Cuminte(l) Posted January 20 Report Posted January 20 Salut tuturor! Iarna aproximativa, asa-i? Quote
samsara Posted January 21 Report Posted January 21 Iarna. Vreau mai multă iarnă, frig și zapadaaa. Quote
Cuminte(l) Posted January 27 Report Posted January 27 V este foarte orgolioasa(compliment). E periculos de principiala. Eu la fel. Am p[romis ca o sustin atat timp cat va vrea. Ea nu vrea sa opreasca cat timp are sustinere si o inteleg. E munca ei. Sa vedem care e mai rau. Asta mi-a placut la ea. E rea, periculos de rea. Ne auzim in continuare. Si nu ne sugera sa ne luam o camera. E maritata. Nu ca ar conta. Quote
Cuminte(l) Posted January 27 Report Posted January 27 Imi plac fetele din back. Mai ales blonda din dreapta. Orchestra e tare. Misto ritm. Quote
samsara Posted January 28 Report Posted January 28 Vreau înapoi pe toată lumea. Daca depinde de tine, Cumințel, hai, zi-le ceva că sa se întoarcă... Quote
Cuminte(l) Posted February 1 Report Posted February 1 Unde se pronunta verge in loc de verde? sau rige in loc de rade. De aici e treaba. E doar orchestra? Pare intentionat, placut dealtfel. insoara-ce in loc de insoara-te Quote
Cuminte(l) Posted February 1 Report Posted February 1 Sa va povestesc cum e in service in Ro (Buzau) sau in zona libera (Iran. Turcia)? Cu utilaje de top? Legat de forum, desigur. Quote
Cuminte(l) Posted February 1 Report Posted February 1 On 1/28/2025 at 6:05 AM, samsara said: Vreau înapoi pe toată lumea. Daca depinde de tine, Cumințel, hai, zi-le ceva As putea sa ma sinucid in direct. Sunt prea fricos pentru asta. Quote
samsara Posted February 1 Report Posted February 1 14 minutes ago, Cuminte(l) said: As putea sa ma sinucid in direct. Sunt prea fricos pentru asta. ioi, așa serioasa e treabă? Quote
samsara Posted February 2 Report Posted February 2 Duminică liniștită să ai! Se anunță ceva zăpezi . Quote
Cuminte(l) Posted 20 hours ago Report Posted 20 hours ago Am invatat sa bat pasii. Chiar reusesc. Quote
Cuminte(l) Posted 20 hours ago Report Posted 20 hours ago Astia invata de mici. Imi place de ei cum bat pasii. Ca de obicei fara femei. La cratita cu ele. Asta e partea buna. Mai merg la cumparaturi. Asta e misto la tantari. Arzoaica femeia dar nu imi pasa. imaginea e OK. Arzoaica inseamna rea de musca,. Quote
Recommended Posts