Jump to content
Vesperala Forum

Recommended Posts

Posted

unele filme le vedem şi pe urmă revedem cu plăcere...

care sunt filmele cele mai multe "vizionări" în viaţa voastră?

eu am o listă cam aşa:

seria Liceenilor, Toate pânzele sus, Mihai Viteazu, Al cincelea element... :) şi la orice Crăciun seria Die Hard.

Posted
wooow!

grea clasificare

timp de 18 ani am tot difuzat filme intr-un sistem cu circuit inchis si am revazut cu sutele de zeci de ori filme

da, dar ce filme? care?

cel mai revazut..."titanic" de 4 ori, "parfum de femeie" de 3 ori...nu le revad chiar asa de des ca sa nu ma plictisesc....

• 3 weeks later...
Posted

Filmul cel mai revazut de mine a fost - Undeva candva ( Somewere in time ), cu Christopher Lee si Jane Seymour

• 5 months later...
Posted (edited)
Lord of the rings... toate, de vreo 3 ori. Uneori toate trei in aceeasi zi! :D

Eu nu am reusit o asemenea performanta. Totusi, sunt peste 11 ore. :)

Am vazut Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest de 4 ori. :)

Edited by Stelist_4_3v3r
  • 3 weeks later...
Posted
The notebook. :wub: nu ma pot satura de el.. de fiecare data cand il vad, traiesc cu aceeasi intensitate emotiile transmise de personaje si intamplari... ;x

Eu nu l-am vazut ,dar din ce ai spus tu ,cred ca o sa mi placa. :dance:

Posted
Filmul cel mai revazut de mine a fost - Undeva candva ( Somewere in time ), cu Christopher Lee si Jane Seymour

Undeva ,candva -1980( Somewhere in Time)-Christopher Plummer, Christopher Reeve, Jane Seymour ...un film cu adevarat superb...

Posted
E imposibil sa nu iti placa, e o poveste impresionant de frumoasa... :wub: Il recomand cu caldura oricui...

Finalul nu l-am inteles...Aia au dat coltu', sau ce? Daca da, de ce? :huh: Daca nu, atunci e un final prost.

Posted (edited)
Finalul nu l-am inteles...Aia au dat coltu', sau ce? Daca da, de ce? :huh: Daca nu, atunci e un final prost.

Da, au murit impreuna.. in somn. Eu am interpretat finalul facand o paralela la "pana cand moartea ne va desparti". Doar ca pe ei moartea nu i-a despartit, i-a unit... pentru totdeauna. Au trecut peste multe conventii impreuna, au dat deoparte orice principiu si orice obstacol pentru a fi impreuna pana cand legile firii isi vor spune cuvantul.

Poate un pic siropos sau... patetic pentru unii, dar mie mi-a placut foarte mult... Pe tine chiar te-a lasat rece? :ha:

Edited by BeRightBack
Posted
Da, au murit impreuna.. in somn. Eu am interpretat finalul facand o paralela la "pana cand moartea ne va desparti". Doar ca pe ei moartea nu i-a despartit, i-a unit... pentru totdeauna. Au trecut peste multe conventii impreuna, au dat deoparte orice principiu si orice obstacol pentru a fi impreuna pana cand legile firii isi vor spune cuvantul.

Poate un pic siropos sau... patetic pentru unii, dar mie mi-a placut foarte mult... Pe tine chiar te-a lasat rece? :ha:

Din cate am inteles, se pare ca singurii care au ramas reci in filmul asta au fost cei doi batranei. :lol:

Siropos, da. Patetic...nu chiar. Totusi, nu e chiar genul meu, desi pot sa zic ca m-a miscat putin. :)

Posted
Sea of Love, de vreo 5 ori anul acesta. Am auzit cuvinte de laudă despre filmul "Once upon a time in a west"...dar nu l-am văzut încă. Un sfat ?
  • 8 months later...
  • 1 month later...
  • 9 months later...
Posted (edited)

"Inglorious Basterds", "Spun", "Fear and Loathing in Las Vegas", "Schindler's List".

Si o scena din "Inglorious Basterds", cu Hans Landa, personajul meu preferat:

Edited by *Carmen*