Cuminte(l) Posted July 11 Report Share Posted July 11 Era in mintea lor cam asa. Mergem cu trenul, concert, revenim la trei dinmineata la gara, drum Bucuresti. Una dintre fete avea fratele cu cazare acolo. Ala habar nu avea ca trebuie sa aiba grija de maimute. Si il cred. Oricum e pampalau. Teapa. S-a cam lamurit caprita. Treburile merg cu sau fara acordul meu! Deci da, am muschi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted July 11 Report Share Posted July 11 On 6/21/2024 at 4:58 PM, samsara said: Nu mă adoptă și pe mine prietenii tăi? N-ai vrea asta. Desi IC s-ar putea sa iti tina spatele. Ti-am spus sa le schimbam pe caprite. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted July 12 Report Share Posted July 12 15 hours ago, Cuminte(l) said: Ala habar nu avea ca trebuie sa aiba grija de maimute. Si il cred. Oricum e pampalau. Săracul ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted July 13 Report Share Posted July 13 Salut tuturor! Cald? Cica-n Oltenia se cumpara grade de la oameni din casa la pret bun. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted July 13 Report Share Posted July 13 On 7/11/2024 at 4:36 PM, Cuminte(l) said: M-a mintit caprita si a avut in cap sa mearga la Costinesti la un concert. Timida incercare insa am lamurit cu ea ceea ce inseamna sa iti faci temele temeinic. Inclusiv a ma tromboni pe mine! Ca draq! Ma simt vinovat cumva. Amuzant e ca imi displace faptul ca nu a insistat. Eu in locul ei muream cu mine de gat. Cred ca de aici am considerat ca nu e in regula. Inca! Problema mea e marea de la Costinesti. Si pentru ea e o gluma marea agitata! E turbata! I-am spus ca am facut-o la munte, dac-o fi a mea. E naspa ca parinte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted July 13 Report Share Posted July 13 E un copil bun dupa standardele ei, insa un copil rau dupa standardele mele. Si sunt foarte elastic! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted July 14 Report Share Posted July 14 E nașpa ca părinte. Și e abia începutul ... Cald tare și la Brașov, doar vreo ,30 de grade in apartament... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted July 14 Report Share Posted July 14 Apropo, concertul de la Costinești e ăla de arata la știri cum a fost arestat nu știu ce rapper că fuma un joint pe scenă? Sau niste melodii horror, cu versuri și mai horror? M-am îngrozit de ce am văzut pe net... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted July 15 Report Share Posted July 15 On 7/14/2024 at 7:33 PM, samsara said: Apropo, concertul de la Costinești e ăla de arata la știri cum a fost arestat nu știu ce rapper că fuma un joint pe scenă? Sau niste melodii horror, cu versuri și mai horror? M-am îngrozit de ce am văzut pe net... Nu, insa e irelevant. E ca mine maimuta. Toleranta zero la asa ceva. Si stie ca nu se glumeste cu asa ceva. Repet, trebuie sa se puna la punct pana cand ma convinge ca o stiu in siguranta. Am acceptat Mersin, Lisabona, Eghina. Trebuie sa stie ca exista un standard. Si sunt sigur ca a inteles. Plecarea la Costinesti a fost asa, ca un foc de paie. Mai incearca! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted July 16 Report Share Posted July 16 Poate îi reușește . Neața bună, căldură mare. Am cumpărat climă, luni o montează. Uraaaa. Mor până atunci, dar... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted July 16 Report Share Posted July 16 Mi-ar placea sa ii reuseasca cat mai curand. Lucru bun clima. Vine o varsta, bagami-as! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted July 17 Report Share Posted July 17 Vârsta, da . Înainte vreme suportam mai bine căldura. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted July 18 Report Share Posted July 18 Salut tuturor! Cald? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted July 18 Report Share Posted July 18 Un sfat! Cumparati-va copii muti! M-a facut de k*** capraita. Cica sunt uratel, compensez cu aspectul fizic, varsta ma penalizeaza si mi-ar trage-o(ii rup capul pentru asta} fara probleme mamele prietenelor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted July 19 Report Share Posted July 19 On 7/18/2024 at 4:12 PM, Cuminte(l) said: Salut tuturor! Cald? Prea cald, nu mai vreauuuu. 21 hours ago, Cuminte(l) said: Un sfat! Cumparati-va copii muti! M-a facut de k*** capraita. Cica sunt uratel, compensez cu aspectul fizic, varsta ma penalizeaza si mi-ar trage-o(ii rup capul pentru asta} fara probleme mamele prietenelor. E fata lu' tata așa slobodă la gură? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted July 21 Report Share Posted July 21 E peste medie, clar! O livrez saptamana viitoare cateva zile(invitata) la hotel Vega in Mamaia. Fara valuri, spre disperarea ei si spre linistea mea. A mai fost acolo. Am glumit ca ii rup capul mai sus. Dr. Taberei e un cartier mic. Salut tuturor! M-a luat draq de cald. S-a uscat tot! Cam nedrept, insa am intuit din iarna asta. Complicat! Care e stadiul cu examenele lui Daci? Tinem pumnii! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted July 21 Report Share Posted July 21 O fi murit V? Trebuie sa devin pios, La misto, desigur. Ingheata iadul. inainte sa afle ca tin la ea. Insa nu chiar atat de mult! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted July 21 Report Share Posted July 21 Am ajuns sa imi fac griji pentru o tipa maritata. Imi suna bine! Tipa nu are arma fiindca m-ar achita rapid, altfel. Pe mormoloc trebuie sa il cheme oricum altfel decat orice ruda! Si desigur sub nicio forma Amilcar. Nu poti sa iti numeati copilul asa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted July 22 Report Share Posted July 22 Neața bună vouă! IC merge iar la mare? Ioi, ce fain de ea, să se bucure de vacanță! Prima opțiune a Dacianei a fost medicină generală, nu a intrat. Azi are examen pentru medicină secția de laborator și asistente medicale. Daca intră a zis că măcar nu ruginește 1 an. La anul vrea sa încerce iar la medicină generală. Cine știe ce-o ieși... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted July 23 Report Share Posted July 23 Tinem pumnii! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted July 24 Report Share Posted July 24 Vă salut. A intrat la secția de Laborator clinic, locul 2, buget. Doar 50 de locuri. A zis că examenul a fost mult mai ușor decât la medicină generală. Mno, ea e mulțumită, poate chiar o să-i placă facultatea și nu mai renunță. In 3 ani are și un job in mână. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted July 25 Report Share Posted July 25 Bun lucru, bun! Tii, ce ma bucur! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted July 30 Report Share Posted July 30 Salut tuturor! Incerc sa plec cu IC in concediu. Sper sa imi iasa. Ne auzim! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted July 31 Report Share Posted July 31 Multumesc. Concediu plăcut! Noi am fost prin Bucovina o săptămână, adică noi, eu și bărbatul, că fie -mea nu mai vine cu bătrânii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted August 2 Report Share Posted August 2 Să aveți o zi minunată și un sfârșit de săptămână liniștit! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts