Jump to content
Vesperala Forum

Profetii

Recommended Posts

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Matematic? Dupa ce am stat in bezna cateva secole din cauza crestinismului ei vin sa profite de munca arabilor din acele secole. Si hai ca vezi domne aia care au scris Biblia stiau de asta. Inseamna ca cei care au scris biblia erau arabi?! Si daca da, de ce nu e scris nicaieri in Biblie data de impacare cu musulmanii? Numai Doomsday pe toate paginile? :lol:

Matematic? Dupa ce am stat in bezna cateva secole din cauza crestinismului ei vin sa profite de munca arabilor din acele secole. Si hai ca vezi domne aia care au scris Biblia stiau de asta. Inseamna ca cei care au scris biblia erau arabi?! Si daca da, de ce nu e scris nicaieri in Biblie data de impacare cu musulmanii? Numai Doomsday pe toate paginile? :lol:

Treaba voastra daca nu credeti, eu incep pregatirile, stau cu valiza la picior, c-o vrea sa ma ia la intoarcere, oricum, valiza imi prinde bine si-n caz de cutremur. Facultativ e doar fluiericiul. :think:

‚Iată formula matematică prin care Camping dovedeşte că Iisus va veni pe Pământ pe 21 mai:

5 reprezintă ispăşirea, 10 reprezintă întregirea, iar 17 este cerul

[..]

În cuvinte (ispăşire+întregire+cer), totul la pătrat.’

Pe mine m-a convins. :D: Mai rar aşa acurateţe. :blink:

• 3 weeks later...

Toata lumea a trebuie sa afle de numele asa zisului evanghelist care nu e nici pe departe evanghelist ci doar un smecher de vreme ce scrie clar in Apocalipsa ca nici Fiul Omului nu stie cand vine El pe pamant.

Asa dar Harold Camping, asa zisul evanghelist american este un sarlatan, un mincinos notoriu care trebuie tras la raspundere pentru ca a creeat panica in randul unor oameni si pentru ca i-a dus in eroare, a mintit.

Mda, am zis bine, e un sarlatan si sa ma dea in judecata, m-a mintit efectiv cu tupeu jegos fara o noima de rusine, vespe, da-i adresa mea de e-mail falsului evanghelist, poate reuseste sa-mi dea o veste, am multe sa-i spun, doar citate din Mafia si Codu Penal.

Si televiunile din Romania care au transmis stirea, asa zisa veste a lui Harold Camping au partea lor de vina pentru ca au acceptat ca orice fas a oricarui cretin sa fie mediatizat fara sa prezinte o dovada clara si incontestabila.

Orice prezicator mi se pare normal inainte sa-si asume raspunderea in fata notarului ca suporta consecinte in cazul in care prezicerea n-o sa se intample, sa ofere garantii concrete si ulterior daca a dus oamenii in eroare sa plateasca.

La noi aici in Romania prea orice bolnav poate sa puna panica intre oameni si asta pentru ca le permitem, in Iark, Afganistan, in Turcia, in ierusalim nu a indraznit nimeni sa puna astfel de pancarde cum s-au pus in Romania, nu pentru ca erau omorati cu pietre toti spalatii pe creier care indrazneau, nu sustin si nu indemn la violenta dar si-o meritau.

Sper ca CNA-ul pe viitor sa fie mai atent si sa taxeze cum se cuvine orice asa zis buletin de stiri care aduce informatii nefondate de natura sa puna populatia tarii in panica, care sa creeze agitatie, asa ceva chiar ca nu se mai poate.

Oricand un alt cretin se poate trezi sa insele oamenii, ce facem, ai mediatizam pe toti ?

Ei bine o tanara din Rusia s-a sinucis crezand ca vine sfarsiul lumii prezis de sarlatanul Harold Camping, iata si sursa

http://www.a1.ro/news/inedit/rusia-o-adole...sei-154844.html

Si daca cineva nu a indraznit s-o spuna pe fata o spun eu, cetateanul american Harold Camping este un sarlatan, dupa 20 de la scaparea din robia comunismului e chiar culmea sa nu avem curaj sa spunem pe fata ce avem asa cum a indraznit si octogenarul posibil traumatizat de hormonii care e posibil sa-i fi afectat grav substanta cenusie de vreme ce cu asa nerusinare a indraznit sa faca o asa afirmatie fara pic de rusine in nebunia lui.

Dincolo de aceste aspecte este insa rusinos cum prea mult prea credninciosii din Romania au pus urechea "plina de credinta" la vorbele debilului prezicator fara macar sa-l ironizeze ori sa-l scuipe virtual din primele clipe cand se instalau panourile sin capitala Romaniei.

Cum de instaland panourile alea a primit autorizatie ?

Eu nu inteleg de ce lui Harold Camping nu i-au facut creierii implozie, de ce nu i-a explodat inima din el de atata sange multe prea fierbinte, de asa desteptaciune de ce propriul creier nu a ales sa se treaca singur in coma vesnic profunda.

