bb girl Posted June 26, 2008 Report Posted June 26, 2008 ce inseamna pentru voi atmosfera de vara? cum va simtiti vara? Quote
MarianG Posted July 17, 2008 Report Posted July 17, 2008 Liber la distractie. Ploi scurte. In general ma simt bine, ies prin parcuri si prin padure ( la munte ajung rar.) Quote
vesperala Posted July 17, 2008 Report Posted July 17, 2008 şi fireşte scapi de kilogramele datorate hainelor... chair te simţi mai uşor Quote
samsara Posted August 13, 2008 Report Posted August 13, 2008 ce inseamna pentru voi atmosfera de vara? cum va simtiti vara? pentru mine vara are un miros special, a vacanta, mirosul din camera mea din copilarie cand se incingea atmosfera, multe carti de aventuri citite in aceasta perioada, seri singuratice pe banca la lumina stelelor :star: , dar pe de alta parte nu-mi place pentru ca se face atat de cald , iar eu ador iarna Quote
vesperala Posted August 13, 2008 Report Posted August 13, 2008 vară... apă, nisip, plajă, scoici... mare sau munte, stânci, izvor rece pe pietre netede... vara e relaxare Quote
oemor Posted August 13, 2008 Report Posted August 13, 2008 poate ca este un anotimp al iubirii...al calatoriilor...al pasiunii ... la 34...35...36 grade orice este posibil Quote
valy84 Posted November 19, 2008 Report Posted November 19, 2008 Plaja, haine lejere, soare, mare, palmieri eventual, inghetata Quote
vesperala Posted November 19, 2008 Report Posted November 19, 2008 căldură asfalt cald.. balustrada fierbinte pe balcon, cerul foarte albastru Quote
Anca Posted December 31, 2008 Report Posted December 31, 2008 pentru mine inseamna ...........plimbat cu motoare anotimpul preferat Quote
Lucareli Posted March 2, 2010 Report Posted March 2, 2010 Vara este anotimpul meu preferat. ma simt in largul meu, mai ales in apa. Sunt nebuna sa inot. Mai mult, aerul de vara, caldura, fructele, timpul liber imi aduc un echilibru mult visat si o stare de liniste. Quote
fofonel Posted March 28, 2010 Report Posted March 28, 2010 Vara e anotimpul meu preferat. Poate ca si din cauza ca eu m-am nascut...tot vara. Ma simt plin de energie, liber la distractie si am o pofta de viata de nedescris . Quote
gbrgeorge Posted March 28, 2010 Report Posted March 28, 2010 Nici nu vreau sa ma gandesc la vara adevarata cu temperaturi de maxim 35 de grade. Cu adieri usoare de vant, soare primitor la malul marii, aerul curat si racoros de munte. Vara inseamna si tantari si muste. In rest totul este perfect. Quote
Margot Posted June 11, 2010 Report Posted June 11, 2010 Ador rasariturile si apusurile de Soare ale verii. Prefer atmosfera primavaratica. Quote
Barcelona Posted June 11, 2010 Report Posted June 11, 2010 caldura,distractie,relaxare,un fel de free world,sa faci ce vrei,timp liber,plaja,mare,RECE,munte,fete ,si multe altele Quote
Margot Posted June 18, 2010 Report Posted June 18, 2010 Gándind linistea in "creierul". muntilor, pe malul unei ape. Quote
dimaionut Posted November 6, 2012 Report Posted November 6, 2012 Vara imi place pentru ca pot sta intins ca o soparla la mare cat vreau eu, sau pot colinda crestele muntilor fara sa mor de frig sau sa inghete hainele pe mine.E un anotimpin care poti calatori si poti socializa mai mult decat in alte anotimpuri! Quote
Yelle Posted August 10, 2014 Report Posted August 10, 2014 Cu exceptia unui singur an, vara pentru mine a insemnat vacanta. Mi-ar inspira mult mai multe vreo doua saptamani de vara tropicala prin luna februarie, asa. Quote
Yelle Posted December 19, 2014 Report Posted December 19, 2014 Opareala la greu. Mi-e dor de anii copilariei, cand nu era opareala, era doar cald si bine. Quote
Recommended Posts