vesperala 0 Posted March 16, 2010 Author Report Share Posted March 16, 2010 înseamnă că relativ te putem crede Quote Link to post Share on other sites
coryin 0 Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 ochi albastrii Quote Link to post Share on other sites
Yelle 0 Posted December 19, 2014 Report Share Posted December 19, 2014 caprui Quote Link to post Share on other sites
Asimetric 0 Posted January 23, 2015 Report Share Posted January 23, 2015 Acum sunt rosii. De nesomn. Fun fact: ochii albastri nu sunt albastri. Nu au nicio culoare. Irisul nu este pigmentat, doar reflecta undele de lumina albastra, dand doar iluzia ca ochii ar fi albastri. Quote Link to post Share on other sites
Yelle 0 Posted January 23, 2015 Report Share Posted January 23, 2015 Rosii ca la Drosophila. Ai mei... 2/3 verde oliv si 1/3 caprui galbui, ceva. Nici macar la asta nu am fost hotarata. Quote Link to post Share on other sites
Asimetric 0 Posted January 23, 2015 Report Share Posted January 23, 2015 Rosii ca la Drosophila. Ai mei... 2/3 verde oliv si 1/3 caprui galbui, ceva. Nici macar la asta nu am fost hotarata. Am zis de mult ca, daca as fi un animal, as fi musca. Nu stiu exact ce culoare au ochii mei. Se schimba. Negrii. Cred. Oricum, cred ca e o culoare mai inchisa decat capruiul banal. Fix in aceasta secunda mi-am dat sema de ce unii bebelusi au ochi albastri, chiar daca niciunul dintre parinti nu are ochii albastri. Nesomnul ma face un geniu. Cica si eu am avut ochi albastri. Quote Link to post Share on other sites
Yelle 0 Posted January 25, 2015 Report Share Posted January 25, 2015 Am zis oliv? Cred ca este, mai degraba, kaki. Quote Link to post Share on other sites
Asimetric 0 Posted January 25, 2015 Report Share Posted January 25, 2015 Daca ochii mei ar avea culori diferite, cum ar fi unul albastru si unul negru, ce as putea bifa in poll? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts