Eonica Posted October 11, 2010 Report Posted October 11, 2010 Urmatoarea profetie ce ar trebui urmarita se refera la 11 noiembrie 2010 si pentru ea au dat pronosticuri Vanga si Nostradamus. Cica atunci ar putea incepe un nou razboi mondial. http://www.cotidianul.ro/125997-Nostradamu..._razboi_mondial Quote
Narcisa Posted October 11, 2010 Report Posted October 11, 2010 Foarte interesant, Eonica. Ce nu reusim noi, oamenii... Quote
Eonica Posted October 11, 2010 Report Posted October 11, 2010 Dupa citirea articolului te cam ia cu fiori pe sira spinarii. Eu una sper ca aceste previziuni sa nu se adevereasca nici anul asta, nici peste 10 si nici peste 100 de ani. Ar fi pacat pentru viitorul copiilor nostri, ca noi - de bine, de rau - ne-am trait traiul, ne-am mancat malaiul. Quote
mesmerize Posted October 16, 2010 Report Posted October 16, 2010 (edited) Suntem in 10.10.2010. E de bine. [..] Faptul că acest număr apare de trei ori în data unei zile este benefic. Inseamnă că azi e ziua cea mai norocoasă din an. Deci să ne punem pofta-n cui cu norocul până la anu' în 11.11.Nu e drept! Noroc (sîc) că apare la primăvară trifoiul. Edited October 16, 2010 by mesmerize Quote
Eonica Posted October 17, 2010 Report Posted October 17, 2010 Daca ne mai iese si cosarul in drum, am scapat de toate relele.. Quote
Narcisa Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 Luati aminte! Daca nu face bine, nici nu strica... http://www.evz.ro/detalii/stiri/urania-va-...rie-910016.html Quote
Narcisa Posted October 25, 2010 Report Posted October 25, 2010 http://www.libertatea.ro/stire/nostradamus...ial-306896.html Quote
Rocozaur Posted October 25, 2010 Report Posted October 25, 2010 Pariu pe un Pet de Timisoreana ca NU va incepe al treilea razboi mondial pe 11.11? Toti cei care cred ca va incepe si se vor insela, imi vor datora cate un Pet. Cred ca scot de-un Bax Quote
Eonica Posted October 27, 2010 Report Posted October 27, 2010 Tu nu vezi cum cobesti sa vina sfaristul lumii? Daca nu te lipesti de nici un pet, vine obligat sfarsitul lumii... Quote
Rocozaur Posted October 27, 2010 Report Posted October 27, 2010 Nu bre, eu vreau multa bere Si nu, nu vine sfarsitul lumii, ala tre sa vina in 2012. Cum se va termina razboiul asta in 2014 cum spune profetia, nu stiu Deci, Eonica, imi datorezi un pet de timi daca nu vine al-3lea razboi mondial Quote
Narcisa Posted October 27, 2010 Report Posted October 27, 2010 Deci, Eonica, imi datorezi un pet de timi Aici suntem, sa nu ne uitati! Quote
Narcisa Posted November 1, 2010 Report Posted November 1, 2010 Optional. http://www.libertatea.ro/stire/atentie-noi...ile-309396.html Quote
Eonica Posted November 1, 2010 Report Posted November 1, 2010 Bere virtuala fara numar, fara numar, pentru toata vesperalimea.... Razboiul ala de inceput tot o sa inceapa. Numai ca ramane de vazut daca peste 10 zile, 10 luni, 10 ani sau 10.000 de ani. Quote
Rocozaur Posted November 1, 2010 Report Posted November 1, 2010 Hei, eu nu ma refeream la bere virtuala, chiar vorbeam serios Asa ca, on topic, au mai ramas 10 zile pana cand 2 persoane urmeaza sa-mi datoreze niste Timisorene Quote
mesmerize Posted November 2, 2010 Report Posted November 2, 2010 Optional. http://www.libertatea.ro/stire/atentie-noi...ile-309396.html 'întâlnirea dintre Pluton şi Destin' de comă Pare grav, deci să fie opţional.Eu mă sustrag Quote
Narcisa Posted November 2, 2010 Report Posted November 2, 2010 Pare grav, deci să fie opţional.Eu mă sustrag. 'întâlnirea dintre Pluton şi Destin' de comă Te-am scapat de lac, acum hai in fantana! E vorba de inteleptul si lucidul Kiron. Cel care ne invata, in masura in care si noi vrem sa invatam, cum sa atenuam efectele distructive ale lui Lilith. Este asa-numita planeta-profesor. De exemplu, un nativ care a facut greseala karmica de a a leza personalitatea altora si de-a le pune piedici in dezvoltarea personala, trebuie sa sufere din partea altora lezari si piedici in actiunile sale. Cu alte cuvinte, sanctiuni peste sanctiuni, pana nativul invata lectiile, ca nu-i vorba numai de una. Quote
Eonica Posted November 2, 2010 Report Posted November 2, 2010 Racii deci sunt pierduti pe vecie. Quote
Narcisa Posted November 2, 2010 Report Posted November 2, 2010 Racii deci sunt pierduti pe vecie. Daca se caiesc si spun tot, pot beneficia de-a doua sansa. E cu credite. Quote
mesmerize Posted November 5, 2010 Report Posted November 5, 2010 Te-am scapat de lac, acum hai in fantana! Narcisa fântâna nu mai e opţională? Quote
Rocozaur Posted November 10, 2010 Report Posted November 10, 2010 Maine-i ziua cea mare, ati pregatit berile? :vuvuzela: Quote
Narcisa Posted November 10, 2010 Report Posted November 10, 2010 Maine-i ziua cea mare, ati pregatit berile? :vuvuzela: Eu n-am pregatit nicio bere, in schimb mi-am retras banii din cont, si leii si valuta, mi-am scos operele de arta din seiful Bancii Nationale si-am trimis totul peste hotare. La rusi, in pastrare. Bijuteriile le-am ingropt adanc, la radacina unui dud. Mi-am facut provizii de apa si hrana rece, mi-am pregatit si-o legatura de lumanari, c-oi incapea pe la vreun intuneric si sa am oleaca de lumina . Opresc doar una si-un ort, sa am pentru ultimul popas. Quote
Eonica Posted November 11, 2010 Report Posted November 11, 2010 Berea putem s-o dam. Dar daca o dam acum si se dovedeste peste 1 an ca de fapt razboiul a inceput astazi, insa e azboi "rece", asadar nu se afla din prima zi. Doar nu mai suntem acum 50 - 100 de ani cand intai cadea bomba si apoi incepea razboiul. Eeee? Ce zici Roco? Dai atunci berea inzecit? Quote
gbrgeorge Posted November 11, 2010 Report Posted November 11, 2010 Narcisa, mie sa-mi spui care-i dudu ) Quote
Rocozaur Posted November 11, 2010 Report Posted November 11, 2010 Da mai da, stia baba Vanga ca s-au vorbit in culise sa inceapa razboiul peste un an fata de cand preconizeaza ea initial. Si tot asa rastalmacim evenimentele reale ca sa se iasa profetia adevarata. Nu dau nicio bere inzecit ca inca n-am primit-o de la voi GBR, eu vreau sa aflu unde are ea rudele din Rusia unde si-a ascuns tablourile. Quote
Recommended Posts