samsara Posted June 16, 2025 Report Posted June 16, 2025 Salutare, Cumințel. Și eu vreau la mareeee Quote
Cuminte(l) Posted June 16, 2025 Report Posted June 16, 2025 Salut tuturor! Juniorii vor face baie in Mediterana, clar. Insa e interesant alt lucru. Merg cu trenul pana la Istanbul. Auvagon cuseta si mic dejun in tren. Poate ca e mai ieftin asa. Au primit banutii pana la ultima lira. E organizarea perfecta. Stiu de cand a fost IC. Ea a fost cu avionul cu escala cu Turkish. N-a fost rau dar au ajuns la Mersin/Adana cam daramati. In tren e misto. Au un vagon intreg. Nu va dati seama cat ma bucur pentru ei. Prieteni, distractie, toate alea. Salut Hot, Sam. Eu mai stau pe bara cu concediul. Ne auzim! Quote
samsara Posted June 17, 2025 Report Posted June 17, 2025 18 hours ago, h007_2005 said: Asteptam concediile Oh, dar cine a venit?! 16 hours ago, Cuminte(l) said: Salut Hot, Sam. Eu mai stau pe bara cu concediul. Ne auzim! Noi anul ăsta fără concediu, vom fi pe acasă cu... treabă . Quote
Cuminte(l) Posted July 24, 2025 Report Posted July 24, 2025 Salut tuturor! Plec in concediu, teoretic. Am incheiat azi un control APIA. Nu a fost tocmai usor. insa am avut temele facute. Merg tot la Svety Vlas. Nu la noi la apartament, e inchiriat. Mai am de plata cinci ani la el. E hotel 5 stele, in teorie. Am sa zac pana crap pe marginea piscinei. Promit sa mananc doar pepeni. Oricum am o juma de an de cand nu mai mai mananc paine. Fara motiv. Strict dambla. Insa fumez. Un pachet la zi. Am sa intru si in apa, desigr! Quote
Cuminte(l) Posted July 30, 2025 Report Posted July 30, 2025 Salut tuturor! Sam, buna mea prietena, n-am sa mananc pepeni. Am sa fiu moderat! Quote
Cuminte(l) Posted July 30, 2025 Report Posted July 30, 2025 Am vrut sa vad starea vremii aici si stapanirea vrea un zlot. Fara legatura cu reclama de la TV. Desi imi place reclama. 2 minutes ago, Cuminte(l) said: Am vrut sa vad starea vremii aici si stapanirea vrea un zlot. Fara legatura cu reclama de la TV. Desi imi place reclama. Chiar nu gasesc reclama. Pe net. Quote
samsara Posted July 31, 2025 Report Posted July 31, 2025 Nici nu sunt buni pepenii, prea mult zahăr, cresc glicemia. Quote
Cuminte(l) Posted August 1, 2025 Report Posted August 1, 2025 Je suis parti pour passer l' Olt Eu prefer sa trec Oltul! Quote
Cuminte(l) Posted August 5, 2025 Report Posted August 5, 2025 Ma mai uit seara la meciuri pe digi sport. Sunt dinamovist in acte. Insa! Cele mai bune doua meciuri vazute de mine la noi. Din.-Steaua, Craiova-CFR Cluj. Craiovenii si dinamovistii in juma de an matura pe jos cu restul. Steaua(FCSB) si CFR Cluj si-au atins limitele. Imi place sportul si imi place competitia. Poate un nivel crescut ii mai atrage pe copii catre asta, Bun lucru! Quote
samsara Posted August 7, 2025 Report Posted August 7, 2025 Neața bună. La liceu eram și eu dinamovistă, mă uitam cu tata la meciuri. Quote
Cuminte(l) Posted August 7, 2025 Report Posted August 7, 2025 Eu mi-am luat-o! Muma-sa lui IC mi-a tras-o! Citez; parca nu stiai franceza la pod la Calafat. frumuselule! Asta am adaugat eu. Cred ca asta a vrut sa spuna. Quote
Cuminte(l) Posted August 7, 2025 Report Posted August 7, 2025 Legat de slujba, va garantez ca nu aveti motiv sa ma invidiati! Admitand ca cineva ar face-o. E complicat. Quote
samsara Posted August 8, 2025 Report Posted August 8, 2025 Salutare. Eu îți invidiez vacanta ce va sa vină. Quote
samsara Posted August 14, 2025 Report Posted August 14, 2025 Te salutam și noi. Mâine sărbătoare mare. Vom fi la mănăstire. Quote
Recommended Posts