Jump to content
Vesperala Forum

Profetii


Recommended Posts

  • Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 5 weeks later...

"Una peste alta, aceste conflicte , cel puţin în teritoriile unde s-au declanşat, vor dura până la începutul lunii iunie. Dar să nu vă închipuiţi că ceea ce vedeţi, auziţi şi trăiţi acum este maximum sau este un foc care s-a iscat, un conflict care se va stinge curând şi este o precipitare a evenimentelor care vor cunoaşte în scurt timp o anume încetinire, şi, evident, o revenire la matcă. Nu, nici gând.

 

Lucrurile sunt mult mai complicate, trăim vremuri mari. Deocamdată, noi ne apropiem de ceea ce se va petrece la sfârşitul lui februarie şi începutul lui martie. Nu mă întrebaţi ce acum, pentru că nu vă voi spune. Un pic de răbdare."

Urania

 

Ce ziceti de prezicerile Vangai?

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Cică "Pe 15 martie, Pământul se va plasa la jumătatea distanţei dintre Soare şi o stea pitică roşie, localizată în planul orbitelor dintre Jupiter şi Marte. Potrivit experţilor, acest lucru ar provoca o "explozie gravitaţională" ce va conduce la cutremure în lanţ, la tsunami-uri, dar şi la inversarea bruscă a polilor tereştri.

Conform informaţiilor astronomice, în 4 martie 2011, steaua pitică va ajunge în planul solar eliptic, iar în 15 martie 2011 va avea loc o multi aliniere ce va produce, cel mai probabil, efecte şi pe Terra. Poate din cele mai dezastruoase ţinând cont că Google ascunde o zonă din cer, exact cea în care se află această stea pitică roşie."

sursa: AICI

 

 

Nasol, nu? :uf:

Link to comment
Share on other sites

Proxima Centauri e stea pitică roşie şi e totodată cea mai apropiată stea de Pământ.

Nu am idee unde au găsit ei o altă stea pitică roşie mai aproape :)

Link to comment
Share on other sites

[..] şi o stea pitică roşie, localizată în planul orbitelor dintre Jupiter şi Marte. Potrivit experţilor, acest lucru ar provoca o "explozie gravitaţională" ce va conduce la cutremure în lanţ, la tsunami-uri, dar şi la inversarea bruscă a polilor tereştri.[..]

 

După modelul ‘buturuga mică răstoarnă Carul mare’ :D:

 

Deliciul astronomilor ÅŸi delirul sinonimelor Uraniei :imao:

 

 

Link to comment
Share on other sites

Mi se pare o lipsa de bun simt sa anunti DUPA ce a avut loc cutremurul si dezastrul in desfasurare la centrala nucleara din Japonia, ca baba aia oarba Vanga l-a prezis. DUPA mai? L-a prezis DUPA ce a avut loc?! Daca pana acuma acele preziceri nu prezentau nicio credibilitate, acuma imi pare rau, dar sunt scarbit! De ce nu sunt sef la Realitatea, ProTv si Antene ca sa interzic asemenea imbecilitati?!

 

Imi doresc sincer pentru Baba Vanga si pentru pupincuristii ei, sa va stea mazga nucleara in gat! ( [c]RoBotzi )

Link to comment
Share on other sites

"După dezastrul din Ţara Soarelui Răsare, tot mai multe voci, mai ales pe internet, au început să vorbească despre un adevărat „blestem al numărului 11“, care a marcat cele mai teribile tragedii din mileniul doi... De exemplu, Turnurile Gemene tronau ca un 11 enorm în inima Manhattanului. La rândul său, „m“ corespunde literei kaf, din alfabetul ebraic, care, potrivit aceloraşi calcule cabalistice, reprezintă numărul 66 şi pe opusul său -6şase, simbolul Antichristului. În plus, nu trebuie omis nici faptul că numărul total de litere care formează numele lui Adolf Hitler este, surprinzător, tot 11. Unii au început să se lanseze în fel de fel de teorii cu privire la următorul 11 blestemat, iar pentru asta au scos „de la naftalină“ studiile profesorului Bendandi. Decedat în 1979, acest cercetător italian pusese la punct o teorie, cu ajutorul căreia credea că putea prevedea cutremurele.

...Pe 11 martie 2004, o serie de explozii simultane la oră de vârf în patru trenuri madrilene au omorât 200 de oameni, printre care şi 16 cetăţeni români. Pistele au condus spre un atentat terorist al al-Qaida. Pe 11 iulie 2006, 187 de persoane şi-au pierdut viaţa şi alte 900 au fost rănite în urma a şapte atentate comise în trenuri şi în gările din Mumbai. 11 septembrie este o dată de tristă amintire şi pentru Chile, care în 1973 şi-a pierdut preşedintele, pe Salvador Allende, care a decedat din cauza unui infarct. În locul său a venit la putere temutul general Augusto Pinochet. Pe 25 martie 1911, cartierul Manhattan trăia o altă tragedie: 146 de persoane, dintre care 123 de femei, îşi pierdeau viaţa în urma unui incendiu la o fabrică de textile."

