Floarea Soarelui Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Cămăşile roz sunt la fel cu cele galbene,ori roşii,ori portocalii...Culorile sunt minunate, reflectă sentimente, gânduri...Nu cred că-s potrivite pentru birou pentru că intră în contradicţie cu normele noastre, dar altfel sunt pentru orice privire un crâmpei de voioşie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malitzia Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 (edited) Tinuta office a cerut intotdeauna o oarecare sobrietate. Un barbat ce se vrea serios , nu cred ca va opta sa-si asocieze imaginea cu Pantera Roz. :dans2: Edited May 20, 2008 by malitzia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoAp Posted May 20, 2008 Author Report Share Posted May 20, 2008 Cămăşile roz sunt la fel cu cele galbene,ori roşii,ori portocalii...Culorile sunt minunate, reflectă sentimente, gânduri...Nu cred că-s potrivite pentru birou pentru că intră în contradicţie cu normele noastre, dar altfel sunt pentru orice privire un crâmpei de voioşie... Normele noastre? Oricum s-a deviat discutia! V-ar placea de cineva imbracat in roz doar pentru ca asa e tendinta? Nu uitati de pantofii cu bot intors. Sa spunem ca mergeti la o cafea sau la un pranz cu cineva imbracat asa. Ati fi in apele dumneavoastra? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris_t Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Prin natura jobului sunt obligat la tinuta bussiness 5 zile pe saptamana. Camasa roz? E ca si cum as purta ciorapei albi cu reobek scris cu rosu. Nu imi pot imagina cum s-ar putea impaca cele doua cuvinte, bussiness si roz...sau galben...sau verde...sau portocaliu. Costumele mele sunt negre, camasile albe sau in diferite variante de albastru, de la f. deschis pana la f. inchis. Am un singur costum de alta culoare, anume bej deschis, pe care il asortez cu camasi tot bej, de alta nuanta decat a costumul, sau albastru inchis (indigo), dar fara cravata, in ocaziile care nu impun tinuta f stricta. Parerea mea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesperala Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 Cineva a căutat pe google (şi ne-a găsit şi pe noi) : cravata potrivita pt camasa roz Ce s-ar potrivi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightShift Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 Off-topic, un film de desene animate cu Pantera Roz: http://www.youtube.com/watch?v=k17VUGUi9Ww enjoy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesperala Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 da, pe topicul cu desene animate vom discuta despre schopenhauer în curând... http://www.vesperala.com/index.php?showtopic=2644 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightShift Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 M-am gandit initial sa-l pun la topicul roz, dar pana la urma a ajuns la camasa roz. Dar il pun si la desene animate daca zici... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asimetric Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 (edited) Cineva a căutat pe google (şi ne-a găsit şi pe noi) : cravata potrivita pt camasa roz Ce s-ar potrivi? Spoiler : Verde "fosforescent". Cred ca...rosie... Dar la o camasa roz nu e nevoie de cravata. Devii un mozaic de culori, iar la un serviciu serios nu da bine. E ca si cum ai avea o camasa inflorata (gen hippie ) Edited July 13, 2008 by Stelist_4_3v3r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesperala Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 genul hippie nu e chiar aşa de de neplăcut... are ceva cu adevărat interesant... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoAp Posted July 13, 2008 Author Report Share Posted July 13, 2008 Calmati-va! E moda la taximetristi, neveste de coafeze, pardon soti si la aspiranti carieristi de multinationala. Roz sa fie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesperala Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 sunt roz...calmă vreau să spun.