vesperala Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 ei bine, de mult n-am mai regretat timpul pierdut... azi Adrian Păunescu şi-a pierdut vremea într-o emisiune de doi lei...100%. ce a căutat la Realitatea nu ştiu, dar nu a fost inspirat. eu urmăream otv-ul din an în paşti, când era Păunescu invitat... ultima oară a fost tot pe un 15. am stat până la 3 dimineaţa atunci ascultându-l povestind despre Eminescu... ei bine, azi cu greu am putut urmări batjocura moderatorului şi a încă unui neica nimeni. trist moment. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christina_Whisperwind Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 dupa parerea mea, postul Otv ar trebui scos din grila de programe :D .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furyy Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Tot fox 5 ramane the best pentru Prison Break ! care au iesit din greva :P si .. ca sa fiu putin rautacios ... s`a terminat hexxx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furyy Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Off-Topic ? :-s bine ... v`ati uitat la OTV .. au gasit`o pe ELODIA !! )) si .. banuiesc ca poate ati vazut pozele de la macelul din casa Iovan )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christina_Whisperwind Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 da da... eu nu am rezistat sa vad episoadele interminabile cu elodia, se pare ca ajusesera la 100 si ceva... din pacate, n`au gasit`o pe elodia nici acum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furyy Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 esti in urma ) chiar au gasito )))) fara pic de caterinca ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christina_Whisperwind Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 da? au gasit`o? interesant... Vesp., nu am vazut emisiunea cu Paunescu, dar intr-adevar cred ca si-a pierdut timpul pe la acel post tv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neo Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Va rog, nu incepeti si voi cu elodia ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
puiu.t Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 in ultimele zile am reusit sa decodific programe tv de pe satelit pachetul francez canal+ si multivision 1-7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesperala Posted January 17, 2008 Author Report Share Posted January 17, 2008 realitatea tv, Catalin Tolontan: voi fi mai scurt pentru că sunt furios, şi când sunt furios sunt irelevant... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endless Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 dupa parerea mea, postul Otv ar trebui scos din grila de programe :D .... Subscriu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Felix Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 Realitatea tv ,Stelian Tanase. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paradise Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 la tv ma uit foarte rar... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aprig Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 dupa parerea mea, postul Otv ar trebui scos din grila de programe :D .... Niciun post nu ar trebui scos din grilă. Toate au rostul lor. Nu te obligă nimeni să te uiţi dacă nu-ţi place, dar libertatea cuvîntului şi jos cenzura, lol. Ar trebui lăsat în pace. De ce să scoţi OTV-ul şi să laşi Taraf? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesperala Posted February 23, 2008 Author Report Share Posted February 23, 2008 Campionatul de comedie, TVR1... grozave improvizaţii.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
puiu.t Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 OTV - farse cu gabriel fatu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesperala Posted March 2, 2008 Author Report Share Posted March 2, 2008 divertis - antena1 - invitat Marian Vanghelie: -aţi mai fost prin parc cu copilul? -în următorii ani nu am fost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eonica Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 in ultimele zile am reusit sa decodific programe tv de pe satelit pachetul francez canal+ si multivision 1-7 Cum ai reusit sa le decodifici? Spune si la lume pontul. Eu sunt cu ochii pe 100% cu Turcescu, stirile Pro TV si filmele de pe Axn si Axn Sci-Fi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesperala Posted March 11, 2008 Author Report Share Posted March 11, 2008 realitatea tv: sorin oprescu: veniţi să îmi vorbiţi mie acum despre efectul razelor de lună asupra galoşilor de gumă.... (tema: preţul laptelui) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesperala Posted April 9, 2008 Author Report Share Posted April 9, 2008 Naşul, la b1tv: domnule preşedinte, nu putem arunca şi noi o brichetă să se termine meciul ăsta politic cu 3-0 pentru noi? Naşul: spuneţi uşor pardon, spre deosebire de alţi oameni politici TB: nu spun uşor, dar nu pot să neg evidenţa... eu mai greşesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesperala Posted July 27, 2008 Author Report Share Posted July 27, 2008 Realitatea tv: pe dunăre, conform controalelor şi în urma condamnării, a existat în această perioadă un singur braconier... şi acela răzleţ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pufonel Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 Mie imi plac concursurile de cultura generala. Din pacate tembeliziunile noastre mioritice ne cred prea destepti pentru asa ceva... Solutia: sa invatam franceza si sa trecem pe TV5 Monde, la Questions pour un champion (mai serioasa) sau Tout le monde veut prendre sa place (mai glumeata). Sunt curios daca se mai uita cineva la aceste emisiuni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesperala Posted July 29, 2008 Author Report Share Posted July 29, 2008 eu nu prind televiziunile acestea... ştiri realitatea tv: Este aşteptat şi preşedintele României. Localnicii vor fi duşi de pe un mal al satului, pe celălalt.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asimetric Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 (edited) Va rog, nu incepeti si voi cu elodia ! Corect. Acum, la moda e Magda Ciumac. Una din putinele emisiuni la care ma uit pe posturile romanesti e "In gura presei". Badea e genial, imi place ca il uraste pe Basescu. Nu stiu daca intradevar il uraste, sau banii lui Voiculescu il fac sa il urasca, dar nu prea imi pasa. E bun. Edited July 29, 2008 by Stelist_4_3v3r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pufonel Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Jay Leno, aseara (citat aproximativ, merge aplicat si la televiziunile noastre): "Oare de ce toti reporterii simt nevoia sa transmita din mijlocul uraganului? Isi inchipuie ca nu-i credem?" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts