Jump to content
Vesperala Forum

Recommended Posts

• Replies 97.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• vesperala

16624

• samsara

11160

• florin7franky

5591

• Narcisa

5082

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Salut! La mine a fost ieri cam naspa.

Am vrut sa ii fac o surpriza lui IC cu bradul. L-am impodobit noi.

S-a ofticat. Ar fi vrut sa-l imbodobeasca ea. Asa rau imi pare. Chiar am crezut ca o surprind cand vine de la scoala.

Am surprins-o, insa nu placut. Deh, adolescenti. :D:

I-a trecut, desigur! :)

Posted

Stie cineva cum e sosul sarbesc?

Inventariez spaga. Am asa: compot de visine(crima, o treime visine si restul sirop), mere de livada proprie(cam zece kile), miere de salcam la greu plus capacela (fagure din stup, pentru necunoscatori), gogosari murati, sos de paste, cateva borcane de zacusca(opt), peltea de caise, si mai sunt...

Ma simt vinovat, corupt, insa nu mult! :spiteful:

Posted

Nu știu cum e sosul sârbesc, ai aflat?

Fie-mea nu mai împodobeste bradul cu mine, cumva mai mult de forma daca o face, pune 2 globuri și gata 😅

Posted

E bun! Ca un sos de paste, o idee aromat, cred. Eu sunt ciudat dupa standarde. Mananc sosuri de rosii in orice combinatie intinse pe paine la fiecare muscatura, de cand ma stiu. Cum mananc zacusca. Zacusca e trofeul! :)

Craciun Fericit tuturor!

Sa ne auzim cu bine. Am mari sanse sa ma inzapezesc(bine ar fi).:hi:

Posted

Nu sunt sigur ca intereseaza pe careva, insa sunt lucruri care merg, si inca bine.

Ploua de rupe aici. Nu ninge inca dar merg colindele. Am schimbat lovele azi dimineata pentru colindatori. La market.

Regula mea e 10 lei de colindator. Vin cateva zeci. Se vorbesc, smecherii. Acum se poate incalca. Doua ghemuri infofolite de juma de metru au cantat de imi venea sa ii mananc. M-au ars de 50 de lei. Au meritat.

:clapping:

Posted

Nașterea Domnului cu bucurie!

IMG-20241225-WA0021.jpg

Și noi am primit vreo 2 colindători, nu prea au fost anul asta. Iar unii dintre ei erau, din păcate, țigani cam mari. Mă bucur să aud că îți plac colindătorii și că i-ai primit cu drag.

Noi am fost la biserică, am petrecut acasă, am petrecut și în comunitatea de acolo, a fost frumos. De Crăciun nu a nins, dar de Sf. Stefan, da.

Posted

Ii stiu pe toti. Aia mici vin cu fratii mai mari sau cu parintii la colindat. Mai sunt caini prin zona si e riscant. 

Sunt si doua familii de tigani, insa oameni seriosi, am mai scris. Contez pe ei oricand. Unul dintre ei imi poate conduce masina oricand, chiar pentru treburi personale. 

Sa speram intr-un an mai bun.

La multi ani tuturor!