GDS

Link to comment
Share on other sites

"Seismologul Toader Victorin, şeful laboratorului de avertizare seismică de la Institutul Român de Seismologie Aplicată, e în alertă. El susţine că apropierea Lunii la doar 356.578 de kilometri de Pământ, care are loc astăzi, poate duce la producerea unui cutremur."

 

Si uite cum a trecut ziua de 19 si n-a avut loc nici un cutremur. Bai fratilor, ce fel de seismolog pune cutremurele in carca apropierii Lunii de pamant?! A fost aproape de pamant cand a avut loc cutremurul din Japonia? NU! A fost in cazul cutremurului din Noua Zeelanda? NU! A fost in cazul cutremurului din Sumatra?! NU! Daca in cazul super-cutremurelor NU a avut nici un soi de influenta, in cazul unui piticot de cutremur de 5 grade ce influenta ar avea?! Serios, eu l-as da afara de la slujba lui dupa asemenea declaratie. Si pe el, si pe jurnalistul de la Libertatea. E criza. E timpul sa curatam redactiile si stirile de idiotenii care nu-si au rostul si care sug bani degeaba.

 

Va dau si eu cateva referinte:

 

http://www.sciencefriction.ro/2011/03/09/f...e-pe-19-martie/

 

http://www.sciencefriction.ro/2011/03/19/l...realitatea-net/

Link to comment
Share on other sites

Cate ineptii citesc...WOW.

 

Eu cred ca un cutremur ne paste in fiecare secunda. Si din cate stiu nimeni nu poate prezice un cutremur cu mai mult de 30 de secunde inainte.

Planeta asta e mult mai batrana decat noi, si a supravietuit cateva miliarde de ani bine-merci (chiar si cu aceste cutremure), pana au aparut oamenii, care, in lacomia si in ipocrizia lor, au inceput sa o macine, intrebandu-se, in acelasi timp, retoric, daca fac bine ceea ce fac. Natura putea face ceva mai bun de-atat. Desi a creat o specie mai evoluata decat cele care ocupau planeta pana nu demult (vorbind in termeni ai timpului existentei Pamantului), undeva a gresit. Macar daca sus-numita Apocalipsa ar duce la repararea acestei greseli...

 

Oricum, probabil extinctia va fi provocata tot de oameni, nicidecum dezastre naturale. Cel mai probabil de lucruri precum accidente nucleare, bombe, boli de laborator, etcetera etcetera - domenii in care, zic eu, nimeni nu e sigur ca stie exact ce face.

Link to comment
Share on other sites

Planeta asta e mult mai batrana decat noi, si a supravietuit cateva miliarde de ani bine-merci (chiar si cu aceste cutremure), pana au aparut oamenii, care, in lacomia si in ipocrizia lor, au inceput sa o macine, intrebandu-se, in acelasi timp, retoric, daca fac bine ceea ce fac. Natura putea face ceva mai bun de-atat.

 

Foarte bine zis. Oamenii, doar oamenii ...nimeni nu poate distruge mai "temeinic " decat omul.

 

Link to comment
Share on other sites

Bai fratilor, ce fel de seismolog pune cutremurele in carca apropierii Lunii de pamant?!

Adevarul este ca exista o mica legatura. :pardon:

Imagineaza-ti un magnet acoperit cu pilitura de fier, intr-o compozitie ca un pompon, iar cand apropii un alt magnet, cateva "fire" se rearanjeaza. Acum inlocuieste campul magnetic cu unul gravitational, magnetul #2 cu Luna, magnetul #1 cu Pamantul, iar pilitura de fier cu placile tectonice ale Pamantului.

DAR

traiectoria eliptica a Lunii in jurul Pamantului implica o modificare oscilatorie a distantei intre cele doua corpuri, care are o periodicitate 1 luna. :) si totusi, nu avem 12 cutremure majore pe an. :o:

 

...nimeni nu poate distruge mai "temeinic " decat omul.

Da, dar nici nu exista alte vietuitoare care sa aiba activitati atat de complexe. si oricum, asta e valabil doar daca din multimea "distrugatorilor" excludem coliziunile cu alte corpuri ceresti, "rearanjari" de proportii ale soartei terestre cu consecintele de rigoare, periodicitatea/succesiunea erelor geologice, sau insusi ciclul de viata al Soarelui. :uf:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

"Truc. Zarul poate fi aliatul tau de nadejde atunci cand vrei sa afli cate ceva despre viitorul tau. Pune-ti o intrebare care te framanta si careia vrei sa-i afli raspunsul de mult timp. Apoi inchide ochii, concentreaza-te intens si arunca zarul. In cazul in care zarul arata o cifra cu sot, cum ar fi, 2, 4 sau 6, raspunsul este afirmativ. Daca zarul iti indica unul dintre numerele fara sot, gen 1, 3 sau 5, raspunsul este nu."

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...