BeRightBack Posted January 27, 2009 Report Posted January 27, 2009 "(...) l`amour donne des ailes" (citat din Le Cercle des Poetes Disparus) - "dragostea da aripi" Quote
Narcisa Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Să nu vă jucaţi cu focul acesta, copii, Să nu vă jucaţi – e crud, Niciodată nu iartă. Ascuns în ritmul celei dintîi poezii Pe care o scrii, Focul acesta, copii, Trece în noi Şi începe sălbatec să ardă (…) Emil Loteanu-Indemn Quote
clau1988 Posted February 7, 2009 Report Posted February 7, 2009 “La capatul cerurilor astept Timpul alunecand pe calea Celor morti si celor vii Covor de stele de mii de ani astern Perdea de sori va incalzi etern cararea Pe care vei sosi …” "In fata ta vin, cu ce frica ! M-asez in tremur ,fara glas Tacerea-ncet ochii-mi ridica Spre chipul tau singur ramas, Eu tac, tu taci, tu razi,eu rad Dar plange al meu suflet had As vrea sa pot, sa spun,sarut de ce nu pot,de ce raman asa tacut? " Quote
BigDefender Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 "Dupa fire, El este în afara tuturor lucrurilor, dar prin lucrarile Sale, este în toate" Inteligenţa fără dragoste, te face pervers. Justiţia fără dragoste, te face implacabil. Diplomaţia fără dragoste, te face ipocrit. Succesul fără dragoste, te face arogant. Bogăţia fără dragoste, te face avar. Supunerea fără dragoste, te face servil. Sărăcia fără dragoste, te face orgolios. Frumuseţea fără dragoste, te face ridicol. Autoritatea fără dragoste, te face tiran. Muncă fără dragoste, te face sclav. Simplitatea fără dragoste, îşi pierde valoarea. Vorbele fără dragoste, te fac introvertit. Legea fără dragoste, te supune. Politica fără dragoste, te face egoist. Credinţa fără dragoste, te face fanatic. Crucea fără dragoste, reprezintă tortură. VIAŢA FĂRĂ DRAGOSTE...ÎŞI PIERDE SENSUL. "DUMNEZEU ESTE DRAGOSTE". 1Ioan4:8 Quote
Blue Sun Posted February 14, 2009 Report Posted February 14, 2009 focul te arde...un albastru oare? umbra s-o lasi ... dispare. revin-o din trecut tu care lumina vietii o renasti din mare. uita ce pare mai demult treci departe de timpul mut zori de zii sa fie acum iubire arsa departe de rug. cobori de acolo dintre stele patrunde iara in gindurile grele incerca sa intinzi miinile spre destin da-le zilelor ceva divin. si iarasi sa incepem acel timp departe de lacrimi si supin sa fim lumina vietii noastre ce zici ... tu stii? Quote
Narcisa Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 "Chiar şi după tot acest timp, Soarele niciodată nu îi spune pământului: Îmi eşti dator. Uite ce se întâmplă cu o Iubire ca aceasta! Luminează tot cerul“. Hafiz Quote
BigDefender Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 Pentru ca vine 1 Martie, tuturor Doamnelor si Domnisoarelor de pe acest site le dedic acest text: Nu exista sfarsit pentru ceea ce pastrezi in inima. Mesajul este ca, atunci cand pui ceva la suflet, adica ii deschizi calea spre profunzimile sufletului tau, atunci isi va gasi acolo un loc pentru totdeauna. Indiferent ce se va intampla se va gasi acolo, asteptand, totul este o tesatura de legaturi, in adancul inimii, pentru totdeauna. Este o parte a intregului si asa va fi mereu, tresarind neincetat la bataile inimii tale. Am 64 de ani si cred in acesta idee. Noaptea, cand incerc fara succes sa dorm, imi dau seama cel mai bine de acest lucru. Atunci pare ca toate drumurile incep sa aiba o legatura si vad personele pe care le-am iubit si le-am urat, pe care le-am ajutat sau le-am ranit. Vad mainile intinse spre mine cerandu-mi ajutorul. Aud bataile inimilor, vad si inteleg ce am de facut. Imi inteleg misiunea si sunt constient ca nu am cum sa ma abat sau sa ma intorc din drum. Si acestea sunt momentele cand stiu ca lucrurile pastrate in inima nu dispar niciodata. ................................................................................ ..................... Eu cred in teoria glontului unic. Poti sa te indragostesti si faci dragoste de multe ori, dar exista intotdeauna un singur glont cu numele tau scrijelit pe o parte. Si daca esti suficient de norocos sa fii impuscat cu acel glont, atunci nu te vei vindeca niciodata. ................................................................................ ..................... Au existat alte femei inaintea si altele si dupa despartirea de ea, dar rana lasata de ea era mereu acolo.Nu avea cum sa se vindece.Inca mai sangeram si stiam ca voi sangera intotdeauna pentru ea.Asa trebuia sa fie. Nu exista sfarsit pentru ceea ce pastrezi in inima. Quote
Mithras Posted March 18, 2009 Report Posted March 18, 2009 Victor Eftimiu - Eu stiu ca ma iubesti Eu stiu ca ma iubesti, frumoaso, De ce-mi trimiti surâsuri reci? Ah, nepasarea asta las-o De nu vrei sa ma pierzi pe veci. De vrei o viata sa te-ascult Arata-ti dragostea întreaga : Cu cât ma vei iubi mai mult, Cu-atâta îmi vei fi mai draga ! Quote
Narcisa Posted April 14, 2009 Report Posted April 14, 2009 „Nu-i nevoie să înţelegi pe cineva ca să-l iubeşti." - G. Duhame Quote
gabriel Posted May 13, 2009 Report Posted May 13, 2009 Am gasit un site comic , bagi numele a doua persoane care vor sa aibe o relatie , si doctorul de acolo iti spune sansele Fun! Quote
malitzia Posted May 14, 2009 Author Report Posted May 14, 2009 (edited) Edited May 14, 2009 by malitzia Quote
LIVIA Posted June 14, 2009 Report Posted June 14, 2009 Iubirea poate ce nu poate vointa http://www.trilulilu.ro/dany30/df64227793c503 Quote
Blue Sun Posted June 16, 2009 Report Posted June 16, 2009 sint aici ... Luminii ma'nchin trecutului ii rupu a destinului spini arunc in departari umbrele stinse sint eu ... ma lupt si ma'nchin... Quote
Gliphy Posted January 17, 2010 Report Posted January 17, 2010 (edited) Edited January 17, 2010 by Gliphy Quote
Junior Posted January 17, 2010 Report Posted January 17, 2010 (edited) img Edited January 17, 2010 by Junior Quote
Recommended Posts