Cat mai mediatizeaza unele televiziuni din Romania cretinismele unora ?

Edited by Mr.Emanuel

Ei bine o tanara din Rusia s-a sinucis crezand ca vine sfarsiul lumii prezis de sarlatanul Harold Camping, iata si sursa

http://www.a1.ro/news/inedit/rusia-o-adole...sei-154844.html

Cat mai mediatizeaza unele televiziuni din Romania cretinismele unora ?

Ai dreptate, Emanuel. Avem de-a face cu un bolnav psihic sau cu un escroc. In ambele cazuri trebuia oprit.

• 3 weeks later...

Omul ala nu trebuie pedepsit. Probabil e bolnav psihic, sau ceva. Vina este a populatiei si probabil a presei. Nu cred ca a luat-o Harold la picior in jurul lumii sa raspandeasca vestea pe cale orala. :) Daca lumea e proasta, plateste. Deci cum sa te sinucizi la auzul vestii ca vine Apocalipsa?! :huh: Te gandesti logic: "bun, vine sfarsitul. asta e...o sa mor, impreuna cu inca 6 miliarde de oameni. dar daca nu vine? mor singur/a, ca bou'/vaca. nu mai bine astept? ca, oricum, tot aia ar fi..." :D:

Bai, cand ii vad pe unii, cum "pun botu'" la tot ce aud, apoi dau vina pe autorul zvonului...Pfffff. :mellow:

PS: Emanuel, calm down. :lol: Nu stiu ce te-a aprins asa, dar...totusi. :) Ti-ai vandut casa, ca sa ai bani de distractie in ultimele tale zile pe Pamant? Sau ce nasoale patisi din cauza aluia? :P:

Ideea era ca nu-mi explic de ce televiziuni din Romania l-au mediatizat fara sa prezinte o dovada credibila.

Eh! ... Televiziunile mediatizeaza multe tampenii.

Ş-apăi mai ales asta cu sfarsitul lumii a fost tare de tot! :imao:

Nu-mi spune c-ai luat-o in serios... :rade:

Cei care sunt indeajuns de imbecili sa creada orice alt imbecil care vine si spune ca e sfarsitul lumii...probabil ca merita sa vina sfarsitul lumii...pentru ei! Noi, sa stam si sa radem de prostia lor, dar, tocmai mi-a venit o idee.

Apare nenea ca vine sfarsitul lumii. Cere bani ca altfel nu are cum sa fie mediatizat. Sfarsitul lumii nu vine, dar el ramane cu banii si nici sa-l dai in judecata sa iei banii inapoi nu mere. Aici intervin eu. Daca sfarsitul lumii nu vine, dati-ne banii noua, celor care stiam de la bun inceput ca nu venea sfarsitul lumii. Ati pierdut pariul, o beliti :)

.......

Nu-mi spune ...

Nu iau nici-un cretin in serios, nu am incredere de la maturator la politist, judecator, procuror, mai ales in stirile cu tembelii care vin sa aduca predictii.

Ma revolta ca asa de usor l-au lasat in Romania sa-si puna afise si pancarde, l-au mediatizat gratis televiziunile, adica orice terorist se pare ca poate sa induca panica la discretie ca doar stiti bine ca Romania e plina de naivi creduli in castravete pana la moarte.

Edited by Mr.Emanuel

crediinta inseamna sa crezi in ceva absurd,cu totul fara rost si ordinar ca logica

daca voi ca credeti ca un evreu omorat cu cuie infipte in vene a mai putut invia, si sa faca o religie cu 3 miliarde de creduli

eu nu pricep ce aveti cu asta nou, e chiar perfect

Edited by pnv

• 2 weeks later...

crediinta inseamna sa crezi in ceva absurd,cu totul fara rost si ordinar ca logica

daca voi ca credeti ca un evreu omorat cu cuie infipte in vene a mai putut invia, si sa faca o religie cu 3 miliarde de creduli

eu nu pricep ce aveti cu asta nou, e chiar perfect

[/quote

Tu in ce crezi?

ii bine ca, crezi tu in cei 3 miliarde de asa zisi "creduli" :rade:

• 2 months later...

Toma si Elena Caragiu

"Povestea lor de dragoste a stat parcă sub semnul magiei tot timpul: chiar înainte să o cunoască, o ghicitoare i-a prezis marelui Toma Caragiu că in viaţa sa va apărea o femeie pe nume Elena, care va fi marea sa dragoste şi cu care va convieţui timp de 14 ani, după care în existenţa sa va avea loc o prăbuşire.

Urmărit de această previziune, Toma Caragiu a evitat de câte ori a putut să călătoreasca cu avionul. Pe 4 martie 1977 însa, în timpul nemilosul cutremur care a zguduit Bucureltiul, Toma Caragiu şi-a găsit moartea ".

• 2 weeks later...