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asimetric Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 (edited) genul hippie nu e chiar aşa de de neplăcut... are ceva cu adevărat interesant... Cred ca primarul orasului meu (domnul cu nume de leguminoasa ce are semintele intr-o pastaie) e singurul om care poarta camasi inflorate la serviciu. Deci, iata ca se poate. Edited July 13, 2008 by Stelist_4_3v3r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoAp Posted July 13, 2008 Author Report Share Posted July 13, 2008 Cred ca primarul orasului meu (domnul cu nume de leguminoasa ce are semintele intr-o pastaie) e singurul om care poarta camasi inflorate la serviciu. Deci, iata ca se poate. Ba deloc! Am fost coleg cu el in MF4. In afara de un mic defect de vorbire cauzat de incisivi, tipul e genul pe care se poate conta. Genul privilegiat si oportunist. Dar om de cuvant! Ce aveti cu el? Nu cred ca poarta roz! De fapt is sigur. Chiar daca e genul aproximativ excentric. Va ascult! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asimetric Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 (edited) Nu stiu daca poarta frecvent tinute de-astea, dar l-am vazut de vreo 2 ori in camasi "vesele". Chiar si la televizor. In rest, n-am ce zice (nu ca ar fi vreun defect). Chiar e tare omu'. A facut treaba aici, la Constanta. Tot aud ca are niste afaceri necurate, dar nu imi pasa, ca cetatean de rand, atata timp cat orasul s-a schimbat mult de la primul lui mandat. Edited July 13, 2008 by Stelist_4_3v3r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesperala Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 Ce aveti cu el? Nu cred ca poarta roz! Va ascult! a spus că poartă înflorat, nu roz... ce e tonul ăsta? din amintiri şi eu tot ştiu ce mândru e stelistul de primarul pe care l-a votat... crezi că dacă ştii pe cineva ai şi drept de proprietate? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoAp Posted July 13, 2008 Author Report Share Posted July 13, 2008 a spus că poartă înflorat, nu roz... ce e tonul ăsta? din amintiri şi eu tot ştiu ce mândru e stelistul de primarul pe care l-a votat... crezi că dacă ştii pe cineva ai şi drept de proprietate? Am scris mai devreme. Roz sa fie! Sau inflorat! In alta ordine. Am vazut si nu e gluma. Tricou verde mulat peste camasa roz. La volanul unei masini nu neaparat ieftina. Alta moda? Chestia asta imi aduce aminte deR. Badulescu. Porcusorul care-si permitea sa discute despre moda imbracata in mini si cu 100kg in spate. Si cu o naonsalanta incredibila. Topicul a plecat de la o discutie de-a mea amuzanta cu seful unei filiale BCR. Ei bine omul a renuntat. Nu din cauza mea neaparat. Sefii grei, care reprezinta actionarii au carait. Previzibil. La tot rozul din lume, dumneavoastra! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted August 9, 2008 Report Share Posted August 9, 2008 Mie imi place culoarea asa ca nu vad ce e rau sa o poarte si barbatii, chiar daca la birou, dar totusi cu o anumita limita acolo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabriel Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 Cred ca as purta o camasa roz dar cu dungi subtiri mai inchise si rare si cu maneca scurta si pe exteriorul pantalonilor si cu blugi si adidasi si ochelari de soare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pufonel Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Am avut si eu una pe vremuri, dar s-a deteriorat si n-am mai luat alta As purta camasa roz, dar numai cu maneca scurta si fara altceva pe deasupra (desigur, cand se incalzeste afara). La costum nu prea merge. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoAp Posted March 20, 2009 Author Report Share Posted March 20, 2009 Am avut si eu una pe vremuri, dar s-a deteriorat si n-am mai luat alta As purta camasa roz, dar numai cu maneca scurta si fara altceva pe deasupra (desigur, cand se incalzeste afara). La costum nu prea merge. Dom, le merge la costum. De unica folosinta. Am vazut si nu e o exceptie mort imbracat in camasa roz. Ii poveste veche. Toata lumea la tricou negru si sacou numai mortul in camasa roz. Inmormantare de interlopi. Ati vazut in media, nu mai insist. Asta e adevarul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbrgeorge Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Anul trecut s-au purtat camasile roz. Nu am vazut in schimb foarte multa lume. Eu nu as ezita sa imi cumpar o astfel de camasa roz cu maneci negre de exemplu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts