Jump to content
Vesperala Forum

Recommended Posts

Posted

E vară şi sunteţi mai mult timp plecaţi decât altădată... :) Cu ce vă ocupaţi când nu sunteţi pe forum? Ce aţi făcut azi?

Posted (edited)
:lol: Stiu ca pare greu de crezut (:rolleyes: LOL cu L mare...), dar sunt si alea. :( N-am prea avut chef de invatat anul asta, si acum culeg "roadele". Asa se intampla de obicei cand treci de la o treapta educationala la alta, si te vezi cu sacii in caruta. Asa am patit si in liceu (am avut corijenta la mate intr-a 9-a pe primul semestru :rade:). Edited by Stelist_4_3v3r
Posted
:lol: Stiu ca pare greu de crezut (LOL cu L mare...), dar sunt si alea. :( N-am prea avut chef de invatat anul asta, si acum coleg "roadele". Asa se intampla de obicei cand treci de la o treapta educationala la alta, si te vezi cu sacii in caruta. Asa am patit si in liceu (am avut corijenta la mate intr-a 9-a :rade:).

:) nu e greu de crezut...

eu nu îmi imaginez studenţia fără restanţe...

la drept vorbind îmi amintesc colegi care au terminat cu 9 şi 10 facultatea şi la titularizare n-au făcut faţă în anul în care eu m-am titularizat.

nu e un criteriu...studenţia e o vârstă care cerne şi altfel valoarea.

Posted

Vara asta o stau foarte mult :).

Intr-o saptamana - doua, voi pleca la mama in Italia, pentru o perioada nedeterminata de timp :D:

Cand ma voi intoarce, probabil voi reveni la programul pe care il am acum, insa, sper sa fiu mult mai activ ( nu ca nu as fi si acum ).

Cum la strand/piscina nu pot sa duc ( nu am voie sa stau prea mult in soare + ca nu stiu sa inot ) , voi incerca sa mi planific activitatiile noaptea :P

Ziua va fi program de somn :)

• 4 months later...
Posted

Vara asta a fost cam cu scoala ocupata, apoi plecat la bunici cu treburile campului. Timp liber am avut, dar nu m-am putut desfasura cum trebuie.

In alte veri... sport mult (baschet, tkd,alergat,bicicleta,plimbat-nu se poate numi sport-) , iesit in parc la o bere, ador viata.

• 4 weeks later...
Posted

Vesp stii ca eu in vara asta am :read: :read: :read: pt master, titularizare, def, apoi nunta....dupa aceea m-am mutat la Craiova si pana acum nu am avut net. :cry:

printre astea am fost si eu 5 zile la mare

• 1 year later...
Posted

Vara trecută am învăţat.

Vara asta cred că dublez sarcinile... :huh:

Timp liber cu adevărat eu numesc ieşirile pe malul Dunării :)

Posted

Vara imi place sa plec in concediu, prefer muntele, e liniste si nu e agitatie, dar trebuie sa ma impac si cu inotul, nu ma satur sa stau in apa. Preferabil un week-end la mare, nu mai mult.

Pescuit la Dunare atat cat imi permite timpul.

:starry:

• 7 months later...
Posted (edited)

ma indeletnicesc cu cresterea si explotarea la maxin a frunzelor ---------------- :rade:

Edited by Eonica
AVERTISMENT: Citeste regulamentul si in special punctul 3.