samsara Posted March 29, 2025 Report Posted March 29, 2025 Cam așa... Să ai un sfârșit de săptămână liniștit! Quote
Cuminte(l) Posted March 29, 2025 Report Posted March 29, 2025 Danseaza tipul cu rosu la revere de ma omoara. Imi place de ei. Mai respir si eu cate ceva, da astia se p... pe mine. Ai draq, zici ca sunt nascuti dansand. Quote
samsara Posted April 12, 2025 Report Posted April 12, 2025 Ce mai faci tu? Mâine sunt Floriile, noi mergem la biserică, apoi mâncăm cu toții în trapeza mănăstirii. Se simte foarte fain această comunitate și comuniune. Quote
Cuminte(l) Posted April 27, 2025 Report Posted April 27, 2025 (edited) Adevarat a inviat! Edited April 27, 2025 by Cuminte(l) Post dublu. Quote
Cuminte(l) Posted May 4, 2025 Report Posted May 4, 2025 Salut tuturor! Nu am petrecut. E perioada aia cand lungesc ziua la 25 de ore. Prost e ca nu ploua. Al patrulea an de seceta severa ar fi. Inca sper. Voi? Quote
samsara Posted May 4, 2025 Report Posted May 4, 2025 Noi la mănăstire, acasă, în liniște și anul ăsta. Pe la Brașov a plouat azi, nu cred că suficient, dar a fost ploaie liniștită, fără grindină. Quote
Cuminte(l) Posted May 21, 2025 Report Posted May 21, 2025 Salut tuturor! Am scapat de streang. A plouat cum trebuie. Am imbatranit zece ani pana sa ploua. Glumesc. Patru din cinci ani cu seceta severa. Trei consecutivi. Daca era la fel si anul asta... Voi? Toate bune? Hai sa ne amuzam. Cica nu-s prieteni ponta cu Basescu. Unul la voce si celalalt la acordeon. E si in grupul de dansatori bruneta mea simpatica. In rest e un cantaret bun Darko. Quote
samsara Posted May 21, 2025 Report Posted May 21, 2025 Slavă Domnului pentru ploaie! La mine toate bune . Quote
Cuminte(l) Posted May 27, 2025 Report Posted May 27, 2025 4 hours ago, samsara said: Și încă plouaaaa. Cine se bucura, cine? Al dumneavoastra! Iarasi folosesc emo-ul lui Mithras. Quote
samsara Posted May 27, 2025 Report Posted May 27, 2025 1 hour ago, Cuminte(l) said: Al dumneavoastra! Iarasi folosesc emo-ul lui Mithras. Mi-e dor de el... Eu nu mă mai bucur de ploaie. De azi îmi ploua iar în casa, stau la bloc, ultimul etaj... Quote
Cuminte(l) Posted June 14, 2025 Report Posted June 14, 2025 Salut tuturor! Scriu fiindca s-a intamplat un lucru bun. 8 juniori plecati in Turcia prin Erasmus. Nu am nicio legatura financiara. Am in schimb clanta mare. A functionat! Quote
Cuminte(l) Posted June 14, 2025 Report Posted June 14, 2025 31 minutes ago, Cuminte(l) said: Salut tuturor! Scriu fiindca s-a intamplat un lucru bun. 8 juniori plecati in Turcia prin Erasmus. Nu am nicio legatura financiara. Am in schimb clanta mare. A functionat! Sunt juniori din vagauna unde lucrez! Si chiar e vagauna! Quote
Recommended Posts