Jump to content
Vesperala Forum

(-`- CHAT -'-)

vesperala

Recommended Posts

1 minute ago, samsara said:

Îți pune părul pe bigudiuri :lol:.

Daci e bine, a avut romana oral și competențe. Mai are săptămâna viitoare engleza oral. Dar astea îs doar formale, ideea e sa te prezinți, nu contează ce debitezi. 

Pe 1, 2 și 4 îs probele scrise, acolo vedem.

Sunt alaturi de voi:giveheart:

Ai spus de Sf. Nectarie. Cei cu care merge IC acolo sunt nasii de botez ai unui mormoloc pe care il cheama Nectarie. E baiatul sefilor de hoteluri de pe acolo. E de top juniorul. Au fost cu el si in Romania. Ei sunt greci.

Altceva amuzant. Maimuta are in bagaje o tona de farduri si accesorii(cosmarul meu ca tata).

Auzi raspuns la ea cand o intrebi de ce.

Daca intalnesc sufletul pereche?

:D:

I-am spus si eu. Tu gaseste-l ca ma ocup eu de prezentari.:D:

• Replies 97.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• vesperala

16624

• samsara

11152

• florin7franky

5591

• Narcisa

5082

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salut tuturor! :mousquetaire:

Nu, nu cu parul. Cu vorba buna. Pot sa fiu foarte convingator, crede-ma!:D:

Pare ca-i place maimutei pana acum. A dormit tot drumul. Au oprit peste noapte in Amaliapoli si au vizitat azi Kato Xenia. Vacanta asta e o combinatie intre parte spirituala, tur gastronomic si plaja, shopping si ce-o mai fi. Sper sa isi schimbe programul, asta-i scopul. M-a suparat rau anul asta cu invatatul dupa-amiaza. Culcat tarziu de tot, trezit tarziu. Studiu nada!  Mi-a fost teama de asta.

Maine merg si eu la munca.

Ne auzim! :d1:

Mănăstirea Kato Xenia :pink:, acolo e racla cu brâul Maicii Domnului.

Nu mă adoptă și pe mine prietenii tăi?

In general primele clase de liceu îs așa, mai pe relax. Și eu scăzusem mult față de generală :D:. Își revine ea, important e să fii cu ochii pe ea.

Exact ceea ce am scris. Unii nu înțeleg diferența dintre religie şi credință. Ăla de bate câmpii când bea şi jigneşte nu reprezintă decât trecutul.

Samsara, nu trebuie să te străduieşti să mă convingi. Eu sunt bine.

❤️🌹

Just now, samsara said:

Gata munca?

Nu! Am probleme.

O rezolv! Voi?:giveheart:

On 6/21/2024 at 1:10 PM, Cuminte(l) said:

Salut tuturor! :mousquetaire:

Nu, nu cu parul. Cu vorba buna. Pot sa fiu foarte convingator, crede-ma!:D:

Pare ca-i place maimutei pana acum. A dormit tot drumul. Au oprit peste noapte in Amaliapoli si au vizitat azi Kato Xenia. Vacanta asta e o combinatie intre parte spirituala, tur gastronomic si plaja, shopping si ce-o mai fi. Sper sa isi schimbe programul, asta-i scopul. M-a suparat rau anul asta cu invatatul dupa-amiaza. Culcat tarziu de tot, trezit tarziu. Studiu nada!  Mi-a fost teama de asta.

Maine merg si eu la munca.

Ne auzim! :d1:

A fost plaja si nautice locale, IC veritabila. Nu prea sunt valuri la greci, a inlocuit ea lipsa.

10 minutes ago, Cuminte(l) said:

Nu! Am probleme.

O rezolv! Voi?:giveheart:

A fost plaja si nautice locale, IC veritabila. Nu prea sunt valuri la greci, a inlocuit ea lipsa.

E populara pe insula. A lucrat fara greturi cot la cot cu oamenii aia. A tradus, a promovat localul, a informat turistii. Ea stie! :rolleyes:

Să se rezolve repejor problemele cu munca.

IC s-a întors?

Noi bine, iar suferim de cald. Gata și bacul, s-a descurcat foarte bine. De acum se pregătește pentru admiterea la facultate.

17 minutes ago, samsara said:

IC s-a întors?

Noi bine, iar suferim de cald. Gata și bacul, s-a descurcat foarte bine. De acum se pregătește pentru admiterea la facultate.

Am sa fiu alaturi de voi! Si va fi bine! :d1:

33 minutes ago, samsara said:

IC s-a întors?

Da, s-a intors. Incerc sa imi fac timp pentru ea. Am in august programat sa mergem la Sveti Vlas. Singura nu o las acolo. Am tot crezut ca o las insa nu e momentul! Caprita stie si speculeaza.

Nu sunt in masura sa am grija de ea daca nu sunt acolo.

Ne adaptam! :D: