpe. recent s-a aprins din nou. vara asta am fost in belgia unde am gasit un magazin de machete (teancuri peste teancuri peste munti de machete). ieftine si faine. si acum tot trag de tatal meu sa-mi mai trimita machete:P cateva poze: http://img117.imageshack.us/gal.php?g=p1050314.jpg in ordine de la stanga la dreapta: Bismarck (marea mea mandrie), Prinz Eugen, Graf Spee, USS America si Le Saint Louis daca mai sunt pasionati de machete pe aici, poate facem topic separat:P Quote
Lucareli Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 Eu colectionez pungute de cadouri si bani vechi. Quote
bascaval Posted March 7, 2011 Report Posted March 7, 2011 eu colectionez monede si bancnote in special Romania, carti vechi, sabii, arme, tablouri, baionete, ceasuri si cam orice este vechi. Cu acesta ocazie daca e cineva care are de vanzare asemena obiecte as fi interesat. bascaval@yahoo.com Nihil Sine Deo Quote
Eonica Posted March 8, 2011 Report Posted March 8, 2011 Aproape ca poti sa te infratesti cu paulvanorton. Si el e cu ceasurile vechi. Si de-ar fi numai de mana, ar fi o treaba, dar el nuuu. Tre' sa colectioneze si de alea de pereti si de alea de semineu. Daca ai sa cauti pe ici, pe forum, ai sa vezi peretii. M-a molipsit si pe mine, dar doar pe latura de ceasuri de dama, Asta ar fi ultima pasiune a mea prin molipsire. Din vechi am colectia de monede si bancnote, dar maaai ales colectiile impresionante de brichete si pixuri. Din copilarie mai pastrez clasoarele cu timbre. Quote
Eonica Posted March 9, 2011 Report Posted March 9, 2011 eu colectionez monede si bancnote in special Romania, carti vechi, sabii, arme, tablouri, baionete, ceasuri si cam orice este vechi. Cu acesta ocazie daca e cineva care are de vanzare asemena obiecte as fi interesat. bascaval@yahoo.com Nihil Sine Deo Uite aici topicul cu ceasuri despre care iti spuneam: http://www.vesperala.com/index.php?showtopic=9557&st=20 Quote
chiparos Posted June 30, 2011 Report Posted June 30, 2011 Ce-ar fi să spunem fiecare despre târgurile pentru colecţionari care se organizează periodic în diferite oraşe ale ţării?exemplu la Deva se organezează în 9 iule... Uite aici topicul cu ceasuri despre care iti spuneam: http://www.vesperala.com/index.php?showtopic=9557&st=20 Quote
Recommended Posts