Jump to content
Vesperala Forum

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

:lol: şi fireşte scapi de kilogramele datorate hainelor...

chair te simţi mai uşor

• 4 weeks later...
Posted
ce inseamna pentru voi atmosfera de vara? cum va simtiti vara?

pentru mine vara are un miros special, a vacanta, mirosul din camera mea din copilarie cand se incingea atmosfera, multe carti de aventuri citite in aceasta perioada, seri singuratice pe banca la lumina stelelor :star: :star: , dar pe de alta parte nu-mi place pentru ca se face atat de cald :aiwan: , iar eu ador iarna

Posted

vară...

apă, nisip, plajă, scoici... mare

sau

munte, stânci, izvor rece pe pietre netede...

vara e relaxare

• 3 months later...
  • 1 month later...
  • 1 year later...
Posted

Vara este anotimpul meu preferat. ma simt in largul meu, mai ales in apa. Sunt nebuna sa inot.

Mai mult, aerul de vara, caldura, fructele, timpul liber imi aduc un echilibru mult visat si o stare de liniste.

• 4 weeks later...
Posted

Vara e anotimpul meu preferat. Poate ca si din cauza ca eu m-am nascut...tot vara. Ma simt plin de energie, liber la distractie si am o pofta de viata de nedescris :).

Posted

Nici nu vreau sa ma gandesc la vara adevarata cu temperaturi de maxim 35 de grade. Cu adieri usoare de vant, soare primitor la malul marii, aerul curat si racoros de munte. Vara inseamna si tantari si muste. In rest totul este perfect.

• 2 months later...
  • 2 years later...
Posted

Vara imi place pentru ca pot sta intins ca o soparla la mare cat vreau eu, sau pot colinda crestele muntilor fara sa mor de frig sau sa inghete hainele pe mine.E un anotimpin care poti calatori si poti socializa mai mult decat in alte anotimpuri!

• 1 year later...
  • 4 months later...