Jump to content
Vesperala Forum

Zodiile si calatoriile


Recommended Posts

Evadarea din rutina zilnicã, plecarea în cãutarea aventurii, exploarea culturilor strãine - asta presupune o cãlãtorie. Si fiecare semn al zodiei are un mod aparte de a calatori! Berbecul, de exemplu este ca un avion cu reactie atunci când vine vorba de a pleca într-o cãlãtorie, iar Fecioara îsi face bagajul mai bine decât oricare altã zodie. Aflã stilul propriu de a cãlãtori al zodiei tale!

 

Zodia Berbecului (21 martie - 20 aprilie)

Se spune cã berbecul este "pionierul" zodiacului, lucru foarte adevãrat atunci când este vorba de cãlãtorit. Mereu pus pe plecare si în cãutare de actiune, berbecul este o tintã în miscare. "Ce voi face astãzi? Ceva fierbinte? Riscant? Diferit?" Genul acesta de întrebãri si le pune berbecul când se aflã pe drum. Si sã nu crezi cã va sta foarte mult sã astepte un rãspuns, imediat va fi în alt loc, îsi va pune alte întrebãri. Cei nãscuti sub primul semn al zodiacului vor sã stie câte putin din orice - cine a construit cine stie ce piramide si când aflã pleacã mai departe pentru a învãta altceva. Zicala "Dacã este marti, atunci mã aflu în Belgia", este tocmai potrivitã cu mintea unui berbec. Hoinãrind din loc în loc, dintr-o aventurã în cãutarea alteia, berbecul îsi pregãteste agenda si se asteaptã ca cei din jur sã-l urmeze. Nu mai vine nimeni? Pai, nu-i nimic, cãlãtoreste foarte bine si de unul singur, sau poate îsi va face ceva prieteni pe drum chiar dacã doar pentru a o cinã sau pentru o noapte. Încã o datã, berbecul este în permanentã cãutare de locuri si oameni noi atunci când cãlãtoreste si cu cât vacanta sa este mai atractivã cu atât mai bine.

 

 

Mai multe detalii

Link to comment
Share on other sites

Zodia Pestilor (19 februarie - 20 martie)

În cele din urmã trebuie spus cã le place sã se afle în apropierea apei - tânjeste un peste dupã altceva? De aceea se simt foarte bine când înoatã sau când fac excursii cu barca - ideale pentru spiritul lor visãtor.

 

:huh: no way....

 

nu îmi place apa, nu ştiu să înot şi am rău de mare doar când mă gândesc la un vapor.

 

în barcă urcam doar când eram copil... şi am mai mers acum câţiva ani, la eclipsă ( de neuitat acea zi ).

prefer să stau pe mal şi să văd cum le cutremură lacul...

Link to comment
Share on other sites

Zodia Scorpionului (23 octombrie - 21 noiembrie)

Da, acel strain misterios din tren este un scorpion. Cei nãscuti sub acest semn vor cãlãtori oriunde si oricând si cu cât vor pãrea mai misteriosi, cu atât mai bine. Ciudãteniile se vor potrivi mereu cu el, dar pasiunea si interesul pentru noi culturi vor fi cele care îl vor cãlãuzi în excursiile sale. În India, Algeria sau Mozambic pot fi învãtate lectii interesante. În cele din urmã ceea ce cautã un scorpion atunci când cãlãtoreste este experienta. Dominat de Pluto, planeta regenerãrii, el se va întoarce o nouã persoanã din cãlãtorie. Preferã sã cãlãtoareascã singur, dar atunci când opteazã pentru un grup este un dar pentru acestia. Nu preferã numai sã cãlãtoreascã mult, dar si sã trãiascã la maxim. Din fericire, este plin de resurse si va reusi mereu (cu bani sau prin istetime) sã obtinã ceea ce doreste. Pentru pasionatul scorpion, cãlãtoria este o altã binecuvantare a vietii.

 

chiar imi place sa calatoresc

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 2 weeks later...
Sunt leut, dar nu mi se potriveste la faza cu calatoriile :cheesy:

 

 

nici mie

s-au gandit ca daca leului ii place sa fie in centrul atentiei si luxul, atunci si calatoria sa va fi la fel

 

 

dar leul e aventurier, ii place sa simta adrenalina, ii place necunoscutul si imprevizibilul

mie personal imi plac calatorii din alea in care trebuie sa supravietuiesti :fire1:

si bineinteles ca o calatorie trebuie sa fie organizata (nu se poate altfel) dar nici chiar asa cum descriu ei

 

ca sa termin, nativul zodiei leului e o persoana libertina caruia nu-i place sa fie constrans de prieteni cicalitori, "plangaciosi" si inceti, si de aceea va prefera sa mearga mai mult singur in calatorii sau cu persoane necunoscute

 

 

ps. descrierea din articol se potriveste mai mult taurului, lui ii place sa se faleasca. leul e totusi modest chiar daca e rege printre ceilalti

 

:lion:

Edited by Artemis_Dida
Link to comment
Share on other sites

ps. descrierea din articol se potriveste mai mult taurului, lui ii place sa se faleasca. leul e totusi modest chiar daca e rege printre ceilalti

 

:lion:

 

Eu stiu multi lei care se falesc, dar este adevarat ca o fac foarte frumos...intr-un mod foarte subtil si cu diplomatie. :star:

 

Foarte multi lei pe aici. Ce bine ma simt. :boogie:

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Zodia Vãrsãtorului (20 ianuarie - 18 februarie)

Dacã vei porni la drum cu un vãrsãtor, vei cãlãtori cu "remorca" zodiacului. Cei nãscuti sub acest semn sunt foarte diferiti - dornici sã meargã oriunde, oricand si cu oricine, fãrã nici un motiv special. Dacã motivul este de a ajuta pe cineva, cu atat mai bine - vãrsãtorul este mereu dornic sã îi ajute pe cei mai putin norocosi. Sã salveze planeta este o idee bunã pentru el - probabil excursiile cu scopuri ecologice au fost create special pentru acest semn al apei. Sunt sociabili, leagã repede prietenii si îsi vor dezvãlui cu sigurantã viziunea asupra lumii în fata acestora. Se simt bine atunci când cãlãtoresc cu un grup, si chiar dacã nu vor fi liderii vor controla agenda pas cu pas. Dacã nu fac asta, mai bine stau acasã. Lucrurile de care nici nu vor sã audã sunt micile detalii - mai bine se ocupã altcineva de programul excursiei. Ca semn al aerului, vãrsãtorul are nevoie de multe si variate experiente de-a lungul cãlãtoriei. Fascinati de tehnologie, probabil cã vor îngrãmadi în geanta de voiaj si câteva lucruri de acest fel.

 

Funny :imao: :imao:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...