Jump to content
Vesperala Forum

Recommended Posts

Posted

f_1m_e16bc08.jpg

f_2m_bf07acf.jpg

ceea ce în mozilla se vede corect, în explorer e deformat...:(

nu pot decât să recomand folosirea mozillei firefox... până voi descoperi dacă există o abordare corectă pentru browsere diferite

problema nu e dată de rezoluţie, ci de deosebirile între browsere.

Posted

Internet Explorer interpreteaza altfel diverse limbaje ca css sau javascript. Pentru javascript se pot scrie portiuni de cod care rezolva o mare parte din probleme. Asta pana a iesit Internet Explorer 7. Se pare ca unele anomalii care se vad la IE 6 nu mai sunt la versiunea 7. :)

Posted (edited)

Da. IE e singurul browser mai "rebel"...Dar v7 pare ca e mai "cuminte" decat tatal lui, v6. :lol: Din cate am auzit, sta sa iasa si 8-ul, poate asta o sa rezolve toate problemele dinainte. Daca e asa, ma intorc la IE. :)

Edited by Stelist_4_3v3r
Posted

Pe Safari e totul bine...

:uf:

Da. IE e singurul browser mai "rebel"...Dar v7 pare ca e mai "cuminte" decat tatal lui, v6. :lol:

Îl instalez acum să văd ce minuni face şi el....

Oricum, merge orice skin pe mozilla, opera, safari! ciudat..:(

Posted
Exact ce ziceam :) IE 7 nu are problemele versiunii anterioare...

Ba are...

Dacă intraţi să vedeţi blogurile cu IE7, şi schimbaţi skinurile, veţi vedea că adesea imaginile nu stau corect ca fundal pentru scris.. în special la titlurile listei de bloguri.

Trebuie să găsesc o altă soluţie...

Posted

asta e... .. am renunţat la imaginile folosite ca background...

sunt convinsă că nu e problemă cu culorile simple prea mare, cel mult de nuanţe care se văd pe browsere..:crazy: asta nu am verificat-o .

• 3 weeks later...
Posted

nu pricep... :huh:

nu era un chestionar, nu vă întrebam ce aţi alege....

confunzi cu topicul acesta: http://www.vesperala.com/index.php?showtopic=173

aici comentam diferenţele de afişare dintre browsere

aveam nevoie de instrucţiuni pentru css care să fie "citite" corect de toate browserele..

din păcate am înţeles că şi cei ce sunt programatori de meserie au dificultăţi în acest sens.

• 4 weeks later...
Posted

Pai diferenta dintre browsere chiar e legata de CSS. Partea tragica este k pe langa diferentele dintre firefox si IE7 mai sunt diferente si intre IE7 si IE6 :(

Puteti rezolva problema cu CSS hack (despre care puteti afla mai multe discutand cu dl Google :) :)

Puteti incerca si ceva de genu:

#test_browser {

font-size: 10px; /* Firefox si altele */

#font-size: 12px; /* Internet Explorer 6 */

_font-size: 14px; /* Internet Explorer 7 */

}

detalii si explicatii mai pot fi gasite si aici http://ovidiu.design-ro.net/10/css-in-ie-si-ff

• 3 months later...
Posted
Pai diferenta dintre browsere chiar e legata de CSS. Partea tragica este k pe langa diferentele dintre firefox si IE7 mai sunt diferente si intre IE7 si IE6 :(

Puteti rezolva problema cu CSS hack (despre care puteti afla mai multe discutand cu dl Google :) :)

Puteti incerca si ceva de genu:

#test_browser {

font-size: 10px; /* Firefox si altele */

#font-size: 12px; /* Internet Explorer 6 */

_font-size: 14px; /* Internet Explorer 7 */

}

detalii si explicatii mai pot fi gasite si aici http://ovidiu.design-ro.net/10/css-in-ie-si-ff

thanks for the tips ... chiar am avut nervi din cauza ca IE interpreteaza prost un css ... deci tot ce aveam nevoie era un amarat de # in fata ... tare ... dar ma intreb daca atunci, cand scri asa nu apar probleme in restul browserelor

well eu una prefer mozilla firefox si safari

iar pe mozilla il ador, are add-ons foarte tari, de la vreme, spellchecker, cooliris, piclens, (si cate si mai cate 48114230.firefox.gif) ... i love firefox unelte pt blog-uri pana la web development ... am gasit chiar un add-on de permite citirea fisierelor de javascript nu doar codul sursa (html) e super tare, un altul pt administrarea bazelor de date, deci, ce mai firefox rocks ... long live firefox