Jump to content
Vesperala Forum

Recommended Posts

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dupa citirea articolului te cam ia cu fiori pe sira spinarii. Eu una sper ca aceste previziuni sa nu se adevereasca nici anul asta, nici peste 10 si nici peste 100 de ani. Ar fi pacat pentru viitorul copiilor nostri, ca noi - de bine, de rau - ne-am trait traiul, ne-am mancat malaiul.

Posted (edited)
Suntem in 10.10.2010. E de bine. [..] Faptul că acest număr apare de trei ori în data unei zile este benefic. Inseamnă că azi e ziua cea mai norocoasă din an.

Deci să ne punem pofta-n cui cu norocul până la anu' în 11.11.Nu e drept! Noroc (sîc) că apare la primăvară trifoiul. :D:

Edited by mesmerize
Posted

Nu bre, eu vreau multa bere :P:

Si nu, nu vine sfarsitul lumii, ala tre sa vina in 2012. Cum se va termina razboiul asta in 2014 cum spune profetia, nu stiu :superstition:

Deci, Eonica, imi datorezi un pet de timi daca nu vine al-3lea razboi mondial :tease:

Posted

Bere virtuala fara numar, fara numar, pentru toata vesperalimea.... :drunk:

Razboiul ala de inceput tot o sa inceapa. Numai ca ramane de vazut daca peste 10 zile, 10 luni, 10 ani sau 10.000 de ani.

Posted
Pare grav, deci să fie opţional.Eu mă sustrag.

'întâlnirea dintre Pluton şi Destin' :stars: de comă :D:

Te-am scapat de lac, acum hai in fantana! :rade: :giveheart:

E vorba de inteleptul si lucidul Kiron. Cel care ne invata, in masura in care si noi vrem sa invatam, cum sa atenuam efectele distructive ale lui Lilith. Este asa-numita planeta-profesor. De exemplu, un nativ care a facut greseala karmica de a a leza personalitatea altora si de-a le pune piedici in dezvoltarea personala, trebuie sa sufere din partea altora lezari si piedici in actiunile sale. Cu alte cuvinte, sanctiuni peste sanctiuni, pana nativul invata lectiile, ca nu-i vorba numai de una.

Posted
Maine-i ziua cea mare, ati pregatit berile? :vuvuzela: :drink:

Eu n-am pregatit nicio bere, in schimb mi-am retras banii din cont, si leii si valuta, mi-am scos operele de arta din seiful Bancii Nationale si-am trimis totul peste hotare. La rusi, in pastrare. Bijuteriile le-am ingropt adanc, la radacina unui dud. Mi-am facut provizii de apa si hrana rece, mi-am pregatit si-o legatura de lumanari, c-oi incapea pe la vreun intuneric si sa am oleaca de lumina . Opresc doar una si-un ort, sa am pentru ultimul popas. :clepsidra:

Posted

Berea putem s-o dam. Dar daca o dam acum si se dovedeste peste 1 an ca de fapt razboiul a inceput astazi, insa e azboi "rece", asadar nu se afla din prima zi. Doar nu mai suntem acum 50 - 100 de ani cand intai cadea bomba si apoi incepea razboiul. Eeee? Ce zici Roco? Dai atunci berea inzecit?

Posted

Da mai da, stia baba Vanga ca s-au vorbit in culise sa inceapa razboiul peste un an fata de cand preconizeaza ea initial. Si tot asa rastalmacim evenimentele reale ca sa se iasa profetia adevarata. Nu dau nicio bere inzecit ca inca n-am primit-o de la voi :fingers:

GBR, eu vreau sa aflu unde are ea rudele din Rusia unde si-a ascuns tablourile.